Home / Moda / En tarz 10 Bershka elbiseler 2015 yaz
bershka yaz jean elbise modelleri 2015

En tarz 10 Bershka elbiseler 2015 yaz

2015 Yaz En Tarz Bershka elbise Modelleri

Bohem elbiseler, uzun, dantelli, elbise modelleri 2015 Bershka yaz koleksiyonunda bulabilirsiniz. Uygun fiyatları ile sezonun son moda trendleri ile en iyi olan 10 elbise modelini sizler için seçtik.

Ayrıca Bershka , yeni elbise tasarımlarını  seveceksiniz . Bu modellerin hiçbiri uçuk fiyatlarda değil, ayrıca Zara elbiselerine çok benzer modellerde bulacaksınız. İşte sizlere dolabınıza ekleyebileceğiniz, yaz alışverişine çıkmadan önce fikir verecek En tarz 10 Bershka elbise modeli 2015.

1. denim elbiseler : büyük olasılıkla zaten bildiğiniz gibi, denim olan her şey moda ; gömlek, etek, ceket … Ve tabii ki elbiseler! hem etek ve pantolon versiyonu, benim en sevdiğim. Çünkü tüm denim görünüm için yazın çok iyi ve rahat .


2. Uzun elbiseler ;  Bershka elbise modelleri her zaman daha zayıf gösterir. Harika uzun elbiseleri hala kaliteli ve şık Ve elbise modelleri stinizi güçlendirecek şıklık ve rahatlıktan daha fazlasını içerir, uzun (ve kısa) parti elbiseler özellikle önümüzdeki düğün mevsimi için harika.

3. Bohem tarzı ;  Saçaklar ve dantel bu eğilimin en çarpıcı vurguları arasında. Dantel, tığ işi yazlık elbiselerin en güzeli   Bershka  yaz 2015 koleksiyonunda sizleri bekliyor.Yaz bohem modasını sizde bu elbiseler ile sağlayabilirsiniz.

Saçaklar elbise modellerinde bu yaz çok trend. Bershka yeni sezon yazlık elbise modellerinde harika saçaklı tasarımları bulabilirsiniz.Özellikle bu siyah kısa elbiseye çok beğeneceksiniz.

4. 70’li veya  hippi tarzı elbiseler;  Esinlenilen bu elbiseler çan kollu ve kabarık elbiseler ile, gevşek ve hafif tasarımlarda çeşitli modeller sunuyor. Tüm stilleri ve renkleri Bershka yazlık elbiselerinde görebilirsiniz.

 Yazlık 2015 Bershka elbise Modelleri – Galeri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Ünlü Uzun saç stilleri - 2015 Trend Saç Modelleri

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.