Home / Moda / Denemeniz Gereken 6 Yeni Bahar Denim Trendleri
ilkbahar denim trendleri 20151

Denemeniz Gereken 6 Yeni Bahar Denim Trendleri

En havalı stiliniz sizinde denimler değil mi? Geçen yıl, denim sektörü  biraz düşüşler yaşamıştı, jean satışları düşmüş bunun nedeni ise yenilik eksikliği olarak analiz edilmiş. Sebep ne olursa olsun, tasarımcıların 2015 ilkbahar denim modelleri yepyeni stilleri ile bahar için geliyor.Ve bizi tekrar tekrar denime aşık edip, en yeni denim modelleri ile başımızı döndürüyor.

2015 ilkbahar denim trendlerinde 50’lerin rock havasında ve günümüzün normcore tarzında görünümler damgasını vuruyor.

Kadınların günlük stillerinde denimlerin büyük bir yeri var, özellikle ne giysem dediğimizde ilk elimize aldığımız kot pantolonlarımız, jean gömleklerimiz ve jean ceketlerimiz oluyor. Gece yada gündüz kombinlerinde bazen topuklu ayakkabılar ile hem seksi hem spor bir görünümde en güçlü stillerimizi denim parçalar ile yapıyoruz.
2015 ilkbahar denim trendlerinde yine bayanların gözdesi skinny pantolonlar, yüksek bel kot pantolonlar, hem bol hem dar seçenekleri ile karşımıza yep yeni tarzları ile çıkıyor.
Açık renklerden en koyu renklerine kadar rock havasında ve normcore zahmetsiz şıklık + rahatlığa kadar denim trendlerini göreceksiniz.Uzun denim etekler 2015 ilkbahar yaz modasının gözdesi olacak, kısa denim etekler ise yine genç kızların gözdesi olmaya aday görünecek çeşitlilikte.

Patchwork kot modelleri 2015 ilkbahar denim tredlerinin başında geliyor. Kenzo’da çok farklı modelleri görebilirsiniz.Bu mavisi Oversized denim gömlekler ve kloş midi eteklerle eşleşip çok şık ve rahat kombinler ile dikkat çekiyor.


Daha fazla; 2015 İlkbahar yaz modası Jean / kot trendleri

Ben daha çok bol ve salaş denim gömlekleri beğendim, sizce bahar denim trendlerinden en tarz olanı hangisi ? Yeni sezon alışverişinizde mutlaka bu yeni 2015 ilkbahar denim trendlerine yer verin, özellikle casual stilleriniz de sizinde gözdeniz bu denimler olabilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kıyafetinizi pahallı gösterecek kış kıyafet önerileri

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.