Home / Kombinler / Deri Pantolon Kombinleri | Nasıl Giyilir? | 2021
Deri Pantolon Kombinleri
Deri Pantolon Kombinleri

Deri Pantolon Kombinleri | Nasıl Giyilir? | 2021

Deri Pantolon Nasıl Giyilir?

Deri pantolon sonbahar ve kış aylarında sizlere farklı çekicilik katacak pantolon çeşitlerinin başında gelmektedir. Genellikle vücudu saran deri pantolon kombinler yapılarak daha da çekici hale gelebiliyor. Sonbahar kış aylarında tercih edilen deri pantolonlar gençleri arasında da olgun kadınlar arasında da çok popüler olur. Deri pantolonların sadece gerçek deriden değil suni deriden de yapılanlarına kolayca ve uygun fiyata ulaşılabilir. Farklı renklerde, farklı malzemelerden yapılan deri pantolonlar nasıl kombinlenir? Deri pantolonlar Nasıl Giyilir? sorusuna makalemizde yanıt veriyoruz. Kadınları daha seksi ve güzel gösteren deri pantolonlar kadınların raflarında yerini almak için bekliyor. Ayrıca Makalenin sonunda sizlerin ilgisini çekecek ve deri pantolon nasıl kombin yapılır, bu konuda fikir verecek fotoğraf galerisi de hazırladık. Lütfen sorularınızı veya görüşlerinizi makalenin sonundaki yorum kısmında bizimle ve diğer okurlarımızla paylaşınız..

İyi okumalar dileriz.

Deri Pantolon Kombinleri
Deri Pantolon Kombinleri

Deri Pantolon Kombin Tavsiyeleri

Deri pantolonları diğer parçalar ile eşleştirerek deri pantolon giyerken ve kombinler yaparken özellikle dikkate alınması gereken bazı şeyler vardır.Bunun için ilk önce dikkate alınması gereken vücudunuzun şeklini uygun olması ve giydiğinizde vücudunuzun şeklini almasıdır..,Sonra Cildiniz için uygun bir renk  almak. Bu önemli stil ipuçlarını size öğretmek için buradayız, deri pantolon nasıl giyilir ve daha şık görünümler oluşturmak için deri pantolon nasıl nasıl kombinlemeli?


Doğru seçenekleri bulmak için, genellikle üç kategoriye ayrılan deri pantolonların temel formlarını bilmelisiniz ;

Deri Pantolon Modelleri ve Çeşitleri

  • Düz şekiller
  • Bacaklarda ayrıntıları vurgulayan  skinny deri pantolon modelleri
  • Ve normal pantolonları andıran yüksek belli, dar paça, üstü bol, pilesi olan deri pantolonlar.
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Üniversiteliler için Stil İpuçları

Deri pantolon çeşitleri, klasikten moderne, hem stil olarak hem şekil ve renk olarak bir çok çeşidi vardır.

Deri Pantolon Modelleri
Deri Pantolon Modelleri

Deri Pantolon Kimlere Yakışır?

Deri pantolonun temel özelikleri hakkında sonraki önemli soru. Biz güzel deri pantolon kimlere yakışır kimlere yakışmaz? Bu konuda merakınızı gidermek için aşağıda açıkladığım durumlardan size uygun olanını okuduğunuzda deri pantolon giyip giymemeye daha rahat karar verebilirsiniz.

Fazla Kilolular İçin Deri Pantolon Seçimi

Gerçekten deri pantolon giyerken diğer pantolonlar gibi olmadığını unutulmamalıdır. Diğer pantolonların aksine, deri pantolon vücudun kusurluluğunu gizlemek gibi bir alternatifi yoktur. Deri, daha çok vücut kusurlarını vurgular ve onların görünümünü daha da göze batırır.

Deri pantolon nasıl durur, yakışır mı diye merak ediyorsanız; fazla kilolarınız varsa deri pantolon size yakışmayabilir. Çünkü deri olduğunuzdan daha kilolu gösterebilir.

Geniş Kalçalar

Deriler, vücut özelliklerini tamamen ön plana çıkarır özellikle geniş kalçaları. Deri giyim dış görünümünüzde size daha fazla kilolu görünüm kazandırabilir. Deri pantolon nasıl duracak diye iyice düşünmeli, özellikle Skinny deri pantolonlar bu durumda daha çok kalçaları ortaya çıkarır. Yani düz deri pantolon türleri en azından geniş kalçalar için daha iyi seçeneklerdir.

Kısa Bacaklar

Bu durumda, her şey oldukça açık ve kolaydır. Yapmanız gereken yüksek bel deri pantolonları giymek olacaktır. Yüksek bel deri pantolon ürünleri arasında çok çekici ve farklı çeşitler var. Kısa bacaklar için deri pantolon seçiminde yüksek belli deri pantolonlarını yüksek topuklu ayakkabılar ile eşleştirebilirsiniz.

