Home / Saç Modelleri / Doğal görünümlü röfleli saç renkleri ve modelleri
Doğal görünümlü röfleli saç renkleri ve modelleri 2016
Doğal görünümlü röfleli saç renkleri ve modelleri 2016

Doğal görünümlü röfleli saç renkleri ve modelleri

Doğal görünümlü röfleli saç Renkleri ve modelleri ile daha çekici saç stillerine sizde sahip olun !

2017 saç trenlerinde ombre saçların yanında doğal görünümlü röfleli saç renkleri var. Peki bu doğal görünümlü röfleli saç renkleri nasıl elde ediliyor, bu kadar doğal ve çekici görünmesinin sebebi ne ? Çünkü röfle renkleri saçın sadece bir iki ton açık renkleri ile yapılıyor, bu röfle renkleri açık sarılardan ziyade koyu sarı, altın sarı, bal köpüğü ve karamel tonlarda atılıyor.Saç güneşin etkisiyle açılmış kadar doğal ve parlak görünüm alıyor.Ayrıca saçlar çok fazla açılmadığı için yanma ve yıpranma gibi saç kötü problemlerine yol açmıyor.Özellikle saç renginiz kendi renginde ise yani boya işlemi görmediyse bu doğal görünümlü röfleli saç renkleri muhteşem duruyor.Sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm veriyor.

2017 Trend röfleli saç renkleri ve modellerinin en güzel durduğu saç renkleri ise, koyu ve orta kahveler üzerinde, koyu kumral üzerinde, kestane ve çikolata kahve saç rengi üzerinde harika görünüyor.Sizde saç renginize ışıltı ve çekici bir görünüm vermek istiyorsanız bu röfleli saç renklerini denemelisiniz.


Kadınların saçları güzelliğini ve stilini belirleyen en önemli vurgulardan.Bu yüzden saçlarınızda doğal görünüm en önemli güzellik ipuçlarında.Bu yüzden saçlarınıza çok açık sarılar ile röfle yaptırmaktansa doğal görünümlü röfle ve gölge renklerini yaptırmanızı tavsiye ederiz.Çok açık röfleler sizi yaşlı gösterdiği gibi çok yapay ve demode bir görünüm de verecektir.

Genç kızların boya sürülmemiş uzun ve hacimli saçlarının sırrı doğallıkta saklı.Sizde daha geç olmadan saçlarınızı doğal halleriyle veya doğallığınızı bozmayacak ışıltılı röfleli saç renkleri ile kullanın!

Röfle uygulamasını ise  kahve, kumral, karamel saç renklerinde hafif renk değişimleri ile kullanın.

Doğal görünümlü röfleli saç renkleri ve modellerinden ilham almak için aşağıdaki resimlere daha yakından bakmayı ihmal etmeyin.Saç renginiz ve boya konusunda sorularınızı  bize aşağıdaki yorum kısmından yapabilirsiniz. En kısa zamanda sorularınızı birlikte değerlendirebiliriz…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bal Rengi Saç Kimlere Yakışır?

2017 yılına özel en güzel doğal ve canlı görünümlü Ombre saç rengi modellerinden 27 güzel resimleri galerimizde siz değerli kendine ve saçlarına özen gösteren kadınlar için paylaşıyoruz.

Gelecek Vadeden 2017 Doğal görünümlü röfleli saç rengi modelleri

Değerli okurlarımız bildiğiniz üzere saç dünyasında sürekli gelişmeler ve değişimler olmaktadır. Bu gelişmeler sonucunda saç dünyasında ombre, ışıltı, gölge gibi birçok modern saç işlemi ortaya çıkmıştır. Bu tür saç işlemlerinin popülerlik kazanması ile birlikte röfle saç işlemi eskiye nazaran daha çok tercih edilmeye başlansa da son zamanlarda tekrar röfle kullanımı giderek artmaya başlamıştır. Yıllardır eskimeyen ve varlığını devam ettiren röfleli saçlar kadınların ve erkeklerin beğenisini kazanan saç modellerinden birisi olmuştur. Bu nedenle sizlerde saçlarınıza röfle attırarak çok güzel bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ayrıca röfleli saçlar o kadar popüler olmuştur ki bazı erkekler dahi uzun saçlarının aralarına röfle attırmaktadır.

Kısaca röfle işlemine gelecek olursak röfle işlemi saçların doğal rengine oranla daha açık tonların kullanılmasıdır. Röfle işleminde saçlarımız ilk olarak tutam tutam ayrılmaktadır. Daha sonra bu tutamlar doğal saç rengimizin daha açık tonlarına boyanmaktadır. Bu tonlar saç diplerinden saç uçlarına göre farklılık göstererek açılabilir. Röfleli saçlar günümüzde birçok ünlü model, şarkıcı ve oyuncu tarafından da tercih edilmektedir. Röfleli saçlar hemen hemen tüm cilt tip ve rengine uyum sağlamaktadır. Özellikle röfleli saçları tercih eden kadınlar ise genellikle esmer kadınlardır. Esmer kadınlar röfleli saçlar sayesinde daha hoş bir görünüme kavuşmaktadır. Bunun dışında beyaz tenli ve kumral bir ten rengine sahip kadınlar için röfleli saçlar paha biçilemez derecede güzel durmaktadır. Röfleli saçların bu kadar ön planda olmasının nedeni doğal bir görünüme sahip olmasıdır. Açık ve kumral tenli kadınlar da röfleli saçlar oldukça doğal görünmektedir. Ayrıca röfle saç işlemini her saç rengine uygulanabilmektedir. Ancak röfleli saçları incelediğimizde en çok sarı renginin tercih edildiğini görmekteyiz. Röfleli saç modelini ister kuaförlerinizde isterseniz evlerde kendiniz gerçekleştirebilirsiniz. Ancak daha önce böyle bir tecrübeniz yoksa evlerinizde yapmanızı önermiyoruz. Kuaförlere giderken bile uzman kuaförlere gitmenizi tavsiye ediyoruz. Aksi takdirde istemediğiniz sonuçlarla karşılabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bayanların Tercihi Sarı Saç Rengi Tonları ve İsimleri

 

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Doğal Dalgalı Saçlar

Doğal Dalgalı Saçlar| 2021

Doğal Dalgalı Saçlar Nasıl Yapılır? Hafif su dalgası doğal saçların yükselişte olan popüler saç modelleri …

5 comments

  1. Röfle saça çok zarar veriyor annem yaptırmıştı çok fazla sorun yaşadı yüksek maliyetli doğal keratin ürünü kullandı kısa sürede toparladı ama saçlarını

  2. Merhaba Buse Hanım;
    Suan ki saç renginiz nedir, saç renginizi küllü kumral yapmak için öncelikle şuan kullandığınız saç rengine göre, saç boyası karışımları yapılmalı .

  3. saçlarımı boyadım daha önce ama tutmadı ve rengi çok iğrenç nasıl düzeltebilirim küllü kumral yapmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.