Home / Moda / Dantelli Gelinlik Modelleri 2015
Sırtı dantelli gelinlik modelleri 2015
Sırtı dantelli gelinlik modelleri 2015

Dantelli Gelinlik Modelleri 2015

2015 yılına özel dantelli gelinlikler. Yeni sezon prenses, kabarık, en güzel dantel işlemeli gelinlik modellerinden örnekler…

Sadeliğin şıklıkla buluştuğu gelinlik modellerinin başında dantelli gelinlikler gelmektedir. Kabarık modellerde olduğunun aksine bu yılın dantelli gelinlik modellerinin yaka kısmı straplez kesim değil. 2015 yılı dantelli gelinlik modasının yaka konsepti kayık yaka ve v yaka şeklinde yarım kollu gelinliklerden oluşuyor.

Kabarık dantelli gelinlik modelleri 2013 -2014 yıllarına hakim olan bir model iken bu yıl dah açok balık etek ve yarı kabarık modeller daha çok ön plandadır. Göğüs kısmından başlayan dantel detayları ile süslenn balık etek gelinliklerde kalın dantel askılar da dikkatleri üzerine çekiyor. Dantel gelinliklerde tül ve saten kumaş bir arada kullanılarak kırık beyazın güzelliğini ortaya çıkarmaktadır. Genellikle esmer ve koyu buğday ten rengine sahip olan gelin adaylarının tercih ettiği bu modeller ile sade ve toplu saç modelleri daha çok tercih ediliyor. Yine bu modellerde uzun tül duvaklar kullanılmaktadır.


2015 yılı dantel işlemeli gelinlik modellerinde sırtı kapalı tasarımlar da oldukça ilgi çekiyor. Yine dantel ve tülü bir araya getiren gelinlik tasarımcıları yarı kabarık etek modeli ile tül kumaşı bir araya getiriyor. Yİne kalın askılı straplez modeller dantel işlemeli gelinlikler için öncü modeller arasındadır.
Kabarık modellerin yanı sıra balık etek dantelli gelinlik tasarımlarına imza atan modacılarımız dül ve danteli duvak tasarımlarında bir arada kullanıyor. 2015 yılının en gözde modellerinden olan dantelli gelinlikler sade saç tasarımları ile bir arada tercih edilerek dikkatin saçtan daha çok gelinliğe çekilmesini sağlıyor. Bu yılın dantelli gelinlik modellerinde duvakların boyu oldukça uzun ve tül ve dantel kupürleri bir arada kullanılmış.

Sırt kısmı dantelli gelinlik modelleri 2015
Sırt kısmı dantelli gelinlik modelleri 2015

2015 yılı gelinliklerinde en çok kullanılan kırık beyaz, dantelli gelinlik modellerinde de kullanılarak nostaljik bir havaya bürüyor gelin adaylarını. Genç hanımlar, bu yıl daha sade modellere yöneliyor iken; dantelli modellerde fiyonk da sıkça kullanılmaktadır. Dantel desenlerinde ise en çok karanfil ve papatya desenleri kullanılıyor iken bu çiçeklere yaprak ve dal desenleri de eşlik ediyor. Dantelli gelinliklerde kullanılan bir direk renk de süt beyazdır. Gelinliğin anlamı olan saflık ve temizliği ifade eden süt beyaz, gelinlik tasarımına öncü olmaya bu yıl da devam ediyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yazın ofiste giymek için 9 şık şort modeli
Bu yılın en muhteşem dantelli gelinlik modelleri 2015
Bu yılın en muhteşem dantelli gelinlik modelleri 2015

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.