Home / Saç / En Güzel Bal Köpüğü Saç Modelleri
Bal Köpüğü Saç Rengi Kimlere Yakışır?
Bal Köpüğü Saç Rengi Kimlere Yakışır?

En Güzel Bal Köpüğü Saç Modelleri

Bal köpüğü saç rengi nasıl elde edilir? Bal köpüğü saç rengi olan yerli ve yabancı ünlülerin resimleri ve en güzel bal köpüğü saç modelleri…

Bal köpüğü rengi saçlarda en çok tercih edilen renklerden biridir. 2014 yaz sezonundan itibaren moda olan renk, halen öne çıkmaya devam etmektedir. Bal köpüğü rengi saçlara tamamen uygulanabildiği gibi balyaj rengi olarak da kullanılabilir.
Saça uygulanan bu renk kişinin yüzüne canlılık katmakta ve sempatik bir görünüm vermektedir. Özellikle karamel rengi saç zeminin üstüne bal köpüğü balyaj göze çok hoş gelmektedir. Balköpüğü saç rengi buğday tenlilere de esmerlere de çok yakışmaktadır. Beyaz tenlilere yakışan karamel rengini bal köpüğü ile de renklendirebilirsiniz.

Canlı bir renk olan bal köpüğü rengi, teninizin de canlı görünmesine yardımcı olacaktır. 2015 yılının da moda rengi olan renk, son zamanlarda birçok ünlü tarafından tercih edilmektedir. Dikkat çekici bir hava yaratması da bayanlar tarafından rağbet görmesini sağlamaktadır.


Bal Köpüğü Saç Modelleri
Bal Köpüğü Saç Modelleri

Her yaşta bayanın sevdiği balköpüğü rengi, saçlarda kullanılan açık sarının yerini almıştır. Koyu sarı olarak da bilinen renkte dore tonları hakimdir. Balköpüğü rengini istediğiniz tonlarda kullanmanız mümkün olabilir. Sarı saç rengini sevenler için bu renk tercih edilebilecek tonlar arasında en iyiler arasındadır.

Son zamanların modası olan ve çok fazla talep gören balköpüğü rengini denemelisiniz. Balköpüğü renklerini balyaj olarak uygulayarak farklı renklere başlangıç da yapabilirsiniz. Saçlarınıza ışıltı verecek olan balköpüğü rengini deneyin ve saçlarınızda farklılık yaratın…

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bayanların Tercihi Sarı Saç Rengi Tonları ve İsimleri

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.