Home / Saç / Dalgalı Saç Modelleri
Kahverengi Dalgalı Saç Modelleri
Kahverengi Dalgalı Saç Modelleri

Dalgalı Saç Modelleri

Dalgalı saç modellerinden en yeni ve en trend örnekler. Uzun ve kısa dalgalı saç modelleri. Esmerlere, kumrallara ve sarışınlara yakışan dalgalı saçlar…

Günümüzde en çok tercih edilen saçlar arasında yer alan dalgalı saçlar en çok tercih edilen saçlardır. Erkekler özellikle doğallık aradığı için saatlerce uğraşıp yaptığınız saçlar bazen erkekler tarafından beğenilmez. Oysa yapacağınız ufak bukleler ile dalgalı bir saça kavuşup gönülleri fethedebilirsiniz. Bunun için bir maşa kullanabileceğiniz gibi maşasız yapabileceğiniz seçenekler de bulunmakta. 

Dalgalı saç için bir köpük, birkaç bigudi, bir saç bandı size yardımcı olacaktır. Ama önemli bir nokta var ki dalgalı saçlar için maşa kullanıyorsanız arada mutlaka bakım yapmanız gereklidir. Çünkü maşalar direk saça temas ettiği için zamanla yıpranmasına sebep olmaktadır. Maşasız saçlar yapmak da mümkün sadece biraz  fazla zamana ihtiyacınız oluyor. 


Saçlarınızı istediğiniz kalınlığa göre tutamlara ayırarak işaret parmağınıza dolayın. Halka şeklinde parmağınızdan çıkarıp alüminyum folyo ile sarın. 2-3 saat bekletip fön makinesi ile 10 dakika sıcak daha sonra soğuk hava üfleyin. Saçlarınızı açtığınızda doğal dalgalar sizi karşılayacaktır. 

Dalgalı Saç Modelleri
Dalgalı Saç Modelleri

Doğuştan dalgalı saçlı olan bayanlar çok şanslı dediğimiz grupta yer alıyorlar. Fazla uğraşmadan hafif toplayarak çok şık görüntü elde edebiliyorlar. 

Düz saçlı bayanlar siz de üzülmeyin. Dalgalı saçlara kavuşmak o kadar zor değil. Islak saçlarınızı örerek kurumasını bekleyin açtığınızda ellerinizle ve hafif sprey ve köpükle şekillendirerek sizde doğal dalgalara kavuşabilirsiniz. Dalgalı saçları günün her saatinde kullanmanız mümkün. Sıkı bukleleri iş toplantıları, yemeklerde, daha sarkık bukleleri ise günlük yaşamda tercih etmelisiniz. 

Dalgalı Saç Modelleri
Dalgalı Saç Modelleri

Mezuniyet, Düğün ve nişanlarda genç kızların topuz yerine su dalgası modellerini tercih edebileceklerini de söylemek gerekir. Hiç kuşkusuz su dalgası doğal görünümü ile sizi iki kat güzelleştirecektir. Uzun saçlarda düşünülen dalgalar artık Kısa ve küt kesimli saçlarda da çok tercih ediliyor. Feminen bir görüntü sağlayan kısa saçlardaki bukleler doğal güzelliğe kapılarını açıyor. 2015 in trendleri arasında yer alan dalgalı saç modelleri, belli belirsiz dalgalar, Hollywood dalgaları, plaj dalgaları, dağınık dalgalar, kalın dalgalar olarak önümüze çıkmakta. Sizde bunlar arasından kendinize uygun olanı seçip günlük yaşamınızda kullanabilirsiniz. Yaz aylarında deniz havası olacak, dalgalarınızla göz kamaştırın. 

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Güzelliğinizi Ortaya Çıkaracak 5 Saç Kesim Modelleri
Dalgalı Saç Modelleri
Dalgalı Saç Modelleri
Dalgalı Saç Modelleri
Dalgalı Saç Modelleri
Dalgalı Saç Modelleri
Dalgalı Saç Modelleri

Diğer modellere resim galerimizde göz atabilirsiniz…

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.