Home / Moda / Elie Saab’ın Resort 2015 Abiye Elbise Koleksiyonu
Elie Saab 2015 Abiye Elbiseleri1
Elie Saab 2015 Abiye Elbiseleri

Elie Saab’ın Resort 2015 Abiye Elbise Koleksiyonu

 Elie Saab’ın Resort 2015 Abiye Elbise Koleksiyonu na sizde hayran kalabilirsiniz…

Bu benim en sevdiğim tasarımcı ve ben gerçekten onun moda duygusu ve malzemeleri karıştırma yoluna bayılıyorum. Tasarımcı Lübnan’da, 1964 yılında doğdu. Kendini ne kadar öğretti, o dünyanın en ünlü tasarımcılarından biri. O genç yaşta kız kardeşleri için kıyafet yapıyordu, yani o sadece 9 yaşındayken moda tutkusu ile doğdu. İlk başta onun mahallesindeki  kadınlara yarattığı tasarımları  sattı, ama şimdi o uluslararası düzeyde bilinir ve tasarımları kırmızı halı ve diğer birçok galada en ünlü kadınların üzerinde görülüyor. ünlüler onu seviyor ve hepimiz onun fantastik tasarımlarına hayranız.

Ayrıca bakınız; Adil Işık 2015 Abiye Elbise Modelleri

Elie Saab 2015 abiye elbise modellerinde;  gözler üzerinde ince bir zarafet sunan bu koleksiyonu ile en üst tasarımlara ulaşmıştır. Tasarımcı gül, fıstık ve ağaç kavunu ve şeker renkleri gibi yumuşak bir renk paleti kullandı. Lüks malzemeleri, hafif ipek şifon gibi kumaşlar ile kullandığı bazı tasarımları ile  moda tasarımcısının en modern tarzını yansıtan abiye modellerini aşağıdaki galeride görebilirsiniz.


Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Vera Wang Yeni Sezon Gelinlik Modelleri 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.