Kalça üzerine yerleştirilmiş kemer ile pantolonunuzun içinde iyi görünebilirsiniz. Eğer dar kalçanız varsa kapalı bir çıtçıtlı atlet gibi iç çamaşırını tercih edin. Çünkü eğildiğinizde deri pantolonlar çok çabuk kayar ve iç çamaşırınızı gösterir. Kadınlar genelde deri pantolon ve taytları bellerini gizlemek amacıyla üstünde uzun tişört ve diğer uzun giysiler tercih ederler.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kasım Stil İpuçları Ve 9 Kombin Fikri

Bu yüzden kısa bacaklara sahip kişilerin deri pantolon nasıl kombin yapması gerektiğine dikkat etmesi gerekir. Deri pantolon üstüne uzun blazer ceket seçip  takım elbise gibi giyerek  gayet normal kalça ve uzun bacaklar ile ince ve şık görünebilirler.

Deri Pantolon Nasıl Seçilir?

Deri pantolon nasıl seçileceğini bilmeyenler için; satın almadan önce tüm kusurları ortaya çıkaran bir pantolon olduğunu unutmayın. Mutlaka deneyerek alın. Deri pantolonun nasıl seçileceğini bilmiyorsanız satın alırken aşağıdaki hususlara dikkat edilmelidir:

• Ekstra boşluk: onlar sizin vücudunuz için gibi uygun olsa bile, genellikle onları giydiğimiz zaman kendi vücudumuzun şeklini alacağından  seçtiğiniz deri pantolonda her zaman fazladan boşluk biraz olmalıdır.

• Diğer tüm seçenekleri deneyin ve vücut şeklinize en çok yakışan deri pantolonu satın alın.

Deri Pantolon Nasıl Kombinlenmeli ?

Deri pantolonun uyumluluğu neredeyse klasik ve spor stilleri, ülkeler ve moda trenleri dahil olmak üzere her zamanki pantolonlar gibi durumu aynıdır. En önemli şey çok kışkırtıcı kombinasyonları da olanak sağlıyor.

  • Deri pantolon pırıltılı dokusu ile diğer benzeri parçalar ile kombin yapılmamalıdır. Pırıltılı kumaşlar, pul, boncuk gibi.
  • Deri üzerine derin dekolteli yaka ve diğer transparan parçalardan kaçınılmalıdır.
  • Tüm deri kombinasyonları için eşleştirmeler yapabilirsiniz. Deri kemer, ayakkabı, çanta ve deri ceketler gibi bazı aksesuarlar ile deri pantolonunuzu deneyebilirsiniz.
  • Bir ofis  tarzı ceket ile, bir balıkçı veya hafif tonda bir üst giyim ile  tamamlayabilirsiniz. İş yeriniz kıyafet konusunda sıkı değilse o zaman botları ile deri pantolon giyebilirsiniz.
  • Rahat tarzı için de farklı tunik ve bu tür parçalar dahil olmak üzere Sweatshirt, ceket gibi üstler ile deri pantolonunuzu eşleştirerek harika kombinler yapabilirsiniz. Yüksek topuklular da iyi ayakkabı seçimi olabilir.
  • Bir akşam için  veya bir parti için ipek bir bluz üstüne deri pantolon giyilebilir. Bu muhtemelen parlak aksesuar ve takı kullanmak için  deri pantolon için tek durumdur.
  • Sokak stili, yürüyüş ve alışveriş için güzel bir görünüm için T-shirt altına rahat mokasen veya converse ayakkabı ile bu deri pantolonları birleştirerek giyebilirsiniz.
  • Leopar baskılar ile deri pantolon kombinlemek her yerde sizi ilgi merkezi haline getirir ve gerçekten cesur bir görüntü yaratacaktır. Yine, siyah deri pantolon giyin leopar şal ve diğer aksesuarları sınırlı sayıda kullanıp kombinler yapabilirsiniz.
  • Deri pantolonun temel unsurlarından rock tarzında dikkatli giyinmelisiniz. Böyle bir kombin için bir kot ceket, tişört, çizme ve bot gerekir. Eğer daha fazla Rock tarzını seviyorsanız, o zaman, ayak bileğinde bot, bandana ve eşarplar ve şapka gibi aksesuarlar da bu tür kombinler de yapılabilir. Deri bileklik ve deriden yapılmış diğer aksesuarlar saçaklı çanta gibi seçenekleri de değerlendirebilirsiniz.
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Şık Ofis Kombini | 2021

Dışarı çıkarken deri pantolon ile üstüne ne giyilebilir? Deri pantolon ile deri üstleri ile eşleştirebilirsiniz. Deri ceket, deri mont ile deri pantolon kombini her zaman güzel bir seçimdir. Kışın deri pantolonu güzel kürk mont, peluş +kabarık ceketler ve diğer lüks kabanlar ile kombinlenebilir. Ayrıca Sonbaharda deri pantolonları  ve taytları, kürk yelek ve örgü hırka ile giyerseniz iyi bir görünüm sağlayacaktır.

 Sonbahar Kış Deri Pantolon Modelleri Ve Deri Pantolon Kombinleri Foto Galerisi 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.