Home / Benim Stilim / Elbise ve Etekler ile Tayt / Çorap Giymek İçin 10 İpuçu | 2020
Elbise ve Etekler ile Tayt / Çorap Giymek İçin 10 İpuçu
Elbise ve Etekler ile Tayt / Çorap Giymek İçin 10 İpuçu

Elbise ve Etekler ile Tayt / Çorap Giymek İçin 10 İpuçu | 2020

Elbiseler ve Etekler ile Tayt / Çorap Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Bu soğuk sonbahar ve kış aylarında dışarıda donuyor olabilirsiniz. Ancak havanın soğuk olması sizi modadan uzak tutmaya gerekçe olamaz. O fırfırlı etekleri, kadife elbiseleri ve salopetleri soğuk havada dolaplarınızdan çıkarıp giymenin tam da vakti. Sizi gören aklınızı kaçırdığınızı düşünmeden size birkaç fikir vereceğiz.

Elbise ve eteklerde genel izlenim çok önemli ve külotlu çoraplar ile doğru bir şekilde kombinlenmeli. Kış aylarında siyah taytlar ile mini eteklerinizi giyebilirsiniz ama taytınız çorap gibi esnek olmalı ve vücudunuzu iyi sarmalı. Bugün sizler ile elbiseler ve etekler ile çorap- tayt  birleştirmenin en doğru yollarından ve bilmeniz gereken ana ipuçlarından bahsedeceğiz.

Kışlık Kıyafetlerin Altına, Etekler ile Tayt / Çorap Nasıl Kullanılır?

Diz boyu çoraplar, renkli bir adaçayı yeşili tonunda etek ile kombinlendiğinde yepyeni bir tarz oluşturuyor. Nötr tonlu çoraplar ve taytlar hakkında bildiğinizi sandığınız şeyleri unutun. Bu çılgın kombin, renkli kişiliğinizle oldukça paralel olacaktır!


diz boyu çorap ve etek kombini
diz boyu çorap ve etek kombini

 

Mini etek ve klasik bağcıklı ayakkabılarla diz boyu çorapları tercih edin.

Mini etek ve diz boyu çorap kombini
Mini etek ve diz boyu çorap kombini

Elbiseler ve Etekler ile Çorap / Tayt Seçiminde Dikkat Etmeniz Gerekenler

Herhangi bir elbise ve ayakkabı ile eşleşecek ince çorapların bir çok çeşidi vardır. Bunlar cildinizin tonuyla iyi eşleşen ve bacaklarınızı daha pürüzsüz ve daha yumuşak hale getiren çoraplar olmalı. Aceleniz varsa en iyi seçenekleri bulmak için için önceden ayarlamanız gerekir.

Eğer ince çorabınızın tonu parlak ise,  daha iyi bu zaten uzun süredir moda olarak kabul edilir.eğer siz kötü bir çorap seçmek istemiyorsanız cildinizin daha koyu tonların da ince çorap, asla tercih etmeyin. Eğer çorap  tonu cildinizin doğal tonuna maksimum yakın değilse giymeyin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Salaş overize kazak ile sokak stili kombin önerileri

Bir dar elbise için, altından çorabın üst çizgi  izlerinin belli olmaması için kesintisiz külotlu çorapları kullanmalısınız. İş yerinde file dokulu veya desenli çoraplara izin verilmez. Bir iş takım elbisesi için seçtiğiniz çorap  tonu, pürüzsüz, yumuşak ve mat tasarım ile doğal doku  birlikte nötr olmalıdır.

Klasik mini siyah elbisede görsel olarak eşleşen desenli çoraplar bacaklarınızın görünümünü uzatacaktır ve  mükemmel bir görünüm verecek. Eğer koyu tonda ayakkabı ile birlikte koyu renkte  bir elbise giyecekseniz şeffaf ince çoraplar çoraplar daha çok uyumlu olacaktır. Kış için ise yarı saydam siyah ince çorap çeşitlerinden seçebilirsiniz.

Bu mevsimlerde kalın siyah tayt ve opak çorap ile güpürlü ve dokulu eteklerinizi giyebilirsiniz. Ayakkabı tonu tayt seçiminde kullandığınız tonla veya etek tonu ile uyumlu olmalıdır.

Opak çorap ve Etek kombini
Opak çorap ve Etek kombini

Asla siyah tayt ya da cilt tonunda tayt ile beyaz çizmeleri giymeyin. Daima siyah botları tercih edin.

siyah bot ve etek kombinasyonu
siyah bot ve etek kombinasyonu

Ayrıca beyaz tayt ve çoraplar, bacaklarınızı görsel olarak genişletecek, bu yüzden ince bacaklar istiyorsanız koyu gri, siyah tonları çorap ve  tayt seçiminde bulunabilir yada  koyu lacivert, kahverengi, koyu yeşil, vb gibi renkler seçmelisiniz. Koyu renklerin diğer avantajı bacaklarınızı  uzun gösterecektir.

siyah opak çorap ve etek kombinasyonu
siyah opak çorap ve etek kombinasyonu

Eğer baskılı tayt tercih ederseniz, klasik siyah, beyaz veya gri renklerde olmalı. Aynı zamanda elbiseler ile uyumlu olmalıdır. Ancak sıra dışı havada olmayı seviyorsanız değişik tayt seçiminde de bulunabilirsiniz.

Renkli tayt ve etek kombinasyonu
Renkli tayt ve etek kombinasyonu

 

siyah kışlık kombin
siyah kışlık kombin

Elbise ve Etek Kombini Çeşitleri

Kış mevsiminde elbise ve etek kombini soğuklara rağmen nasıl yapılır diye düşünmeyin. Moda sizin için her şeyi düşünmeye devam ediyor. Elbise ve etek kombini yaparken hem rahat hem şık olabilirsiniz. Kombin için rengarenk parçaları tercih edebileceğiniz gibi yalnızca siyah, gri ve beyaz gibi nötr renkleri de tercih edebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  En çılgın Yılbaşı Gecesi için 19 Işıltılı Elbise Modelleri

Rahat ve her ortamda giyilebilen bir takım için, siyah sıfır yaka süveter ve siyah mini etek tercih edebilirsiniz. Bu kombin altına tayt seçiminde bazı noktalara dikkat ettiğinizde bu parçalar bir araya geldiğinde oldukça iyi bir görünüme sahip olacaksınız. Görünümünüzü bir çift ayakkabı ile anında güçlendirmeniz gerekiyorsa, bu stilinize siyah deri çift deri ayakkabı ekleyebilirsiniz.

Beyaz dantel uzun kollu bluz ve siyah mini elbiseler ve etekler ile çorap kombinasyonu, işten veya okuldan çıkma zamanı geldiğinde iyi bir kıyafet seçeneği olacaktır. Etekler ile tayt / çorap telaşına düştüğünüzde parlak ten rengi çorap seçimi yapmalısınız. Bu elbise ve etek kombinini daha çekici hale getirmek istiyorsanız, bu görünümü siyah süet diz yüksek çizmelerle tamamlayın.

Elbise ve Etekler ile Tayt / Çorap kombinleri için aşağıdaki galerimiz den fikir alabilirsiniz. Galerimize Sonbahar – Kış Etek, Çorap ve Tayt Giyimi Hakkında Kombinler Ekledik.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.