Home / Aşk & İlişkiler / Erkeğin Sevdiği Nasıl Anlaşılır? Seven Erkek| 2020
Erkeğin sevdiğini anlama yolları
Erkeğin sevdiğini anlama yolları

Erkeğin Sevdiği Nasıl Anlaşılır? Seven Erkek| 2020

Erkeğin Sevdiği Nasıl Anlaşılır?

Erkeğin sevdiği nasıl anlaşılır? diye soruyorsanız bir erkekten hoşlanıyor ama onun da sizden hoşlandığı konusunda emin değilsiniz. Belki de flört dönemindesiniz ve partnerinizden emin olmaya çalışıyorsunuz. Daha yeni başlayan bir ilişkiniz varsa erkeğin hoşlandığını anlamak ilk başlarda zor olabilir. Bilmeniz gereken ilk şey her genelleme gibi bu genelleme de yanlıştır. Yani genellemekten olabildiğince kaçın. Fakat yazıya başlamadan söyleyeceğimiz ilk şey evrimden kaynaklı olarak yani atalarımızın mirası: Seven erkek koruyucu olur. Sizi olası tehlikelere karşı korumaya çalışır. Korumaya çalışma ile gereksiz kıskançlığı birbirinden ayırt etmeniz gerektiğini lütfen unutmayın!

Zamanla “bir erkeğin hoşlandığı nasıl belli olur, erkeğin sevdiği nasıl anlaşılır, sevmeyen erkek nasıl belli olur, seven erkeği nasıl anlarız, bir erkek benden hoşlanıyorsa bana nasıl davranır?” gibi bir çok soruya siz de cevap bulabilirsiniz.

Yeni ilişkiler içinde test karşıdaki kişiyi test etmek yani sınamak zor olabilir. Ancak belirsizlik içerisinde yeni bir kişiyi keşfetmek de süper heyecan verici! Peki partnerin nasıl sana gerçekten ilişkiye bakış açısının uzun vadeli olup olmadığını belli edebilir? Erkeğin sevdiği nasıl anlaşılır? Hadi kadınlar, yazımızı okumaya devam edin! Erkeğin sevdiği sizin tarafınızdan nasıl anlaşılır en temel işaretleri bulmaya gidiyoruz!


Bir Erkeğin Size Olan İlgisi Nasıl Anlaşılır?

Çoğu erkek birine aşık olduğunda veya hoşlandığında başka bir şey ile ilgilenmemektedir. Çoğu erkek, uzakta da olsa gözlerini sizden ayıramaz. eğer hoşlandığını veya sevdiğini düşündüğünüz erkeği incelerseniz ilgisini görmeye başlayacaksınız. Sürekli sürekli sizle konuşmak için bir şeyler uyduracak ve bunu  gözlerinin içine bakarak yapacaktır. Göz teması, onun senden hoşlandığının ilk işaretlerinden biridir!

Erkeğin sevdiği nasıl anlaşılır
Erkeğin sevdiği nasıl anlaşılır

Eğer sizin erkek arkadaşınız gerçekten içinin derinliklerinde olan hayallerinizi sorup, istedikleriniz ile ilgilenmeye başlıyor, senin sırlarını bilmek istiyorsa  o size kesinlikle aşık. Bu sorular gelip başladığında, bu seni sevdiğini gösteren işaretlerden biridir. Hatta karşınızdaki kendine henüz itiraf edemez bile!

Bazı olaylar karşısında anında, size dokunarak veya sarılarak tepki veriyor, kendini tutamıyorsa ve bu sürekli ise, kesinlikle onun seni sevdiğini gösteren işaretlerden biri olarak sayılır.

Seven erkek dokunmak ister, küçük küçük dokunuşlar çok farklıdır. Boynunuzun arkasına, kolunuza veya sırtınıza, küçük yumuşak bir dokunuş. Küçük dokunuşlar büyük bir fark yaratabilir ve aslında sana gerçekten aşık olduğunu gösterir!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Erkekler için daha cazip olan kadınların 7 özelliği

Aşık erkeği anlamak için bir başka makalemize de göz atmak için makalemiz; Erkeğin aşık olduğunu gösteren 17 işaret ! tıklayın.

Seven Erkek Nasıl Davranır?

Aşık ve hoşlanan bir erkek kız arkadaşını etrafındaki arkadaşlarına onu tanıştırmaktan korkmaz. Onların düşünceleri ne olursa olsun önemli olmaz, o kadar mutlu olur ki anında hoşlandığı kızı arkadaşları ile tanıştırmak isteyebilir.

bir erkek sevdiği kıza nasıl davranır
bir erkek sevdiği kıza nasıl davranır

Arkadaşlardan sonra , aile ile tanışmaya gelir. İlk önce varsa ablası ile veya kardeşleri ile tanıştırır. Bir çok erkek kendi anne ve babası ile tanıştırmak için eve sadece herhangi bir kızı getirmez. Seni eğer ailesinin evine getiriyor ise, o seni gerçekten seviyordur. bu çok iyi bir işaret! Ciddi aşk düşünüyor ve seninle kesinlikle ilgileniyordur.

Eğer erkek arkadaşın ilk fırsatta sana mesajlar atıyor, seni çağırıyorsa, ilgili bir sevgilin var bunu bilmelisin. Bu onun gerçekten seni önemsediğini gösterir. Sabah veya gün içinde seni görmek isteyebilir. Ayrıca genellikle gündüz iş saatinde veya gece ortasında tatlı mesajlar yollayarak seninle iletişimde kalır.

Uzun uzun telefon konuşması yapabilirsiniz, ancak tavsiyemiz çok uzun süreler telefonda konuşmamanız. Uzun süreli konuşmalar ilk başta çok hoş olsa da zamanla bu konuşmalar sıkılmaya, gerginliğe ve olmadık sebepler yüzünden aranızda anlaşmazlıklara yol açabilir.

Eğer bir ilişkide aşk ve sevgi varsa, birlikte eğlenceli ve mutlu anlar yaşanır. Seni güldürüyor ve gerçekten özel hissettirecek şeyler yapıyorsa, o erkek ile muhtemelen ilerleyen süreçlerde ciddi bir şeyler olacaktır.

Genellikle, belli sana gelemediği zamanlarda gerçekten sensiz bir gün geçiremiyorsa, o zamanı seninle geçirmek istiyorsa sana mutlaka aşık. Bunun için sürekli sizinle vakit geçirmek için bir bahane arıyor olacak. Öğle yemeği için seni görmek isteyebilir, ya da akşam için bir saat de olsa yanında olmak isteyecektir. Sürekli bir bahanesi olacaktır sizi görmek için..

