Home / Dekorasyon / En Trend Perde Modelleri
Taç Marka En Trend Perde Modelleri
Taç Marka En Trend Perde Modelleri

En Trend Perde Modelleri

Evlerimizin vazgeçilmez aksesuarı olan perde modellerinden en trend ve en yeni örnekleri resim galerimizde inceleyebilirsiniz…

Günümüzde evlerimizin vazgeçilmez aksesuarlarından olan perdelerimizin eskiden olduğu gibi tek desen ve modelde olma devrinin geçtiğini bilmenizi isteriz. Çünkü günümüzde her oda için ayrı model üretilmiştir. Yani evimize perde alırken perde modellerini dikkate almanız evinizin aksesuar olarak daha bakımlı ve özenli olduğunu göstermektedir. Mesela oturma odasında kullanılan perde modelleri, çocukların odasında uyumsuz bir görüntü oluşturmaktadır. Yani çocukların odasını dizayn ederken belki de çocuklarınızın hayran kaldığı ve sevdiği çizgi karakterlerin resimlerinin olduğu perdelerden kullanılmalıdır. Düşünüldüğünde bu perde modeli oturma odasında kullanılırsa çok uyumsuz bir durum çıkmış olur. Dolayısıyla evimizin salonuna takılan perde modelleri biraz daha ciddi ve şık olmalıdır. Hatta olabiliyorsa salondaki koltuk takımınıza uygun renkte ve desende olması da odanızı şık ve evinizi daha dekoratif gösterir.

En Trend Zebra Perde Modelleri 2015
En Trend Zebra Perde Modelleri

Eskiden olduğu gibi perde modellerinde çiçekli modellerde hala kullanımdadır. Tasarımları daha şık ve renkli desenleriyle içinizi açan görüntüsü ile evinizin her odasında kullanım imkanıyla düz olmayan ve uyum sorunu bulunmayan desenli modeller günümüzde hala kullanılmaktadır. Perde modellerine bakıldığında fon perde modeli, zebra perde modeli, çiçekli perde modeli, düz perde modelleri vb. modeller bulunuyor.


Evlerimiz için perdenin çok büyük önemi bulunuyor. Çünkü güneşin zararlı ışınlarını kesen ve içeri yansıtmayan modeli ile insan sağlığına direk etkisi bulunuyor. Evinize en uygun perdeyi almak için sektörü takip edin.

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Salonunuz İçin Modern 2015 Shaggy Halılar

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.