Home / Elbise Modelleri / En Şık Tuvalet Elbise Modelleri | 2021
t3

En Şık Tuvalet Elbise Modelleri | 2021

Tuvalet Elbise Nedir?

Özel bir günde veya en özel anlarda kadınların ilk istedikleri şey tüm ilgiyi üzerine çekecek şekilde güzel görünmektir. Bunun için ilk düşünecekleri şey güzel ve fark yaratacak bir tuvalet elbise, sonrasında elbisesini tamamlayacak saç, makyaj ve ayakkabı olacaktır. Bizim ele alacağımız konu ilk aşama olan gece elbiseleri yani diğer adıyla tuvalet elbise.

Tuvalet Elbise Seçimi Nasıl Yapılır?

Tuvalet elbise modellerini seçerken dikkat edeceğiniz ilk şey konsept olmalıdır. Kendi doğum günü partinizde giyeceğiniz elbiseyle yakın arkadaşınızın doğum gününde giyeceğiniz elbise elbetteki çok farklı tarzda olacaktır. Buradaki ayrımı anladıktan sonra birkaç konsepti inceleyelim ki nerede nasıl bir elbise giymemiz gerektiği konusunda düşüncelerimiz netleşsin.

Çok yakın bir akraba ya da arkadaşınızın düğününe gideceksiniz ve ne giyeceğim diye düşünüyorsunuz. Önü dantel detaylı, kolsuz ve ayaklarınızı kapatan bir elbisenin etek uçlarına hareket getirerek bütün bir şıklık elde edebilirsiniz. Özellikle bu tarzda bir elbisenin canlı renkte olması hem fiziğinizi hem de enerjinizi ön plana çıkaracaktır. Giydiğiniz bir kıyafetin gün içerisinde enerjinizi belirleyen en büyük etmenlerden biri olduğunu unutmayın.


İster gelinin annesi olun, ister bir partiye konuk olun, baloya veya gala etkinliğine gidin, ihtiyaçlarınızı karşılayacak en yeni ve en iyi tasarımlardan oluşan bir elbise seçmeniz gerekmektedir. Beyaz mini bir elbise ile modaya uygun ve sevimli görünün ya da muhteşem boncuklu midi elbiseyle geceyi ışıldayın.

t1

Özel Günler İçin Kıyafet Konseptleri

Bir başka konsept olarak özel bir yemeği ele alabiliriz. Sevgiliniz ya da eşinizle romantik bir yemeğe çıkacaksanız hem uzun hem de kısa elbiseleri tercih edebilirsiniz. Fiziğinize güveniyorsanız karpuz yaka kırmızı veya siyah renkli uzun ya da mini bir elbiseyle karşınızdakinin aklını alabilirsiniz. Özel günler için uzun modeller çok fazla tercih edilmese de görüşlerinize göre taşlı ve biraz daha kendini gösteren uzun modellerden yana da tercihinizi kullanabilirsiniz. Uzun modellerle birlikte saçlarınızı topladığınızda harika bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Kışlık Bayan Ceket Modelleri

Kendi doğum günü partinize hazırlanıyorsanız ışıltılı parlak renklerde mini bir elbise devamında uygun bir saçla gecenin hakkını verebilirsiniz.

t2

İş yemeğine ışıltılı bir elbiseyle gidemezsiniz mesela. Ciddi bir yemek için şık bir tulum, sade renklerde düz kumaşla çok kısa olmayan bir gece elbisesi veya düz kumaşlı renkli kısa elbise tercih ederek şıklığı yakalayabilirsiniz.

Gelinin Kız Kardeşi Nasıl Giyinmeli?

“Gelinin kız kardeşi saçı ve elbisesi” oldukça ironi içeren bir söz kalıbı olarak sürekli karşımıza çıkmaktadır. Ama kokoşluk ruhumuzdaysa biz ne yapabiliriz? Özel günlerde ve düğünlerde kokoş kokoş gezinirken damat veya gelinin yakın tanıdığı zannediliyorum. Fakat özel günlerde en gözde kişi olmaktan çekinmiyorum. Siz de benim gibi iddialı giyinmeyi seviyorsanız aşağıdaki tuvalet elbiselere bir göz atın bence.

Mezuniyette Tuvalet Elbise Seçimi Nasıl Olmalı?

Mezuniyet törenleri başlamadan aylar önce kadınların akıllarında tek soru; “mezuniyet töreninde ne giyineceğim?” Evet bir kadın olarak özel günlere oldukça fazla önem veriyoruz. Kullanacağımız takı bile elbiseyle beraber seçilmelidir. Her detayın kusursuz olması özel günlerde bizi de çekici kılacaktır.

Çanta, ayakkabı, takı, saç stili, makyaj rengi ve daha diğer tüm ayrıntılar seçeceğimiz tuvalet elbisede tamamlayıcı unsur olacaktır. Mezuniyette tuvalet elbise seçimlerine dair derlediğim elbiselere göz atabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Oversize Kazak Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde kazak kombini, oversize kazak ve oversize kazak kombini hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.