O bazı durumlarda belli etmek istemese de biraz kıskanç olduğunu hissettirecektir. Senin sınırlarını ihmal etmediği sürece tatlı kıskançlıklar olabilir. Bu durum, seninle ilgilendiğinin göstergesidir. Ancak sınırları bilmekte fayda vardır. Bu konuda sorun yaşıyorsanız incelemenizi tavsiye ettiğimiz şu makaleye bakabilirsiniz.

 

Seven Erkek Nasıl Bakar?

Seven erkek size karşı bir şeyler hissettiğini ve sonrasındaki bakışlarıyla da aşık olduğunu gözleri ile belli eder. Sizi ilk gördüğü zaman aşık olması muhtemel bakışı normal bir bakıştan çok faklı bir bakmadır ve bunu bilinçsiz bir şekilde yaparlar. Göz göze geldiğiniz an zaten o ilk bakış, ilk elektrik dedikleri şey budur.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Gerçekten aşık erkek nasıl davranır? İşte Kanıtları!

Seven erkek sevdiğini sürekli bakışları ile kontrol etmek ister. Bu bakışlara karşılık siz baktığınızda kendi bakışlarını hemen kaçırır ve hemen akabinde tekrar size bakar. Erkekler bu bakışmalar ile sizi test ederler ve ona vereceğiniz tepkiyi ölçer. Unutmayın erkekler sizden herhangi bir bakış bulamazlarsa sürekli dikkatinizi çekecek şekilde bakmaya başlarlar. Bu bakışların odağında iseniz zaten fark etmemeniz gibi bir şey yoktur.

Bu test ile şu verileri elde ederler; “Acaba benden hoşlandı mı? ve onunla ilgilendiğimi anladı mı? Benim bu bakışlarımdan haberdar mı?” diye bir dizi soru merak eder ve hoşlandığı kadın ile göz göze gelmeye çalışır.

Erkeğin bu bakışlarına karşılık olarak kadınlar şu şekilde hareketler ile ona sevdiğini belli eder. Kadınlar sevdiği erkekle diyalog halindeyken gözleri kısar ve gözlerinin içleri gülerek konuşurlar. Kadınlar ilgi duyduğu erkekle diyalog kurarken hafif utangaç takılırlar. Utangaçlık istemsizce olur çünkü kadın sevildiğini böylelikle aktarabilir.

Size aşık erkek size bakarken onun size baktığını yakaladığınızda hemen utangaçlık yapar ve size bakmaktan biraz kaçınır. Size ilk kez baktığı zamanlarda, o bunun erken olduğunu düşünür. Ardından sizin anlamanızı istemez ise onun size bakışlarını bu ilk zamanlarda yakalamanız zordur. Bir ortamda size bakan erkek herkesle konuşur vaziyetteyken siz onun etki alanındaysanız yani onun yakınlarında bir yerlerdeyseniz hemen susar ve daha fazla konuşmaz.

Sizin flört etmek isteyen erkekle bir diyalog kurma ihtimaliniz olduğu zamanda ise hemen utanır, kızarır ve göz bebekleri büyür. Yani aslında erkekler ilk bakış ve ilk karşılaşmalarda biraz utangaç tavır sergileyebilirler. Ama bazı erkekler saçmalamayı ve kendi dışında hareket etmeyi tercih edebilir. Bazı zamanlar çok komik duruma bile düşebilirler. Bu onları çekingen ve utangaç gösterebilir.

Uzmanlara göre erkekler, ilk bakışta aşık olduklarını kadınlara tam olarak 8 sn. kafasını başka yere çevirmeden yapılan bir bakış ile aktarabilmektedir. Size ilgi duyduğunu hissettiğiniz kişi, bakışlarını uzun süreli size çevirmişse, bu sizi çok beğendiği ve gerçekten etkilendiği anlamına gelmektedir. Bakış süresi bu sürenin yarısı kadar (4sn) ise sizden fazla etkilenmediği anlamına geliyor. Fakat kadınların etkilenme bakış süreleri erkekler gibi değişkenlik göstermez ve her zaman aynıdır.

İşte Hoşlandığınız Erkeğin Kur Yaptığını Ele Veren İşaretler

  1. Şirin Gülümsemeler: Size karşı yapılan şirin bir gülümseme en önemli kur işaretlerinden ilkidir.
  2. Utangaç Tavırlar ve Yüzünün Kızarması: Eğer bir erkek sizin etrafınızda iken yüzü kızarıyor ise bu kur işaretidir yani erkek sizden hoşlanıyor anlamını taşıyabilir.
  3. Göz Kontağı: Bir erkek sizinle ne kadar süre göz kontağı kuruyor ise, bu detaya bakmak sizden hoşlanıp hoşlanmadığı anlaşılabilir.
  4. Taklit Etme: Erkekler kendilerinde olmaksızın karşılarındaki kadının yaptığı hareketlerin aynılarını taklit ederler.
  5. Ellerini Beline Atmak: Bir erkek karşınızda ellerini beline atarak veya baş parmaklarını pantolonundaki kemer deliklerine sokarak duruyor ise sizden hoşlanıyor olabilir.
  6. İçten Samimi Dokunuşlar: Hoşlandığınız erkeğin size dokunması halinde sizden kesinlikle hoşlanıyor demektir. Bu dokunuş hareketi yakınlık hissetmenizi sağlayacak omuzuna, saçınıza veya kolunuza olan çok ufak dokunuşlardır.
  7. Başını Eğmek: Bir erkek bulunduğunuz ortamda başını eğiyor ise sizden hoşlanması ihtimaldir. Bu başını eğiş hareketi aslında utangaçlığın bir simgesi olarak düşünülebilir.
  8. Göz Bebeğinde Olan Büyüme: Eğer hoşlandığımız birini görür isek göz bebeğimiz büyür. Bunun aksine hoşlanmadığımız birini görünce de küçülme yapar. Erkeğin size bakıyorken göz bebeklerinde genişleme ve büyüme oluyor ise o erkeğin sevdiği anlaşılır.
  9. Kalkan Kaşlar: Eğer kaşlarını sizle iletişim halinde iken kaldırıyor ise sizden hoşlandığı kuvvetle ihtimaldir.
  10. Hareketli ve Huzursuz Tavırlar: Hoşlandığınız erkeğin yanında olduğunuzda genelde içiniz kıpırdar. Bunu yaşıyorsanız problem değil. Yalnızca birazcık sinirli hissedebilirsiniz fakat iyi bir sinirdir. Bu sinirin nedeniyse karşınızda ki erkeğin sizi sevip sevmediğini bilmediğinizden kaynaklanır. Eğer erkek karşınızda huzursuz bir şekilde duruyor ise sizden hoşlandığı kuvvetle muhtemeldir.
  11. Size Karşı Saygılıdır: Seven erkek kesinlikle saygılıdır. Sizinle aynı düşüncede olmasa bile bu düşünceye ve size saygılı davranır. Sevdiğin, sevmediğin şeyleri öğrenmeye çalışır ve bunlara dikkat ederek saygısını korumaya çabalar.
  12. Fedakarlık ve Ödün Verir: Seven erkek genellikle sizin hoşunuza giden ve kendisinin hoşuna gitmeyen şeyleri bile çoğu zaman yapar. Örnek vermek gerekirse, sizin sevdiğiniz bir resim veya sizin beğendiğiniz bir film gibi.
  13. Sevdiği Kadını İncitmezler: Seven erkek her ne şekil ve zamanda olursa olsun, sevdiği kadını incitmez. Eğer bir erkek sizi incitiyorsa bu size değer vermediği ve sizi sevmediği anlamına gelir ki böyle bir durumda o erkek ile olan ilişkinizi gözden geçirmenizi isteriz.
  14. Saygılı Erkek Özür Diler: Ufak veya büyük hatalardan sonra sizden özür dileyip dilemediğine bakın. Eğer erkek sizden özür diliyorsa, o erkeğin hoşlandığı anlamına gelir.
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Aldatan ve sevmeyen erkek nasıl davranır?

