Home / Saç Modelleri / Dağınık BalerinTopuz ile 15 Saç Modeli
daginik balerin topuz modeli 2015
Dağınık yüksek balerin topuzu

Dağınık BalerinTopuz ile 15 Saç Modeli

Merhaba kızlar, bugün size en moda inanılmaz güzel dağınık balerin topuz saç modellerini seçtim.2015 saç trendinin en cool saçları arasında olan dağınık balerin topuz modellerini paylaştık. Hem işte, hemde günlük stillerinize harika hava katacak dağınık balerin topuzlar yapması da çok basit. Diğer topuz modeliniz gibi gergin, sıkı bir şekilde yapmıyorsunuz.Saçlarınızı daha gevşek topuz yapmak dağınık balerin topuzunun sırrı.Zarif ama mükemmel bu topuz modelleri 2015/ 2016 saç trendlerinin başında geliyor.Aşağıdaki 15  dağınık balerin topuz Fotoğraflarından sizde yüzünüze en çok yakışan modeli seçin ve hemen yapmaya başlayın.Tarzınıza güçlü bir etki sağlayacak bu topuzlar ünlü isimlerinde en çok kullandığı saç stilleri arasında.

 

Tepede toplanmış dağınık topuzlar çok daha iyi görünüyor! Ve bu kışın en moda saç modellerinden.Bunları yapmak, hızlı, kolay ve çok şık . Zamanınızın kısıtlı olduğu zamanlarda tam bir kurtarıcı saç modeli. Acil günler için topuz saç modeli mükemmel bir çözümdür. Bu topuz modelleri ayrıca her saç tipi için idealdir. Saçınızı yıkayamadığınız zamanlar içinde kullanabilceğiniz şık bir saç stili…


Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Ekin Koç Saç Modeli

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.