Home / Saç / Denemeniz Gereken 32 Örgü Topuz Modeli !
denemeniz gereken orgu topuz modelleri 2015

Denemeniz Gereken 32 Örgü Topuz Modeli !

Örgüler, sezonun trend saç modelleri içinde yer almaya devam ediyorlar.Şimdi sizlere denemeniz gereken 32 tane örgü topuz modeli bulduk.Farklı ve yeni bu topuzlar sizinde çok hoşunuza gidecek.

Bir şelale örgü, balık kuyruğu örgü veya sıradan günlük üç-telli örgüler olması önemli değil, örgüler hemen hemen her saç modeline eklenebilir ve size daha  güncelleştirilmiş bir görünüm verir.Saç örgü modeli yeteneklerinizi geliştirip istediğiniz bir örgü modeli ile harika topuz modelleri yapabilirsiniz  Hepimiz örgüleri seviyoruz  aşağıda paylaştığımız örgülü topuz modellerini sizde istediğiniz örgü şekli ile saçlarınızda deneyin. Şık ve ekstra şık bir görünüm için makyaj ve kıyafetiniz ile destekleyin!

 


Aşağıdaki örgülü ense topuzu modeli size ilham verecek en güzel topuzlardan…Farklı stiller giydiğinizde deneyebiileceğini şık bir saç modeli.Ense kısmı açık elbise ve kıyafetler ile harika görünecek topuzlardan.Zaman zaman yeni ve taze bir görünüm için saçlarınızı örgü topuz yapmak idealdir.

 

İşte size yeni bir gelin örgü topuzu modeli.  Örgüler saçların yan kısımlarından örülüp arkadaki saçla birleştirilip ensede toplanır.özel veya şık olmanız gereken bir gün için muhteşem görünmenize yardımcı olacaktır.

 

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kalp Şeklinde Saç Örgüsü Modelleri

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.