Bir önceki yazımız olan İlk Buluşmada Kadınlar Ne Giymeli? | 2021 başlıklı makalemizde ilk buluşma bayan kombinleri, ilk buluşma kombinleri ve ilk buluşmada bayanlar ne giymeli hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

En İyi Anlaşan Burçlar

En İyi Anlaşan Burçlar Hangileridir? | 2021

En İyi Anlaşan Burçlara Dair Bilmeniz Gerekenler En iyi anlaşan burçları bilmeniz halinde, ruh eşinizi …

179 comments

  1. MERHABA BEN BEYZA 7 YE GIDIYOM BIZIM BINADAN BİRİNE COK ASIGIM VE ONDAN HOSLANIYORUM ONUNDA BANA AŞIK OLMASI VE HOSLANMASI ICIN NE YAPMALIYIM? KADIN VE BLOG CEVAP VERIRMISINIZZ

  2. Merhaba benim 9 aylık ilişkim var ama dokuz ay sanki sene gibi herseyimizi biliyoruz birbirimizin huyunu suyunu falan beni annesiyle babasıyla kardeşleriyle halalarınla tanistirdi ailesinin içine kadar soktu bayramda götürdü tektaş yüzük aldı bana annemle annesi tanıştı aile tanışması olacak kismetse evliliğe gidicek bizjm iliskimiz diyor çok sevdigni söylüyor sabahları surekli uzun ve çok güzel bir günaydın mesajı atıyor seni herşeyden çok seviyorum diyor sesimi duymak için genellikle ariyor hayatinda olup biten her şeyi anlatıyor sizce nasıl?

  3. merhaba. ailemin tanıdığı bir aile vardı ve sanırım çok uzaktan akrabayız ama çocuktan çok hoşlandım yaklaşık 2 yıldır ama işin kötü yanı Avustralya da oturuyor olması. bize geldiklerinde beklemediğim bir samimiyet vardı ve birkaç kez odama gelip kendimle ilgili sorular sordu. ilgilenmiyor gibi yaptım ama odama geldiğinde elim ayağıma dolaştı. şu an sosyal medya hesabım yok bu yüzden gizli sekmeden babamın hesabından gizlice stolk yapıyorum. ben 14 o 17 yaşında. her fotosunu görünce kalbim nasıl çarpıyor anlatamam. lütfen biri akıl versinnnnn

  4. Merhaba sınıftan bir kızdan uzun süredir hoşlanıyorum. Ben en arkada o en önde oturuyordu önceleri. Hep göz göze geliyorduk bende oda aynı anda kaçırıyorduk. Sonra on sıralara yakınlarına gittim yine aynı şekil oldu. Şuan 1 haftadır yanında oturuyorum önceden herkesle çok samimi olmasına rağmen bana soğuk davranıyordu ve ben sevmediğini düşünüyordum. Şimdi yanına oturunca baya samimilestik göz temasları yanlışlıkla ayağının dizime değmesi defalarca yanlışlıkla kolunun gogusume değmesi vs vs. Ve bana çikolata alırmısın dediğimde ikilemesen gidip alması, eksik defterimi yazarmisin dediğimde yazması en az 5 6 sayfa az da değil ve şuan sosyal medyadan ilk mesaj atan ben oluyorum ama konuşuyoruz yine de az çok. Sizce bana karşı birşey hissediyormudur benle konuşurken bazen ciddi bazen de çok neşe dolu tavırlar sergiliyor ne yapmalıyım bir kadın olarak sizden tavsiye istiyorum ona derdimi anlatsam reddedilme korkusu var şuan aranızda olan samimiyeti kaybetme korkusu var. Lütfen bana bir akıl verin

  5. Haklısınız benim ki sadece bilinç altında kalmış sporla fazla ilgilenemiyorum ama evde sanatla uraşıyorum müzik gibi resim el işi gibi buda gayet rahatlatmaya yardımcı oluyor teşekkür ederim sizide baya gerdim kusura bakmayın tekrar teşekkürler?

  6. Kadın blog cevap verirmisiniz?

    • Nazlı Merhaba,
      Zor hadiseler geçirmişsin. Öncelikle geçmiş olsun. Sana tavsiyem. Sevmediğin sana zarar verdiğini düşündüğün herkesi hayatından çıkart. Geçmişte bir cahillikle yaptığın şeyleri pekte kafana takıp canını boş yere sıkma artık. Bu kötü insanların ve yaşadığın kötü hadiselerin üzerine beton dök. Kimseye anlatmanada gerek yok. Adı üstünde kötü hadise, anlattığın kişiyede negatif elektrik verecektir.

      Yep yeni güzel bir sayfa açıp hayatına devam et. Unutma! bu gibi kötü hadiseleri yaşayan tek insan sen değilsin. Benden sana tavsiyem negatif elektrikleri üzerinden atmada çok etkili olduğu için bir spor dalı ile uğraşmanı tavsiye ediyorum. Hiç birşey yapamıyorsan kaliteli bir fitness salonuna git, pilates, yoga vs. yap. Hem kendine güveninde gelir.

