Home / Makyaj / Dior İlk Bahar Yaz 2015 Makyaj Koleksiyonu
Dior İlk Bahar Yaz 2015 Makyaj Koleksiyonu
Dior İlk Bahar Yaz 2015 Makyaj Koleksiyonu

Dior İlk Bahar Yaz 2015 Makyaj Koleksiyonu

Güzel Christian Dior Kar bahar 2015 makyaj koleksiyonu ile güneş, pırıl pırıl parlamaya başlayan doğa uyanır, ilkbaharda hava değişiklikleri ile yeni makyaj ilhamları getiriyor.İlk bahar yaz 2015 ile Dior kadınların tüm yüzün  düzgün bir renk sunarken mat bir görünüm ve cilt kızarıklığı azalan taze ve ışıltılı bir görünüm oluşturmasına yardımcı yepyeni ürünler ve renkler getiriyor. Aşağıdaki toplam özellikleriyle  tüm Dior yeni makyaj ürünlerine sizde bir  göz atın!

Dior Snow Gökkuşağı Toz Pudra(Sınırlı Üretim)

Bu, tüm koleksiyonu, cildinizi canlandırmak ve cilt için ideal bir sağlıklı bir ışıltı vermek amacıyla üretilen bir ürün. Kompakt pudra dört farklı renkler ile cilde belirli faydalar sağlamak amaçlara  sahiptir. Bulunan leylak rengi koyu halkaları gizleyerek beyaz şeffaflık bir dokunuş verir ve tüm yüze parlaklık sağlarken, yeşil bir nane tonu ile cilt kızarıklıkları azaltır , pembemsi gösterir cilt donukluklarını azalır.

Dior Snow 5 Couleurs Eyeshadow Palette (Sınırlı Üretim)

Işıltılı ve parlak cilde sahip, hala özel günler için hazırlanan kadınlara özellikle peepers renk bir dokunuş eklemek isteyeceksiniz. Yeni Dior snow 2015 koleksiyonu özellikleri iki göz farı paletleri ile, 5 yumuşak pastel tonları var, birbirleri ile ve daha yoğun renkler ile kolay karışım.Ayrıca bunlara da bakınız; Dior 2015 İlkbahar Diorskin Nude Makyaj Koleksiyonu .


• 036 Kar Illusion

•  836 Kar Petal

Dior Snow Allık (Sınırlı Üretim)

Kesinlikle soluk tenlilerin, sağlıklı ve genç görünmesini sağlayacaktır,  mükemmel kızarmış yanaklar yanılsaması yaratan bir allık… Güzel bir sağlıklı pembe tonu ciltte evrensel gurur oluşturur ve her makyaj görünümü ile iyi gider.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Mango İlkbahar yaz 70'ler festival Modası 2015

• 966 Eternal Pembe – taze pembe

Dior Snow Beyazlatıcı Taze Likit Fondöten

Altı tonları mevcuttur, bu likit fondöten  görünümlü ve hafif ve doğal bir ürün, yüzünüze iyi bir kapsama sağla.Yüzünüzde gün boyunca aydınlık ve saf kalırken, cilt şeffaflığını artırır cildi canlandırır ve buna tazelik katan yenilikçi bir ürün. Bir makyaj fırçası yerine daha muntazam sonuçlar elde etmek için bir süngerle uygulayın ve tüm makyaj için güvenli  mükemmel bir üs sağlayın.

Dior Snow White Pure & Mükemmel Fondöten SPF 30

En mükemmel ürünlerden biri  kompakt uyfulama, aynı zamanda bir kar-beyaz tenlilerde, parlak bir şeffaflık oluşturmak için çaba harcayan ilk Dior kompakt pudra olduğu söyleyebiliriz.SPF 30 özellikleri var, Bu kadar pürüzsüz bir cilt elde ettiğinizi  hayal edin , nihayet koyu lekeler ve cilt donukluğundan kurtulmaya yardımcı olacaktır. Uzun ömürlü sonuçlar ve eşsiz ağırlıksız yumuşak sonuçlar için bu sihirli ürünü kullanmayı deneyin diğer bir çok daha faydaları vardır. Altı tonu mevcuttur, bu nedenle sizin cilt tonu için ideal olanı bulduğunuzdan emin olun…

Dior Snow Cilt Bakımı Ürünleri

Tabii ki, derin bir cilt bakımı kesinlikle tüm akne, kızarıklık, koyu renkli lekelerin ve donukluktan yoksun sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlar.Güzel makyaj oluşturmak için ilk adım bunun olduğunu bilmeliyiz. Bu tür sonuçlar elde etmek için, yeni Snow koleksiyonunda yer alan yeni Dior cilt bakım ürünleri ile denemeye başlayın!

• Dior Kar Beyazlatıcı Serum
• Dior Kar UV kalkanı 50 Yüz ve Vücut
• Dior Kar UV kalkanı 50 İnci Beyaz
• Dior Kar UV kalkanı 50

Dior Addict Parlak (Sınırlı Üretim)

Dior Snow ilkbahar 2015 koleksiyonu da dudaklarınıza yüksek boyut ve parlaklık katacak şeffaf ve yumuşak pembe dudak parlatıcılarını getiriyor. Dudakları dolgunlaştıran ve koleksiyonda kollajen aktif dudak maksimize da vardır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  En Sık Yapılan Makyaj Hataları

Dior Addict Ruj (Sınırlı Üretim)

Ayrıca, herhangi bir makyaj stili ile iyi görünecek  güzel pembe ruj tonlarıda mevcut üç güzel ve evrensel tarz rujlar var.

• 371 Şeker Kar
• 681 Simge
• 454 Parisli Chic

Dior Vernis (Sınırlı Üretim)

Dior sizin kar-beyaz makyaj ile çok uyumlu görüneceğiniz üç zamansız tırnak ojesi tonlarını da sunuyor.

• 005 Kar Beyaz – Beyaz
• 268 Ruban – pembe
• 045 Stardust – metalik gümüş

Dior Addict It-Lash maskara ve yukarıda belirtilen ürünlere Dior Addict It-Line eyeliner ekleyin ve taze görünümünüz ile yeni sezona karşılamak için tamamen yeni bir makyaj çantası edinin. Dior Snow ilk bahar yaz 2015 makyaj koleksiyonu 27 Şubat 2015 tarihinde Japonya’da satışa sunulacak  iken, koleksiyonun ABD lansman tarihi yaz 2015 için düşünülüyor.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.