Home / Makyaj / Dolce & Gabbana 2015 İlkbahar Makyaj Koleksiyonu j
Dolce Gabbana İlkbahar 2015 Makyaj Koleksiyonu
Dolce & Gabbana İlkbahar 2015 Makyaj Koleksiyonu

Dolce & Gabbana 2015 İlkbahar Makyaj Koleksiyonu j

Yeni Dolce & Gabbana ilkbahar 2015 makyaj koleksiyonu ustaca moda ve güzellik ürünlerini bir araya getiriyor ve canlı yoğun renkleriyle bahar kutlayarak, sakin tonları ile sulu parlak renkleri bir araya getiriyor. Lüks marka yeni makyaj ürünleri ile  “bahar sevinçleri ile dolu güzelliği vurguluyor” .  Hepimizin uzun kasvetli kış sonrası tam olarak neye ihtiyacımız olduğu, leylak, şeftali ve pastelin yumuşak ve hassas tonları ile yan yana cesur sarılar ve pembeler, ilkbahar 2015 Dolce & Gabbana makyaj koleksiyonu ile bizlere ulaşıyor. Aşağıda koleksiyondaki tüm makyaj ürünleri ve renkleri bulabilirsiniz, sizde  keşfetmek için yazımızı okumaya devam edin.

Dolce & Gabbana Smooth Göz Farı Dörtlü Renk (47,00 €)

Cesur göz makyajı tercih edenler için parlak ruj rengi ile birlikte çıplak göz makyaj hayranları içindir – koleksiyonunda mevcut iki far paletleri vardır .

121 • bej, açık şeftali, bej-leylak ve tozlu leylak
175 • – koyu kızıl, sarı, siyah ve süt hardal


Dolce & Gabbana Işıltılı Allık (38,00 €)

Bu bahar, güzellik Dolce & Gabbanaya göre tüm mükemmel kızarmış yanaklar ile mümkün, yani anında herhangi bir makyaja lezzet verecek bir Ahududu allık, denemek için hazır olun. Eğer daha nötr tonlar da allık için gitmek isterseniz, parlak göz makyajı tercih edin.

• 45 Ahududu – parlak ahududu

Dolce & Gabbana Klasik Krem Ruj (29,00 €)

Çıplak rengi ve parlak bir gölge, mükemmel bir göz makyajı tercihi için – göz farı paletleri gibi, ruj da iki renk gelir. Yeni Dolce & Gabbana rujlar uzun ömürlü bulaşmaya karşı olumlu etkisi ile yoğun bir renk ve zengin nem ile zenginleştirilmiştir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Düz ayakkabı ile nasıl uzun boylu görünülür

105 • Şeker Pembe – altın dokunuşlar ile çıplak pembe
247 • Bouganville – kırmızı daha yoğun

Bunları da kaçırmayın; Dior İlk Bahar Yaz 2015 Makyaj Koleksiyonu

Dolce & Gabbana Lipgloss Ruj (25,00 €)

Aynı zıt renk felsefesi anında parlaklık ve tazelik katacak bu inanılmaz dudak parlatıcı oluşturmak için uygulanmıştır. Tek başına ya da bir daha dramatik bir görünüm için favori ruj tonu ile onları kullanabilirsiniz.

• 105 Bouganville – zengin kızıl
•  parlatıcı- Şeker Pembe

Dolce & Gabbana Ojeleri (23,00 €)

Sıra tırnaklara  geldiğinde, olabildiğince parlak ve koyu renkler ile geliyor! Bu yepyeni ojeler yaz kıyafetleri ile uyumlu olma yeteneğine sahip gerçek bir aksesuara dönüşüyor. Parmaklarınıza daha canlı tonlarda görünümler ekliyor. Ruh halinize bağlı olarak, bu tonları herhangi birini sürebilirsiniz.

• 233 Bouganville – fuşya
• 713 Çimen  – Yeşil
• 723 Blue Angel  – Mavi
• 813 Sole – Sarı hardal

Buna ek olarak, Dolce & Gabbana ilkbahar 2015 makyaj koleksiyonunda;  kompakt pudra, iki yeni maskara tonları ve göz kalemi bulunmaktadır.Uluslararası lansman tarihi Mart 2015 için ayarlanmıştır.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.