  7. Evet haklısınız kısa bi süre önce çok yakın sandığ8m ve her sırrımı anlattıgım bir arkadaşım vardı ve bu kız benim hayatımlq oynadı resmen nuskalar saç tellerimi alıp büyüler yapmalar neredeyse aklımı kaçırıyodum ve benim hayat8ma benden habersiz türlü oyunlarla birini soktu benim haberim yok bide ben tanıştırdım onları sanıyorum meğer önceden sevgililermiş ondan istediğini vermeyince kız beni yem olarak ortaya koymuş ve zamanla tuzağına düştüm oğlan benim en değerli en kıymetli bişeyimi tabiki herkız için aynı zorla namisumu kirletti bende ilk aileme anlatamadım bu yüzden kaçtmak zorunda kaldım o iğrenç adama sonra ailem geri getirdi hocalara psikolağa g9türdü şimdi yavaş yavaş düzeliyorum ama hala aklıma geliyo bana yapılanlar insanlara iyilik yaparsın kötülük bulursun neymiş sevdiği çocuk bana aşık olmuş benim haberim bile yok bana niye bu zulüm bir insan neden bukadar vicdansız olurki işte durum bu kadın ve blog şimdi sizce ben bunu nasıl anlatayım ilerde içimi kemiren bir soru çaresizce bekliyorum22 yaşındayım insanlar görüp beğeniyorlar ve çocuklar8na istiyolar ama anlatsam belki yayıl8r bilemiyorum sizide böyle yoruyorum ve sizin belki ilgi alanınız olmaya bilir ama karşıdan bakış açısı ve düşünce farkı olabilir bu yüzden sizden yardım istiyorum teşekkür edrim ?

  8. Kadınve blog size birşey dqha sormak istiyorum sizin ilgi alanınıza girermi bilmem ama genede fikrinizi almak isterim 16 yaşlarındayken tecavüze uğramış bir genç kız ilerde evlendiğinde Bunu karşı tarafa yani evlendiği kişiye nasıl anlatmalı ve anlatırsa nasıl bir tepki alır g9rüşlerinize ihtiyacım var teşekkürler…?

    • Nazlı merhaba, Hassas bir konu ve zor bir durum, bu olay anlatacağınız kişiye göre değişiklik gösterir. Anlatacağınız kişinin bakış açısı ve kültür seviyesi önemlidir. Birde “Bunu bana neden daha önce söylemedin?” sorusu gelme olasılığı vardır. Olası tepkilerde ne cevap verileceği önceden tartılmalıdır.

  9. Önemli değil mesajınızı görmemişim asıl siz kuruma bakmayın teşekkür ederim ?

  10. Yani teşekkürler bi cevap veremediniz…

  11. Ben ikiziyle aynı iş yerinde çalıyorum kardeşinin izin gününü sorarken benimkinide soruyor eve bırakıyor ben kapıdan içeri girmeden gitmiyor bakıyor bazen beni sevdiğini düşünüyorum hatta arkadaşımda öyle düşünüyor onun öyle düşüncesinin sebebine şu sevdiğim çocuk kardeşini bizden almaya geldi bende gitmeyin biraz sohbet edelim dedim gitmedi durdu sohbet ettik sonra arabaya geçok üşüme dedi arkadaşım da sana nasıl bakıyor öyle falan yaptı
    GecEn sefer de arabasına yenilik yapmış nasıl olmuş diye sordu film yapmış camlara seni görmesinler diye yaptırdım dedi güldü bende tabi canım görmesinler beni aşık falan olurlar sonra dedik gülmeye başladık

    • Aliye Merhaba, Sizden elektrik aldığı ortada, yakında bir teklif gelme olasılığı yüksek. Hakkınızda hayırlısı.

  12. Merhaba kadınveblog ben bugün yakın bir akrabanın düğününe gittim ve orada damadın bir kardeşi vardı 25 yaşlarda felan sürekli bana bakıyordu sonra düğün yerinden çıktığımız yerde bu seferde damadın babasıyla yani o çocuğunda babası oluyor onla karsılaştık babamla konuştukları sırada adam bana bakıp bu senin kızmı deyip gülümsedi baya beğenmişti galiba sonra arabaya bindik tam gideceğimiz sırada babamın yigeni bizim arabaya bindi sonra yengemi çagırdık birşey diyecektik ben kapıyı aaçtı o çocuk yengemle geliyor tanış sonuçta sonra oğlan bana baktı geçti önde annemle babama aman efendim hoş geldiniz felan sonra yengem dediki o çocuk için evlenmek istiyormuş hemde karadenizli bir kızla bende annem karadenizli bende sarış8n renkli gözlüyüm kısaca tam karadenizli tipim var bende diyom oğlan niye bana bakıyor neyse sonra oğlan bu lafın üstüne utanıp kaçmasın mı ben şok sürekli aklıma takılıyor sizce bu ne anlama geliyor şimdiden teşekkür ederim iyi geceler…

    • Karşılıklı pozitif elektirik var. Çocuk çok utangaç ise, sizi tanıştıracak bir aracı gerekiyor 🙂 hayırlısı olur hakkında inşallah.

  13. KADINVEBLOG.. cevabınızı bekliyorum?

  14. Bu arada daha önce attıklarımın gelemdiğini gördüm ondan bidaha attım teşekkürle

  15. Ve qyrıca sınavın başlarında ciddiydi sonra sınav bitimine 2 kişi kalmış çıkmak üzere benimle başımı nezaman kapattığimı sordu bana bende 14 yaşından beri dedim kimliktede başım açıktı bana bence kimliğini değiştirmelisin böyle olmaz dedi ve bunu söylerken bi tuhaftı ciddiydi sanki bende haklısınız bir türlü fırsat bulamadım dedim ve bana nereli olduğumu sorduğunda baya meraklı bakıyodu ama bi okadarda güler yüzlü sonra bana arkada sınava girenlerle benim hakkımda konuştuğunu söyledi sonra sınavdan çıkıncada parkta karşılaştık normal yürüyordu gülmeden beni gördü gene gülmeye başladı bende ona gülümsedim ya sizce gerçekten bana karşı bişeymi hissetmişmidir ve eğer bi daha karşılaşırsak ne yapmalıyım sizce ve bide size teşekkür ederim terapi gibi ge!diniz gerçekten ?

  16. Bi zaten sınav başladığında baya ciddi davranıyordu orda bayan bir öğretmen daha vardı görevli neredeyse herzaman duyarım sınavlarda Kaç senelik görevdesin tayin almayı düsünüyomusun bunları konuştular sonra kadın sınavın bitimine yakin kapının önüne çıktı ondan sonra konuşmaya başladık.bu arada yardımlarınızdan ötürü size teşekkür ederim terapi gibi geldiniz..?

