Home / Kombinler / Deri Ve Denim Birlikte Giymenin En Tarz Yolları !
deri ve denim kiyafet kombinleri 2015
deri ve denim birlikte nasıl kombinlenir 2015

Deri Ve Denim Birlikte Giymenin En Tarz Yolları !

Bu sonbahar Kış’ da deri ve denim kıyafetleri birlikte karıştırmanın pek çok fantastik yolları vardır. Kendiniz, deri ve denim parçalarınız ile  kolayca bir moda görünümü yapabilirsiniz. Yani, bu parçaları birlikte kombinlemenin yolu çok kolay.Aşağıdaki Deri ve denim birlikte giymnin en tarz  yollarını sizde kontrol edin ve siz onları birlikte nasıl giymeyi sevdiğinizi yorum kısmından bize bildirin….

Deri Ceket ve Denim Gömlek

Benim en sevdiklerimden biri, sonbahar kış modasında kat kat parçaları kombinlemek! Katlı kıyafetler kı için çok tarz stiller oluşturuyor! Stil ve konfor bir arada… Sen gerçekten her iki şekilde de çok iyi görünüyorsun. Yani, hepimizin istediğimiz temelde rahat ve şık olmak değil mi hanımlar ? Benzer bir kombin oluşturmak için bir deri ceket altında denim gömlek ile eşleştirmek! Hatta bunu yapıyor gibi hissettirmenin bir yoluda   birinin altında farklı bir gömlek daha giymek, bu şekilde katlı kombinlerde yapabilirsin! Bu kombin, sokak tarzında bu kış deri ve denim karıştırmanın en tarz ve sıcak yollarından sadece biri.

2. Deri Tayt ve Denim Gömlek

Kombinlerde  deri ve denim karıştırma konusunda  müthiş şey, Zamansız şık ve rahat görünüm oluşturabileceğiniz ol şekilde denim ve deri taytınızı birlikte giyin : Siyah tayt üzerine büyük boy bir denim gömlek giymek  ve altına topuklu siyah ayakkabı, çizme  veya converse seçmek bile güçlü bir stil oluşturmanızı sağlar.


3. Denim Ceket + Deri etek

Deri etek bu kış çok trend, Kolaylıkla yapabileceğiniz bir kombin seçeneği,  rahat hatta iş içinde şık! Eğer rahat ve feminen bir görünüm için seçenekler arıyorsanız,  yapay deri patenci etek tercih edebilir üstüne denim ceketinizi ekleyebilirsiniz! Eğer iş için daha şık ve klasik bir etek istiyorsanız, deri kalem etek deneyin! Üstüne alacağın bir kot ceket ile görünümünü tamamlayabilirsin…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Her gün için 16 kışlık ve rahat kıyafet Kombinleri

4. Denim Yelek Deri Tayt Kombini

Denim yelekler sonbahar için kombinlerinize stil getirmeye yardımcı olabilecek büyük bir geçiş parçasıdır.Her kız herhangi bir kıyafet için denim yelek seçtiğinde stiline büyük bir katkı eklemiş olur. Bir kot yelek kombini arıyorsabuz, biraz rahat deri tayt , hatta bir deri etek ile kıyafetiniz içine deri dahil edebilirsiniz!

5. Deri çanta ve denim kıyafetler

Kıyafet içine deri dahil etmenin kolay bir yolu basit bir deri bir çanta takarak elde edilebilir! Ben çapraz büyük deri çantaların hayranıyım onlar, şık, ve tamamen rahat. Basit bir kot şort veya kot pantolon eklersiniz çok uyumlu bir tarz olur.Fötr şapka ve blazer ceket ise şıklığınıza bir adım daha ekler.

6. Kahverengi Deri Ceket Ve Denim Pantolon

Deri her zaman siyah olmak zorunda değil, biliyorsun! Şahsen, ben kahverengi suni deri ceket ile çok şık denim pantolon kombinleri yapıyorum!

7. Deri yelek ve Denim Pantolon Kombini

Muhteşem kot yelek sizce nasıl ? Deri yeleği ile Sinem Kobal ‘ın yeni dizisi Gönül İşlerindeki kombininde gördüm.Ve gerçekten hayran kaldım.  Bu yelekleri sizde deneyin ve rahat kıyafetlerinizin birine ekleyin!

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.