Home / Kombinler / Çizgili desen kıyafet modası- nasıl giyilir ?
cizgili desen modası cizgili desenli kiyafetler nasil giyilir

Çizgili desen kıyafet modası- nasıl giyilir ?

Çizgili desenleri giymenin müthiş yolları  vardır! Siyah beyaz çizgili desenli kıyafetler her zaman moda olduğunu unutmayın..

Kombininiz için ekstra bir detay eklemek için eğlenceli bir yol. Çünkü çizgili desenler modada ayrı bir yeri olan parçalardır.! Bu, eğlenceli çizgiler, hala tamamen sofistike. Çizgili desenler nasıl giyilir? Çizgili giymenin şık yolları için önerilerimiz göz atın…

DERİ İLE

Deri ile çizgili desenleri giymek asla yanlış olmaz? Deri ile eşleştirilmiş çizgili  siyah ve beyaz bluz  “klasik” bir görünüm verir. Bu, kombin günlük gezme ve alışveriş, ya da sadece birkaç arkadaş ile takılmak için mükemmeldir. Bu kıyafet için tavsiyemiz, serin ve rahat bir görünüm için converse- ile giymek.


RENKLİ

Renkli çizgili herhangi bir kıyafetten daha eğlenceli bir seçimdir! Kot veya bazı yüksek belli şort ile giyin! Çizgili renkleri ile çatışma yaşamamak için , nötr renkler ile kıyafetin kalanını tamamlayın! Renkli çizgili desenler kıyafete biraz renk katmak ve bir kalabalığın içinde öne çıkmak için kolay bir yoldur.

PANTOLON

Bu bakışı seviyorum! Gömleğinizi ve ayakkabılarınızı basit tutarsanız, kesinlikle  çizgili pantolon çok etkili bir kombin sağlar!

ÇOK ÇİZGİLİ İLE

Çok çizgili kombineler var mı? Hayır! İnsanlar aynı desen iki katına giymeketen kaçınırlar ama çizgili üstüne çizgili giymekten korkmayın. Ben farklı renkleri seviyorum!

BLAZER İLE

UZUN ELBİSE

Zahmetsizce şık bir görünüm için, çizgili maxi elbise harika bir fikir! Bir geniş şapka ile eşleştirmek ve gün için hazırız. Dikine çizgiler vücudunuza gerçekten  daha uzun yanılsamasını vererek boyunuzu uzatır!

BRETON BLUZ

Broton bluz,  rahat bir kıyafet için mükemmel. Günlük bir kombin düşünüyorsanız çizgili tişört üzerine siyah deri cekegiyin! Bu denemek zorunda kalmadan size bir “cool”  görünüm verir.

 

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bomber spor ceket nasıl giyilir stil ipucları

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.