Home / Diy / DIY Moda Gömlek Yakası Süslemeleri
evde gomlek yaka susu yapimi diy 2015
DIY Moda Gömlek Yakası Süslemeleri

DIY Moda Gömlek Yakası Süslemeleri

Size ilham verecek ve size yeni diy moda fikirlerini paylaşmaya devam ediyoruz.Bugün sizlere DIY yaka gömlek süslemeleri ile ilgili bir çok paylaşımda bulacağız.Evde modası geçmiş yada giymediğiniz eski gömleklerinizin yakalarını boncuklar ile veya zımba metal düğmeler ile süsleyip bir çok yeni gömleğe sahip olabilirsiniz.

Kış geliyor, bu yüzden soğuk günler için hazırlıklı olmalısınız. Kat kat giyinme mevsimi geldi, bu nedenle bazı muhteşem kombinasyonları gömlek üstüne  kazaklar giyerek birlikte yapabilirsiniz. Gömleklerinizin yakasını boncuklar ve zımbalar ile süsleyip, en seçkin sokak tarzı stillerinden gömlek üzerine yakalı kazak kombinleri yapabilirsiniz.

Yaka süslemelerinde inciler, pul veya metal düğmeler kullanabilirsiniz  Aşağıdaki galeride diy moda gömlek yakası yapımı ve süslemeleri ile çok ilginç ve güzel örnekler bulabilirsiniz. Eşsiz ve şık sevdiğiniz kazak altına giyeceğiniz evde kendi moda yaka parçalarınız olsun!  DIY beceri ve tekniklerinizi geliştirmek için diğer Diy projelerimize göz atabilirsiniz.Başka fikirleriniz varsa aşağıdaki yorum kısmından bana yorum bırakabilirsiniz!


Bir önceki yazımız olan Evde boncuklu küpe yapımı başlıklı makalemizde aksesuarları, Boncuklu Küpeler ve diy hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Sonbahar Kış Modası : Desenli Pantolonlar

Check Also

Tığ İşi Örgü Motif Örnekleri

Tığ işi örgü motif Örnekleri | 2020

Tığ işi Örgüde Motifler Nasıl Yapılır? Tekstil ve giyim sektörü ne kadar modernleşse de tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.