Home / Benim Stilim / Elma Vücut Şekli İçin Moda İpuçları
elma vucut sekline moda stil ipuclari 2015 2016
elma vucut sekline moda stil ipuclari 2015 2016

Elma Vücut Şekli İçin Moda İpuçları

Elma Vücut şekilli kadınlar için Moda- Stil- Giyim İpuçları

Her kadın farklı vücut şekillerine sahip. Ancak en sık yayılmış olan  birkaç bilindik vücut şekilleri vardır. Aralarından biride en yaygın olanları elma şekli. Elma vücut şeklinde en belirgin özellik kısa boyun bel bölgesi daha kalındır ve göbekli olabilirler.Diğer dikkat çeken özellikler; Elma vücut şeklinde göğüs, kalça, uyluk, kollar ve bacaklar, karın ve göbek bölgesine göre  daha ince olduğu gibi, vücudun orta etrafında daha fazla ağırlığa sahip kadınlar gelir. Bu vücut şekline aitseniz, o zaman paniğe kapılmayın. Vücudunuzun size hoş olmayan parçalarını gizleyerek, mükemmel görünmesi için bir çok farklı yolları vardır. Böylece rahat ve kendinden emin hissettiren, istenmeyen alanları gizleyen elbiseler ve kıyafetler seçebilirsiniz.

İşte bir elma vücut şekli için bazı yararlı moda ipuçları. Bu yazı elma vücut şekli özeliklerine sahip kadınlar için en uygun olacak doğru giysileri tercih etmelerine  yardımcı olacaktır.

Gevşek kumaşlı kıyafetler seçin

Bir elma biçimli kadının aklında  tutması  gereken en önemli şey, hafifçe karın üzerinden kayan  gevşek malzemede bir elbise seçmektir. Düz bir elbise  gibi böylece rahatsızlık hissi yapmaz.Karın bölgesinden tüm dikkatleri uzak tutmalısınız. Yapılacak en iyi şey çok dikkat çekecek bir kolye, özellikle uzun. Daha az kullanışlı olarak eşarp da seçebilirsiniz.Karın ve göbek bölgesini toparlayan korseler de işinize yaracaktır.


Bacaklarınızı vurgulayın

Bacaklarınız vücudunuza göre daha ince olduğundan onları vurgulayarak çekici kombinler elde edebilirsiniz.Her zaman vücudunuzun en imrenilecek ve muhteşem parçalarını vurgulayacak kıyafetler seçin, kısa etek veya mini elbiseler seçin. Eğer etek isterseniz, o zaman karın bölgesini gizlemek için yüksek bel olanlardan alın. Mini eteklerinizi hafif bel altına inen, gömlek yada tişört ile görünümünüzü tamamlayın.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2019 Bayan Giyim Kombinleri

İlgili; Vücut tipine göre abiye elbise nasıl seçilir

Doğru üstleri seçin

V yaka bluzlar veya gömlekler elma vücut  şekli için ideal bir seçimdir. Onlar  daha ince görünmeniz için üst kısmınızı uzatır, ve dikkatleri göğüs bölgesine çeker. Her zaman uzun bluz ya da sırtınızı ulaşacak bir tunik tipi bluz seçin. Böylece yanlış bölümünde vücudunuzu kesmeyecek ve karın düz görülecektir. Her zaman hafif dokulu kumaşlar tercih edin.

Elma vücut şekli için doğru pantolon seçimi

İki parça halinde karını kesmek için yeterli yüksek bel pantolon seçin. Kısa bluz ile skinny kot giymekten  kaçının. Skinny jean sadece, bir tunik veya tunik tarzı tişört ile birlikte harika bir seçim olabilir. Siz de kendi ince bacaklarınızı vurgulamak için, düz pantolonlar giyebilirsiniz. Ayrıca ikinci dengeli bir siluet  yapacak, ve karını daha düz gösterecl, esnek kumaşlı pantolonlar seçin.

Ayakkabı ve aksesuar konusunuda unutmayın

Görünümünüzü tamamlamak için, bacaklarınızı daha çok vurgulayacak ve uzun gösterecek  yüksek topuklu ayakkabılar seçmelisiniz. Elbise veya gömlek ile aynı zamanda pantolon ile topuklu ayakkabılarınızı giymelisiniz. Eğer dolgu topuklu üzerinde daha rahatsanız  doğal yüksekliği olan modelleri tercih edebilirsiniz.

Güzel bir debriyaj çanta takın,  moda uzun küpeler ve kolyeler seçmek güvenli olabilir.

Bir elma vücut şekli için moda ipuçlarına örnek olacak resimleri galerimizde seçtiğimiz resimlerde pekiştirmeyi unutmayın.

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.