  17. A bide bişeyi daha unuttum ben sınav kağıdımı verdiğimde arkamda iki erkek daha vardı ve sınav oluyorlardı bende öğretmen masasının hemen önünde oturuyordum bisüre karşımda oturduktan sonra arkama geçti ve sınav olan biriyle benim hakkımda konuşmuşlar kendisöyledi beni tanımayan biri nereen bilsin değil mi sizce kesin olarak bişeyler mi hissetmiştir

  18. Bilemiyorum bakın ben kapalı biriyim yani tesettürluyüm ve kimliğimde başım açıktı bana nezaman kapandığımı sordu bende 14 yaşında kapandığımı söyledim bence kimliğini değiştir böyle olmaz dedi sizce bunu neden söylemiş olabilir

  19. Merhaba ben daha dün sınava gittiğimde sınav yerinde görevli bir öğretmen sanırsam 29 yaşlarda sınav ortasında hırkanız yere sürünüyor dedi ve güldü bende bi hırkama baktım bide ona ama gözlerinin içi gülüyodu resmen kapılmamak elde değil sonra sınav biTince kağıdı verdiğimde konuşmaya başladı nerelisin falan diye vs konular sonra sınav yerinden çıktım ailemle parkta gezerken bi baktım karşımda bitiverdi gene gülüyordu bende gülümsedim ve ertesi gün sınav zamanı busefer kapının önünde telefonla konuşuyordu bende arabayla önünden geçtim tabi görmedi ama içime dert oldu hani daha önceki sionavlarımda ögretmenlerle konuştuğumda çıkışın hiç görmemişiz ve konuşmamışız gibi davranıyorduk bu nedense içime dert oldu içimde sürekli bir heyecan var sanki mutlu bişeyler olucakmış gibi ama şuna da tereddüt ediyorum ya evliyse diye par!ağında yüzük hatırlamıyorum ama eğer evliyse hiçbir bayana b9yle erkekler gülümsememeli gülünce gözleri gülüyordu resmen hala gözümün önüne geliyor gülümsemesi diyorum saçmalama ya evliyse zaten bidaha nerde karşılaşacaksınız ama olmuyor içimde bir heyecan dürtüp duruyor sizce bunun nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

    • Bazı insanlar bu şekilde sıcak kanlı olabiliyor. Belkide güzel bir haber almıştır. Mutlu bir anına denk gelmiş olabilirsiniz. İnsanlar mutlu olduklarında etrafına pozitif enerji yayar. Fakat siz bu düşünceye karşıdan gelen elektrik ile kapıldınız. Sınav bitimi size sorular sorması ile sizinle ilgilendiğini belli etmiş. O kadar sınava girenlerden sadece size sorması tesadüf değil. Umarım her şey gönlünüzce olur.

  20. Kadın ve blog lüyfen bana da yardım edin 4 yıl önce hastanede aynı bölümde tedavi aldığım bir çocuk vardı bir ara bana baktı sonra yanındaki arkadaşi benim hakkımda kötü yorumlar yapti buda bana döndü baktı ve kafasını çevirdi bir başka bana baktı ve kafasını çevirdi bir ara şu kız dikkatimi çekiyo dedi ama üstünden 4 yıl geçti ve ne aradı nr sordu hoşlansaydı ulaşabileceği bir çok alan vardı ben onu sosyal medyadan ekledim yazmayı düşündüm korktum çıkardım ekledim çıkardım anladıysada anlamamazlıktan geldi şimdi sosyal medyada kime yazıyo bilmiyorjm ama hoşlandığı biri var sanırım olurmuki olursa allah herkes duysun gibi şeyler yazmış ben ne yapmalıyım bana yardımcı olun

  21. Cevabınıza ihtiyacım var

  22. Peki sizce ben ona karşı bişeyler hissediyomuyumdur bununsize sorma sebebim daha içimde kendime bile inandıramıyorum cünki daha hiç konuşmadan buluşmadan başlqmış bişey sizce bu aşk mıdır? Bazn yüreğimde hasret varmış gibi birini özlüyormuş gibi ama sevgilim dahi yok 2 yıldır hiçbi ilişkim olmadı kimseyle ve ben merak ediyorum acaba bende seviyomuyum diye cevabınızı mutlaka bekliyorum tekrar teşekkür ederim …

  23. Elbette insan kafasına takmamaya çalışıyor fakat ben hayatımda üstüme bukadar düşen bir erkek görmediğim için fazlasıyla etkisi altındayım ve aklımdan atmaya çalışsamda olmuyor ama genede deniyeceğim peki bundan sonra karşıma çıkarsa sizce ne yapmalıyım nnasıl davranmalıyım teşekkürler…

  24. 2015 yılında başladı birbirmizi sık sık görmeye ben daha lise 2 ye yeni başlamıstım arada arkadaşlar ile okula yakın marketten nerdeyse hergün bişeyler alırdık orda çalışan bi kasiyer sürekli beni izliyordu bi tek ben değil çevremdeki bütün arkadaşlarım farketmeye başladı nezaman gitsek seninki sana bakıyo gene derlerdi dönüp baktığımda başını çevirir so ra tekrar bakmaya devam ederdi reyonlar arsında beni takip ediyordu bi gün marketten çıktığım sırada dışarı çıkmış ve benim nerye gittiğime bakıyodu arkadaşlar arkana bak seni izliyo deyince biraz şaşırdım arkadan niye seyrediyor diye bu hep böyle bakışmalı geçti zamanımız hani anlamıyorum etrafın yaşıtı olan çok güzel kızlar var peki niye ben diyodum onlarla ilgilenmiyodu bile sanırsam gözlerime aşık oldu öyle hayran hayran bakıyoduki gerçi renkli gözler hep dikkat çeker sonra ertesi sene yolda tek yakaladı beni arabasıyla 1 saat takip etti konuşmak istiyor sesleniyor cevap vermedim bilmiyorum nedenini o an azımı bile açamadım cesaretim yoktu sanki konuşmaya oda belki büyük tepki veririm diye yolun ortasında yanıma yaklaşamıyodu sanırsam artık ne derece sinir ettiysem en son ayrıldı yollarımız ee kolay değil dakika başı dur konuşmak iste önünü kes gene konuşmasın çıldırttım en sonunda sonra fazla sürmedi 1 ay sonra tekrar karşıdan karşıya geçmek için beklerken durdu ve gülümsemeye başladı baya sevinmiş gibiydi sanki kaybettiği bişeyini bulmuş da ona seviniyor bendekide nası duyguysa çocuğu nezaman görsem utanıp kaçıyodum ama allahı var yakışıklıydı şimdi lise bitti neredeyse 2 günde bir aklıma geliyo gece yatmadan gözümü kapadığımda yüzü gözümün önüne belir gibi oluyor onu istemsiz bi şekilde düşünürken unutmaya çalışıyorum olmuyor karşıma çıkmasını istiyorum çıkmıyo da sinir oluyorum hiç olmadık zamanlarda çıkıyo bazan acaba oda beni mi düşünüyor ki benim aklımdan çıkmıyor sizce beni seviyomudur ve ayrıca benim daha önce konuşmadığım tanımadığım biri olarak benim aklımdan çıkmamasının sebebi oda beni düşünüyo olamsımıdır lütfeeen yardım edin çıkamıyorum bu düşüncelerden teşekkürler…..

