Home / Kombinler / Ekose Desenli Ceket Modelleri ve Kombinleri 2015
ekose ceket modelleri ve kombinleri 2015
ekose ceket bayan kış stilleri 2015

Ekose Desenli Ceket Modelleri ve Kombinleri 2015

Ekose desenleri bu kış her parçada görmeye devam ediyor.Bu gün ise sizler 2015 kış modasının trend parçası ekose ceket modelleri ve kombin önerilerini sunacağız:

Bu sonbahar ve kış aylarında sık sık gördüğümüz ekose ceketler, kırmızı, siyah beyaz, bordo ve yeşil kareli renklerde tercih ediliyor.

İş gününde veya casual günler için ekose blazer  modellerini giyebilirsiniz.Diğer popüler olan modeller ise overize ekose ceketler ve ekose kaşeler .


Ekose desen artık klasik bir  desen oldu. ve onlar ile  hangi kıyafet giyerseniz giyin  zahmetsizce şıklık elde edeceksinizr.Daha iyi bir seçenek ise  onlar ile sadece  klasik kombinler yapmak zorunda değiliz.

Havalı ve sportif  bir çok kıyafete ekose desenli ceketi dahil edebilirsiniz.Spor bir pantolon veya skinnj jean ile  üstüne sweatshirt  giyin.ayakkabı olarak ise spor ayakkabılar ile maskülen ayakabıları seçebilirsiniz. İşte Sokak modası için çok havalı bir kış stili.

İsterseniz Ekose gömlek modelleri ve kombin fikirlerini de  linke tıklayıp görebilirsiniz.

Uzun ve salaş ekose ceketlerin içine kısa elbiseler giyim şık ve güçlü bir stil elde edebilirsiniz.Gittiğiniz her yerde dikkatleri üzerinize çeken bu ekose desenli ceketlerden sizde  mutlaka kış stillerinizde kullanın.

Ekose ceket ile kış kombin önerileri 2015 – galeri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Günlük Sonbahar Kış Kombinleri 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.