Home / Diy / Diy Evde İnce Çorap Süsleme
diy evde renkli opak corap susleme yapma
Diy Evde İnce Çorap Süsleme

Diy Evde İnce Çorap Süsleme

DIY EVDE SÜSLENMİŞ TAYT  VE İNCE ÇORAPLAR

Moda severler ve diy moda tutkunları ! Bugün sizlere harika ev yapımı diy ince çorap süslemeleri derledim.Giymediğiniz veya modası geçmiş ince çoraplarınızı ve opak çoraplarınızı daha şık ve modern görünüme kavuşturabilirsiniz.Desenler ile süslemeler, kalpler ve parlak taşlar süslemeler hepside birbirinde güzel ve pratik…

Sonbahar / Kış mevsimlerinde taytlar ve ince çoraplar sizin en iyi arkadaşınız olmalı. Onlar ile modaya uygun ve daha seçkin şık görünüyorsunuz.İnce ve opak çoraplar bu kış moda pistinde, sokaklarda çok popüler oldu ve size seçiminiz için milyonlarca tasarımlar sunuyorlar.Ama hepside çok pahallı!

Diy Evde İnce Çorap Süsleme
Diy Evde İnce Çorap Süsleme

Eğer isterseniz evde kendi ince çorap tasarımınızı kendiniz  yapabilirsiniz. Yani, neden o kadar para harcayın ki! Giymediğiniz modası geçmiş çorap ve taytlarınızı bir çok diy moda ince çorap tasarımı ile yenileyebilirsiniz. Sizin için bir çok örnek evde süslenmiş diy moda ince çorapları ekledik Desenli, kalpli, taşlı ince veya kalın, renkli tayt gibi bir çok çeşitte örnek bulabilirsiniz.


Diy Evde İnce Çorap Süsleme
Diy Evde İnce Çorap Süsleme

Ben kalpleri ince çorapların üzerinde çok seviyorum.Ve evde yapmasıda çok kolay. Aşağıdaki galeriye  bir göz atın ve kendiniz için bir çok diy ince çorap modeli bulun.

Diy Evde İnce Çorap Süsleme
Diy Evde İnce Çorap Süsleme

Evde Modern ve şık ince çorap ve  tayt Yapımı 

Bir önceki yazımız olan Evde boncuklu küpe yapımı başlıklı makalemizde aksesuarları, Boncuklu Küpeler ve diy hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  H & M 2015 İlkbahar Koleksiyonu

Check Also

Tığ İşi Örgü Motif Örnekleri

Tığ işi örgü motif Örnekleri | 2020

Tığ işi Örgüde Motifler Nasıl Yapılır? Tekstil ve giyim sektörü ne kadar modernleşse de tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.