    • Rana Merhaba,
      Sizden çok hoşlandığı ve tanışmak istediğini çok belli etmiş. Ne kadar fırsat kollayıp tanışmak istese de konuşma fırsatı bulamamış. Aklınızdan çıkmama sebebi ise yarım kalmış olmasıdır. Yarım kalmış bir film gibi, acaba sonu nasıl bitecekti filmin dercesine sizin beyninizi hala meşgul ediyor. Bence kafanızı fazla takmayın, daha yaşınız çok genç. Önünüze hayatınıza bakın!

  25. Herhangibiri

    Merhaha oncelikle ben yaklasik 4 aydir birini seviyorum sevdigim cocuk baslarda cok ezik ve tuaf biri bulmustum sonra ne olduysa sevdim 1.ayda aramiz cok normaldi hani normal bir arkadas gibiydik bu arada 10.sınıfa gidiyorum sevdiğim cocukda ayni sinifimda. Neyse 2.ayda hayatimin en guzel aylarini yasatmisti surekli belimden tutardi ama sorsaniz arkadasiz dersde koluma girer beraber otururduk. Yada beni kollarimdan tutar duvara iter bi kac saniye yuzume bakar bense utanir bakamazdim. Dedigim gibi hayatimin en guzel ayıydı sonra 3.ayda anlamistim herkese karsi boyle olduğunu yani cogu siniffaki kizla samimi hepsinede kanka diyo gerci de ve bu benim sevdigimi anladi iste o gunden sonra bana kanka demeye basladi ama gulerek diger yakin arkadaslarim bilerek dedigini seni sinir etmek istediğini soyledi yani bilmiyorum sonra aramiz bianda tuz buz oldu 3.ayın sonu 4.ayın basinda aramiz gitgide kotulesti dersde biz surekli bakisiyoruz hani 7 saniye filan rahat bakio bende bakiom sonra gülüyoruz birbimize onune donuyo ders dinlio bi gun cok sinir etmisti beni ama oyle boyle degil tokat atmistim bende en yakin arkadasima da vurmamak icin zor tuttum demis ertesi gun benden nefret ettigini ve gicik buldugunu soledi bende seni sevmiyorum dedim halbuki icim kan ağladı o gün o gunun sonundada birdaha konusmadik sonra bugun geldi konusmaya calisir gibi oldu ben azarladim onu neden bilmiyorum ama amaci neydi beni oynattimi merak ediyorum cocugun oldukca fazla cevresi var ve birine seslencekken yanlislikla ismimi söylüyor sonra bana bakip duyup duymadigimi test ediyor lutfen yardim edin bana seviyormu yoksa sevmiyormu cidden merak ediyorum

  26. Arkadaşlar benim sınıfımda bir erkek var bana geçen gelip sarıldı kankam dedi sonra bizim sınıftaki bir kız ona dedi ki ben senin kankan değil miyim oda dedi ki o benim için daha ayrı sonra geçen bir arkadaşımla sarılmak zorundaydık çünkü tüm sınıf sarıldı ve ben sarılmasam ayıp olurdu sonra o da bana dedi ki sarılmayı bekledin mi sarıldım mi dedi ben de evet dedim sonra kollarını açtı ve bana sarildi kıskandı galiba ztn hep bunu yapıyor ne zaman bir erkek yanıma gelse o erkeği alıp kafasını felan tutuyor ya da sohbeti boluyor bir arada şey oldu ben bir kızla kavga ettim bana senin arkandayım dedi sizce seviyor mudur??? Cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

    • Size karşı boş olmadığı kesin. Karşı tarafdan aldığınız pozitif elektik zaten bunu belli eder. Sizi kıskanması, sonra bir olayda sizi savunup arkanızda olması belirtileri diyebiliriz.

  27. benım cok ama cok sevdıgım bırı var hatta kendı aramızda ıam nıkahı kıydık ama benım aılem olmadıgı ıcın omun kardesı aılesı ıstemyr ama oda benı bırakmak stemyr acaba aılem olmadıgı ıcınmı yoksa sevdıgı ıcın mı bırakmyr bunu nasıl anlayabılırım ben onu kaybetmek ıstemyrm cunku onu cnmdan cok sevyrm

  28. 5 yıldır birlikteyiz şu an 20 yaşındayım o da 24 yaşında ve askerde gitmeden önce de aynı şekilde davranırdı kavga ediyoruz ilk mesaji dayanamayip ben atıyorum hep arıyorum ilk naz yapiyo sonra barisiyoruz geçen 2 yıl önce ayrılmıştik bi kızla çıktı sonra ben mesaj atınca kızdan ayrıldı ne yapıp edip barıştık geri ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum şu an da aramız kötü genel olarak kötü birisi değil ama tartışmalarda küsünce ilk ben adım atıyorum artık buna da dayanamiyorum nazını cekemiyorum

    • Kadınlar yapı itibariyle daha duygusal oldukları için nazlanma normal karşılanır. Kadının nazlısı olurda. Erkeğin nazlısı çekilmez olur. Allah yardımcın olsun.

  29. Merhaba. Öncelikle yazının tarihini bilmiyorum. Eğer üzerinden çok geçmişse bile cevap vermenizi gerçekten çok istiyorum.
    Bu sene taşındım bu şehre. Ve o benim buradaki tek arkadaşım. Okul zamanı bu kadar görüşmüyorduk ama şimdi her gün mesajlaşıyoruz. Telefonda saatlerce konuşuyoruz. Beni görmek istiyor. Özlediğini söylüyor. Şehrin diğer ucundaki evinden şehrin diğer ucundaki evimin yakınlarına geliyor. Konuştuğumuzda ona sevdiğim ve sevmediğim şeyleri söylediğimde not ediyor. Toplulukla çekilen fotoğraflarda beni bulup kırpıyor. Eski arkadaşlarımı çok kıskanıyor. Ilerinde arkadaşım olmasına çok kızıyor. Arkadaşım olacakları kıskanıyor. Telefonunu bana veriyor yan yanayken karıştırmam için. Telefonuna kendi parmak izimi kaydetmeme izin veriyor. Benim ayarladığım duvar kağıdını değiştirmiyor. Sesi çok güzel. Konuşmalarımızda geçen şarkıları söyleyip kaydediyor ve bunları sadece bana atıyor. Bunlar nedir sizce ?

