Home / Moda / Dantel Pantolon Modelleri
Transparan dantel pantolon modelleri
Transparan dantel pantolon modelleri

Dantel Pantolon Modelleri

Bu yıla damga vuracak olan dantel elbise modellerinden en güzel örnekler. Transparan, siyah, beyaz ve mavi renkli dantel pantolon modelleri resim galerimizde sizlerle…

Dantel elbise modelleri bayanların en sevdiği giyim türlerindendir. Yine danteli çeşitli etek modellerinde de tercih eden bayanlar son olarak pantolonlar da denemeye başladılar. Dantelin cazibesi artık pantolonlarda bizleri bekliyor.

Dantel pantolon modellerini ünlü yıldızlar da görmeye başladık bile. Dantelli pantolon trendi tutarsa çevremizdeki insanlarda sık sık bu modelleri görmemiz mümkün. Tabii çıkan her trend bayanlar tarafından benimsenmeyebiliyor. Bakalım bu yıl dantelli pantolonlar ne kadar moda olacak.


Pantolon dışında dantelli tulum modelleri de alternatif olarak tercih edilebilir. Belki ilk başta yadırgayabilirsiniz ama aslında çok şık bir görüntü ortaya çıkardığı bir gerçek. Zamanla alışabileceğiniz bu trend belki de çığ gibi büyüyebilir ve çekici bir hale gelebilir. Havaların ısınmasıyla dantelli pantolonların tercih edilmesi arasında paralel bir bağlantı olduğu gerçeğinin yanında bu modellerin daha çok özel gecelerde tercih edilmesi bence daha doğru.

Beyaz renk dantel pantolon modelleri
Beyaz renk dantel pantolon modelleri

Dantelli pantolonları ünlü markaların vitrinlerde bulabilirsiniz. Eğer farklı bir tarz istiyorum diyorsanız bu modelleri ilk tercih edenler arasında bulunabilirsiniz.

Galerimizdeki örneklere göz atabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bahar pantolon trendi: Culottes

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.