Home / Makyaj / DAHA SEKSİ BİR KIZ İÇİN KIRMIZI RUJ RENKLERİ 2015
2015 moda kirmizi ruj renkleri 1

DAHA SEKSİ BİR KIZ İÇİN KIRMIZI RUJ RENKLERİ 2015

Kırmızı ruj sürmek için güçlü bir kadın gerekir. Tekrar tekrar,  Kırmızı renk ruj ve ateşli ile ilişkilendirilmiştir. Kırmızı bir şey giymek bile cesaret işi …Bir kadın bir açıklama yapmak zorunda hissedebilir. Makyaj için Kırmızı ruj rengi cesur bir  renk, korkusuz, risk üstlenen bir kadını da anlatır. . Güzellik kiti en az bir kırmızı ruja sahip güçlenmiş bir genç kız olmak sizi seksi bir kadına dönüştürecektir. Burada size ateşli bir görünüm  verecektir 2015 ‘ in en güzel kırmızı ruj renkleri şunlardır:

IŞILTILI KIRMIZI RUJ RENGİ

mat kirmizi ruj rengi 2015

Ben genelde kırmızıyı dudak parlatıcısı olan rujlar da kullanıyorum. Ben ilk kırmızı ruj denedğimde korktum acaba çok dikkat çekici mi oldum ve ne gözle bakacaklar fikri beni korkuttu. Ardından ABD merkezli bir arkadaşım bana  yıllık Noel hediye paketi gönderdi ve güzellik bie hediye paketi  içinde bir NARS Pure Matte Lipstick vardı! Ben Bunu ilk defa denedim ve çok sevdim! Dudaklarınızı nemlendirir olması ve gerçekten uzun süre kalıcı olması ben çok etkiledi.


MAT KIRMIZI RUJ RENGİ

mat kirmizi ruj 2015 1

Ve sonra sırada mat ruj var. Mat rujlar diğer kırmızı rujlara oranla daha kalıcı olduğunu öğrendim.Saatlerde  dudaklarınızda kalıyor. Bu renge  “Zengin Kız Kırmızı” denir ve! Bu size , bir multi-milyar dolarlık kız gibi hissettirecek ve enerji verecekEmma Stone, Olivia Wilde gibi harika dudaklar ve seksilik. Bu yüzden devam edin ve bırakın bu dudaklar konuşsun!

 

2015 in kirmizi ruj renkleri

 

en guzel kirmizi ruj renkleri 2015

 

kirmizi ruj 2015

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Mor Renk Ruj ve Makyaj Fikirleri

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.