  30. 3 ildir onu sevirem ondan basqa hec kimi bele sevmemisem helede sevirem agliyiram dua edirem her sey edirem

  31. Benim sevgilim annesi ile tanistirti 5 sene olduk ama sevgisini hissedemedim ayriliklar yasadik cok seyi alttan aldim mavi gozlu kizlara zaafim var oyle biri bulana kadar evlenmicem dedi her ayrildiginda barismak icin taklalar attim cok seyi alttan aldim defol desede sevdigim icin gidemiyorum ben onlarin evine ailesi ile vakit gecirmek icin sayisizca gittim o bir kez geldi ve 5 dakika dahi durmadi bana senle ortak yonumuz yok bilmem ne demisti ayriyken suan baristik tartismalar oldugunda bana yok salak manyak gerizekali herseyi diyo beni kiskandigi oluyo kisitliyo gezmeme kadar kiziyor ben anlamiyorum seviliyomuyum bilmiyorum cok alttan aldim kirilsamda alttan alan benim

  32. Merhaba ben birinden etkileniyorum ama Onun benden etkilenip etkilenmediğini anlayamıyorum benimle ilgileniyo benimle konuşurken yumuşacık bir ses tonuyla konuşuyo defalarca erkek arkadışın var mı diye sordu ama sevgilisi var napmam gerekiyo lütfen yardım edin

  33. Hoşlandiğim cocukla ayni siniftayiz okulda bazen bana bakarken görüyorum nerdeyse her aksam mesajlaşiyoruz ve sik sik bu emojiyi kullaniyor ? 2yildir oni seviyorum ve o bunu biliyor sizce o da bendem hoşlaniyormudur??

  34. Aleyna seviyor şüphen olmasın bir arada çok şanslı olduğunu demek isterim bizi sevenler var ama biz sevmiyoruz sizinki karşılıklı bizim sevdiğimiz de bizi sevmiyor sevdiğine değer ver derim ben.

  35. Bide benim yazdığım şiirleri çok merak ediyor ama ben göstermiyorum. En azından bir mısrasını oku diyor. Hayır diyorum. Çünkü ona güveniyorum sadece hoşlanıyorum. Kızlarla çok takılmasa guvenirim ama biraz çapkın gibi geliyor fakat bakışları delip geçiyor. Hatta kankama bigün okula gelmediğimde nerde olduğumu neden gelmediğimi sormuş. Sonra kankama benim hakkımda iltifat etmiş. Diğer kızlardan daha güzel melek gibi temiz kalpli demiş. Bazen beni baştan aşağıya süzdüğünü fark ediyorum yani sadece gözlerime bakmıyor. Beni arkadaşlarıyla tanıştırıyor. Bigün hiç tanımadığım bir arkadaşı bana ‘o çocuk seni seviyor ve bana senden bahsedip duruyor’ dedi. O arkadaşını bazen goruyodum o da beni goruyodu. SİZCE SEVİYOMU DUR KADIN VE BLOG

  36. Bide ismimden akrostiş yazmış. Bende ne zaman yazdın bu akrostisi dedim. Dün gece herkes uyurken yazdım dedi. SİZCE GERÇEKTEN SEVİYORMU KADIN VE BLOG. BİDE NORMALDEN ÇOK FAZLA KIZ ARKADAŞI VAR YADA BANA ÖYLE GELİYOR AMA HİÇ ERKEKLERLE TAKILMIYOR SİZCE SEVİYORMU. YOKSA BENİ ETKILEMEYEMI ÇALIŞIYOR

  37. Sonra bana okuduğu kitapları gösteriyor. Benim yanıma oturup kitap okuyor. Çünkü bende kitap okumayı seviyorum. Bazen yanımda yemek yiyor. Genelde okuduğu kitaplar şiir kitapları. Bugün derste okulun bahçesindeydik ve bir şiir okudu bu şiiri sana yazdım dedi. Nedense çok sessiz okudu. Okurken iyice gözlerimin içine baktı. Ben ne zaman kalabalik bir yerde konuşmaya çalışsam herkesi susturur. Beni çok dikkatli dinler. KADIN VE BLOG SİZCE BENİ GERÇEKTEN SEVİYORMU SEVDİĞİNİ DE SÖYLEDİ. HERKES ONUN BENİ SEVDİĞİNİ BİLİYOR. GALİBA BENDE HOŞLANIYORUM AMA ÇOK KIZ ARKADAŞI VAR SİZCE SEVIYOMUDUR

  38. Sınıfta bir çocuk var. Şuan lisedeyiz. Ve bana 3 yıldır beni sevdiğini söylüyor. Fakat onun lisede birçok sevgilisi oldu. Kankamla konuştuğum zaman beni çok dikkatli dinliyor. Ne zaman konuşsam kaşlarını kaldırıyor başını öne eğiyor. Kankamla konuştuğum zaman ‘Neden bizi dinliyorsun’ diyorum. Merak ediyorum diyor. Derslerde bana seslenip öpücük atıyor yada eliyle kalp yapıyor. Bana ailemle ilgili sorular soruyor kaç kardeşsin annen baban ne iş yapar gibi. Bide yanıma oturduğunda bacakları titriyor ve sanki bunu bilerek yapıyor yani konuşayım diye. Bigün kulağıma seni seviyorum dedi. Bi gün de okuldan çıkma zili çalınca bağırarak bana seni seviyorum dedi. Başka bir gün bana benimle ilgili bildiği şeyleri anlattı ve sen bana bunları anlatmıştın dedi. Daha sonra biz konuşurken arkadaşlarımız bize baktığında bazen önünüze dönün şurda konuşuyoruz der ve suratı biraz kızarır. Sizce beni gerçekten seviyormu. LÜTFEN YARDIM ET KADIN VE BLOG!!! ÇOK KIZ ARKADAŞI VAR GENELDE KIZLARLA TAKILIYOR. BİDE KOLUNU OMZUMA ATIYOR. OKUL ÇIKIŞINDA KOLUMA GİRMEYE ÇALIŞIYOR. FAKAT BAŞKA KIZLARIN KOLUNA GİRİYOR. SİZCE GERÇEKTEN SEVİYORMU

  39. Merhaba ben ahsen biriyle tanıştık önce tanıştığım erkek arkadaşımın arkadaşı oluyor kendisi ben ondan hoşlandım olacak dedim çok ısrar ettim olmaz dedi basta erkek arkadışımı seciyorsun erkadaşını görünce keşke önce tanışşaydık dedim şuan konuşuyoruz hoşlanıyorum diyor ama inanamıyorum başta olmaz diyordu şuan üzüldügümü görüyor yanagımı sıkıyor ama arkadaşının eski sevgilisi oldugymu kaldıramıyıor ama 1 dediğimize iki etmiyor napmalıyım yardımcı olur musunuz ? lütfen 🙂

  40. Siz bir de benim yaşadıklarımı düşünün sayfalar tutar anasını satayım bazen diyorum benim vazgecmem gerek olmuyor bu kadar basit olmuyor vazgeçen kişi sevdiği kişinin yarası altından çıkmış kişilerdir belki de hiç yara olusmamis ben şu an aşmaya boğuluyorum boğuluyorum​ çünkü içinden çıkamıyorum seneler geçti ama hala o gitmedi nasıl vazgecicem ben ciddi diyorum ben vazgeçemem yapamam bunu denedim evet ama yapamadım benim hikayem gercekten başka çünkü

