Home / Kombinler / Desenli Bol Paça Pantolon Modelleri ve Kombinleri 2015
desenli bol paca pantolon modelleri ve kombinleri 2015

Desenli Bol Paça Pantolon Modelleri ve Kombinleri 2015

Desenli bol paça pantolon  modelleri ve kombinler 2015

Yılın en güçlü tasarımlarından desenli bol paça pantolonlar, bu yaz kombinler de baş rol oynuyor. Feminen tarzı ve gösterişli havasıyla bol paça desenli pantolon modellerinin etkisinde kalmamak mümkün değil.Eğer bu şık pantolonları kombinleme konusunda sıkıntılarınız varsa bol paça desenli pantolonlar nasıl kombinlenir? nasıl giyilir hep birlikte incelemeye ne dersiniz?

Volanlı geniş şapkalar bu pantolonlara çok yakışıyor…

İstediğiniz tarzda bluzları 2015 moda  desenli bol paça pantolonlar ile kombinleyebilirsiniz.Yüksek bel desenli pantolon giydiğinizde buluzunuzu içine sokabilirsiniz.Bu şekilde daha güçlü bir stil elde edersiniz. Ayrıca dolgu topuk ayakkabılar bu pantolonlar ile harika uyumlu duruyor.


Grafik, tropikal ve çiçekli desenli bol paça pantolon modelleri bu yaz en trend olanları…Bu desenlerin üstüne dantel kısa üstler giyebilir daha feminen bir tarz elde edersiniz.

Bu sezon ceket boyları oldukça kısaldı. Mini ceketlerinizle bol paça pantolonlarınız çok yakışacak. Özelikle kısa Biker ceketleri bol paça pantolonlarınızla giyebilirsiniz.

Bu feminen parçayı maskulen bir blazer ile tamamlayabilirsiniz. Özellikle ofis günleri ve toplantılar için bu tarz bir görünüm tercih edebilirsiniz.

Beyaz üstler ile giyin

Beyaz tşört ve bluz, beyaz gömlek yine desenli bol paça pantolon ile eforsuz şıklık sunan harika bir kombin.Özellikle beyaz  renk yazın en trend parçalarından .Bu iki parça iyi bir ikili.

Genelde  bol paça pantolonlar  yüksek bel olduğundan en güzel crop tops  üstler ile çok yakışıyor. Yaz bitmeden bu kombini mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Bol paça pantolonlar ile ayakkabı seçimlerinizi ise dolgu topuklar, topuklu sandaletlerden yana kullanın.Eğer boyunuzun uzunsa düz tabanda sandalet ve babet de tercih edebilirsiniz.

İnce askılı bluzlar ile giyin; yine bu feminen pantolon ile ince askılı buluzlarda muhteşem görünüyor.Benim tercihim uzun ince askılı bir bluz altına bol paça desenli pantolon…Sizce de çok şık değil mi?

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Günlük Kışlık Kombinler

Bol paçalı desenli pantolonları kombinlemek ve giymek için daha fazla fikir edinmek isterseniz  derlediğimiz görselleride incelemeye ne dersiniz?

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.