Home / Güzellik / Emma Stone’un saç ve makyaj sırları 2015
Emma Stone makyaj sac ve guzellik sirlari

Emma Stone’un saç ve makyaj sırları 2015

Benim güzellik favorilerimden biri Emma StoneVe kopyalamak isteyeceğiniz harika saç ve makyaj modelleri ile göz kamaştırıyor.Emma Stone yaratıcı saç ve makyajı ile tüm kadınların ilham alabileceği bir güzellik kaynağı.

Kırmızı mat dudaklar ve tek bir dalgası olan topuz modeli

Emma Stone sac ve makyaj 2015

Derin yan parçası ve bir tarafta gevşek bir tek dalga ile harika topuzu ilk gördüğümde yapmayı düşündüm? bizim repertuarları bu eklemeyi düşünelim. Bu topuz özel görünmesi için kolay bir yol var, ve ne kadar büyük bir saç (sadece tek parça) sizin tüm saçınızı bükmek zorunda değilsiniz? Saçınıza kulak hizasından aşağıya doğru kalın dalgalar yapın benim Seçimim sıcak düzleştiricim ile kalın bukleler yapmak. kolayca bu gibi dalgaları oluşturur.Ve Emma’da ki gibi  kulakta birkaç manşet kesinlikle tavsiye edilir.


Makyaj ise i, mat turuncumsu kırmızı  karışımı ruju saçı ve ten rengi ile çok uyumlu.Gözlerine biraz hafif bir renk kattılmış, Cilt Işıltı ve aydınlık .Gözlerde siyah astar ve maskara.

Örgülü saçları ve parlak şeftali dudaklar

cu

Bu görünüm için, Emma’nın saçının ön kısmı örgü örülmüş ve gevşek ve yumuşak dokulu saç geri kalanı ile, alnında düz duracak şekilde, sonra bir tarafa tutturulmuş.Çok basit ve biraz örgü çok ilgi ekler.

Bu makyaj allık ve aynı renk ailesindeki tüm eyeshadow, dudak parlatıcısı, taze ve şeftali rengi.. (Ve saç, bu konuda. Için) Benim için, aynı gibi görünüyor Cilt Işıklar Revlon Aydınlık Krem Shadow gözleri ortaya çıkarmak için üst kirpik çizgisi ve dış alt kirpik çizgisinin üzerinde bazı siyah sıvı liner ile.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Ünlülerin elbise seçimleri ve elbise modelleri 2019

Gümüş gölge göz makyajı ve gevşek kabarık topuz saç modeli

Emma Stone gevsek ve kabarik topuz modeli

Fuşya ruj Eski Hollywood dalgalar

cu

 

Yeşil astar farı ile yana ayırdığı düz saç modeli

Emma Stone duz yandan sac modeli

 

Bir önceki yazımız olan Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021 başlıklı makalemizde ayakkabı seçimi, bacak boyunu uzun göstermek ve bacakları uzun gösteren kıyafet hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri Nelerdir? Boyun kısa ya da uzun olması bacak boyunun uzun olacağı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.