Home / Kombinler / Deri Pantolon Giymenin Farklı Yolları
Deri Pantolon Kombin örnekleri
Deri Pantolon Kombin örnekleri

Deri Pantolon Giymenin Farklı Yolları

Deri pantolon giymenin farklı yollarını siz değerli okurlarımıza bu makalemiz de anlatmaya çalıştık sizler için derlediğimiz kombin örneklerini incelemenizi tavsiye ederiz.

Sevgili okuyucularımız bugün sizlere 2016 yılında popülaritesi oldukça yüksek olan bir konu hakkında bir makale paylaşacağız. 2016 yılında popülaritesi bu kadar yüksek olan kıyafet nedir diye soracak olursanız deri pantolonların trend listelerinde ilk sıralarda yer alacağını düşünüyoruz. Oldukça serin tutması özelliğiyle genellikle bayanlar tarafından yaz aylarında tercih edilmektedir. Deri pantolon bir bayanı çok şık gösterdiği gibi bir bayana seksi bir hava katmaktadır. Sitemiz çalışanları tarafından yapılan araştırma ve çalışmalarını  derleyerek bu sene deri pantolon stil ve kombinlerini sizlere bir fikir,ilham olması gayesiyle paylaşacağız. Sizlerde bu stil ve kombinlerden haberdar olmak istiyorsanız makalemizin devamını okumaya devam ediniz.

Deri Pantolon bayan kombinleri
Deri Pantolon bayan kombinleri

Değerli okuyucularımız dilerseniz ilk stil ve kombinle bu fikirleri sizinle paylaşalım. İlk kombinimizde de gördüğünüz gibi yüksek bel deri pantolon üzerine beyaz,düz ve salaş bir tişört bu senenin sokaklarında oldukça fazla rastlayacağımız ve en trend kombinlerinden birisidir. Günlük tarz için oldukça uygun bir tarz olan bu kombini sizlerde denemelisiniz.


Eğer deri pantolonları sadece gece giymelik bir kıyafet olarak değerlendiriyorsanız sizlere bir önerimiz var. Deri pantolonları sadece geceleri tercih edecekseniz kendinize ünlü birilerini örnek alarak kombin yapınız. Günümüzde herkes deri pantolon giymektedir. Ancak önemli olan deri pantolonu diğer kıyafet ve aksesuarlarınız la uyumlu hale getirmektir.

Diğer bir kombin türünü inceleyelim. Eğer hava soğuk ise daha kalın ama rahat şeyler giymelisiniz.Gördüğünüz ikinci kombinimiz deki gibi bir kazak daha sonra bir deri pantolon üzerine ise bir ceket veya eşarp ile tarzını ortaya koyabilirsiniz.

Deri pantolon 2016 Modası
Deri pantolon 2016 Modası

Dilerseniz üçüncü kombinimize göz atalım. Bu yılın deri pantolonla oluşturulan en favori trendlerden birisi ise üzerine transparan gibi biraz açık kazaklardır. Çevrenizdeki herkesi dikkatini çekecek bu kombinleri sizlerde denemelisiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bahar pantolon trendi: Culottes
Deri pantolon 2016 kombinleri
Deri pantolon 2016 kombinleri

Bir başka kombinimiz de baştan aşağı siyah rengini tercih ederek üzerinize de şık bir ceket tercih ederek tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

Deri Pantolon Kombin örnekleri
Deri Pantolon Kombin örnekleri

Eğer sizlerde hem tatlı hem de şık bir görünüm kazanmak istiyorsanız bu kombin deki gibi petrol yeşili bir deri pantolonun üzerine bej bir kazak ve şık bir topuklu ayakkabı tercih ederek sokak hayatına tarzınızla damga vurabilirsiniz.

Deri Pantolon bayan modelleri
Deri Pantolon bayan modelleri

Bir başka kombinimiz gördüğünüz üzere siyah deri pantolonunuz üzerine siyah kazak ve siyah uzun çizmelerle bir kombin oluşturabilirsiniz. Sizi daha feminen bir havaya büründüren bu kombini yıl içerisinde sizlerde denemelisiniz.

Deri Pantolon Giyemenin Farklı yolları
Deri Pantolon Giyemenin Farklı yolları

Deri pantolon nasıl kombinlenir?
Deri pantolon nasıl kombinlenir?

Sevgili okuyucularımız bu kombin 2016 yılının en favori trendlerinden birisidir. Siyah deri pantolonunuzun üzerine kısa bir beyaz kazak üzerine beyaz bir ceket veya kürk bu kombini mutlaka denemelisiniz.

Değerli okuyucularımız 2016 yılındaki diğer deri pantolon kombinleri hakkında bir fikir sahip olmak istiyorsanız sizler için derlediğimiz kombinlerin bulunduğu galerimize göz  atabilirsiniz.

Deri Pantolon Giymenin Farklı Yolları Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.