Home / Makyaj / Düğün günü gelin makyajı için 5 ipucu !
gelin makyaji ipuclari 2015

Düğün günü gelin makyajı için 5 ipucu !

2015 gelin makyajı için 5 ipucu !

Düğün hayatta bir kerelik yaşadığımız özel bir olay ve tabii ki gün için en iyi görünmek istiyoruz. Size uyun ayakkabı arayışları ve muhtemelen nişanladığınız günden beri diyet ve egzersizler hayatınıza girer .Mükemmel bir gelinlik seçmekte en çok düşündüğünüz konu.Ama gelin saç ve makyajı hakkında ne planladınız? Bunlar genellikle son dakikaya kadar bir kenara itilir. Düğün günü iyi görünmenin iki yolu vardır. Burada düğün günü  sizin makyaj gibi ayrıntılara nasıl hazırlıklı olmanız gerektiğine dair 5 ipucu var.

1) bir uzman kuaför veya güzellik merkezi seçin. Size Kim makyaj yapacak?Bildiğiniz ve sevdiğiniz bir kuaför olabilir,ama en özel füğün günüz de gitmek için gelin makyaj  konusunda çok iyi ve makyaj sanatçısı olması çok daha uygundur. Birçok gelin nerede saçını ve makyajını yaptıracağı konusunda herhangi bir fikre sahip değil. Sen sosyal medya yoluyla araştırabilir ya da benzer  siteleri kontrol edebilirsinz.

2) Önceden bir anlaşma yapın. Eğer gelin makyajınızı yapması için işe önceden sözleşme yaparsanız daha ciddi ve kesin sonuçlar alırsınız. Sen makyaj sanatçına veya güzellik salonuna tam zamanında sizin düğün gününüzde  hazır olacağını kesin bilmek gerekir. Ayrıca düğün sırasında yanınızda onu tutmak bile isteyebilirsiniz ve tören boyunca sizinle kalabilir Bu, tüm belirtilenler için önceden anlaşma yapabilirsiniz .


3) Gelin makyajınız için önceden bir göz makyajı seçin. 2014/ 2015 son trend gelin makyaj trendlerini, gelin dergileri ve kadın moda ve güzellik blogları aracılığıyla araştırın.Bu bloglar da güncel makyaj fikirleri ve trendleri sürekli vardır. Eğer doğal vede özel bir gelin makyajı isterseniz güçlü bir dudak veya vurgulu bir göz makyajı seçin.Gelin makyajında bir odak noktası seçmenizi öneririz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Nişan ve Düğün İçin Benzersiz Tektaş Yüzük, Alyans Modelleri 2015

4) Uygulama. Makyaj ve saçınızı önceden provasını yapın. Düğün günü koşuşturmak vaktiniz kalmayabileceğinden fotoğrafları da provadan sonra çektirmek  mükemmel bir zaman kazandırabilir. Eğer şimdi bunu yapmak size anlamsız geliyorsa düğün günüde fotoğraf çektirmeyi planınıza katın.Ama önceden daha bol zamanınızda prova günüde resimler çektirin

5) önceden bazı ürünleri satın alın.  Öncelikle, bazı iyi ürünler varsa makyajınızı yapacak kişiden tavsiyeler alın. Kirpiklerinizi inanılmaz gösterecek bir  maskara gibi. İkincisi, kalıcı , ruj ya da dudak parlatıcısı gibi ürünleri düğün günü yanınızda taşıyın.

2015 Trend gelin makyajı modellerini sade ve göz yada dudak makyajı odaklı seçenekleri ile size fikir verecek gelin makyajlarını galerimiz den inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.