  41. Birini seviyorum ve bu benim sevdiğimi bilmiyor arkadaşım seviyor seni dedim ona bağzı tahsız olaylar oldu oda arkadaşımı engelledi istemedi normal de benim sevdiğimi düşündü Ama ben hem utandığım için böyle bir şey oldu neyse bu şimdi benim sınıfın ordan geçmeye başladı normal sınıfı bizim sınıftan uzakta olmasına rağmen uzak yerden geldi ilk başlamalarımız böyle başladı kız knkası var sevdiğim kişinin beni ve başka bi arkadaşımı tutu hangini onu seviyor nie mesaj yaZmışsınız diye sordu olayla ben yokum ve Beni olaya koymuş ben ona yavşamışım gibi sinirlendim tek başıma geçtim karşısına kendin nie hesap sormuyorsun da kızı gönderiyorsun bana ilk inanamadı gözlerini kapatıp açıyor tek geleçeğimi tahmin etmedi benden kaçtı ben geliyorum tek dahi kelime etmedi bana arkadaşlarım geldi sonra onunda arkadaşlarıma bu mal yazdı bana şu gerizakalı felen dedi sıra bana geldi sustu bende sinirliydim ve dedimki ben ne alakayım hiç bir şey demedi gitti o kızla ben konuştum yalın arkadaşım yani dediki orda illaki biri beni seviyor olafar mesaj yazdılar demiş neyse bu olay kapandı sonra ben gene inkar ettim ben ondan kaçmaya çalışırken birden bire önüme çıkıyor ve o anda bakışıyoruz birden bire hep habersiz oluyor ben çekiyorum oda ama koridorda felen biliyor orda olduğumu bazen bakmıyor ama bazen ben başka birşeyde oyalandığımda gözleri bende vücudu normal çok gördüm bir gün gene kaçarken karşıma çıktı yanımda 2 arkadaşı vardı ayağımı vurdum arkadaşlarını öyle tanışmıyoruz sadece biliyoruz yani konuşmamız YÖK bana yavaş yavaş dediler ve güldüler ama öyle alaycı gülme değil sanki onunkiymişim gibi oda kaskatı duruyor hiç mimik YÖK ve bu sadece bana karşı yüzünde bir mimik oynamıyor bildiğin odun bir süre geçti ben onun olduğu ortamdan geçtim arkam dönük merdivenleri çıkıyorum beni süzdü ben tam onu görebilecek tarafa geçinçe çekti arkadaşlarım gördü sonra ben merdivenlerden iniyorum oda tam karşıda ben normal de bakmam ona ama o gün gene bakmıyor gibiydi birden bire gözlerimi kaldırdım arkadaşına baktım ama onlan gözlerim kenetlendi o direk yüzünü eğdi böyle çekti sonra arkamda baktığımı bilmiyorum ama arkadaşı bakıyordu ve çekmedi yine İstiklal maşı sırasındayız sırası başka yerde ama tam yanımdaki sırada durdu tam da yanımda arkadaşlarıda arkada Başka ama bu arkadaşları ben bi erkekle konuşuyordum 32 dilim gözükeçek şekilde gülümsedim oda beni gördü tebessüm etti arkadaşım güldü ama gülmesi çok farklı olduğundan herkez baktı sevdiğim çoçuk laf attı neyse o arkasındaki dönmüş yapar gibi bana bakıyor İstiklal maşıda okunuyor ben ona baktım ama tam dönmedim gözlerimle oda arkasına bakar gibi yaptı bakıştık ama o arkasına dönüyor gibi yaptığı için çektik hep bana bakarken görüyoruz ama ya kızlar ona mesaj attı diye kim seviyor diye anlamak için yapılar die korkuyorum ama herkeZ seviyor diyo sana farklı bakıyor diyor

  42. Ben birini seviyorum ama öyle böyle değil imkansız biri okulda dersime girmeyen bir hoca ilk başlarda sinirli sinirli bakıyor hemen bakışını çekiyordu şimdilerde durul bana bakıyor yanındaki hoca konuşuyor ama beni izliyor her baktığımda tebesümle yada umursamaz bi şekilde davranıyor 2 tane hocamız var ben hep yanlarına gidiyorum onların yanına gidince ters ters bakıyor yada dikkat kesilip beni izliyor biz konuşurken arkadaşlarla susuyor sürekli bi benle uğraşıyor bi defa kaynanam dedim arkadaşımla bi mevzu konuşurken dönüp kaynanamm!! Dedi sorgulayıcı ve sinirli bi şekilde sizce hoşlanıyor olabilir mi ve evli olduğunu öğrendim yeniliye elinde yüzük yok ve hiç bahsetmiyor konferans salonunda gözümün içine bakarak şarkı söyledi bazen çok içten bakıyor bazen umursamaz lütfen yardım edin acillll

  43. Ben birini seviyorum ama öyle böyle değil imkansız biri okulda dersime girmeyen bir hoca ilk başlarda sinirli sinirli bakıyor hemen bakışını çekiyordu şimdilerde durul bana bakıyor yanındaki hoca konuşuyor ama beni izliyor her baktığımda tebesümle yada umursamaz bi şekilde davranıyor 2 tane hocamız var ben hep yanlarına gidiyorum onların yanına gidince ters ters bakıyor yada dikkat kesilip beni izliyor biz konuşurken arkadaşlarla susuyor sürekli bi benle uğraşıyor bi defa kaynanam dedim arkadaşımla bi mevzu konuşurken dönüp kaynanamm!! Dedi sorgulayıcı ve sinirli bi şekilde sizce hoşlanıyor olabilir mi ve evli olduğunu öğrendim yeniliye elinde yüzük yok ve hiç bahsetmiyor

  44. Hoşlanıyor bence

  45. düğünde tanıştık sürekli bakısiyorduk sürekli gözlerimiz bulusuyodu bikere tam arkamdan geliyordu geri döndüm gülümsüyordu sürekli ailemin yaninda duruyordu ben bunu sosyal medyadan buldum suan konuşuyoruz bana sürekli iltifat ediyor acaba benden hoslaniyormu

  46. Bence tam bir kesin karar alınmaz biraz daha test et onun yaptıklarını daha emin olmuş oluruz.

  47. Aslında şöyle bi çocuk var pek anlayamıyorum birkaçkere bakışını yakaladm utangaçda degil bazen yakın olup bazen olmuyor genelde yanımdaki arkadaşıma laf atıyo ben beni sevdiğini sanıyorum yanılıyormuyum WhatsApp grubunda herkes eklenmişti sadece arkadaşm ve ben eklenmwdk kendimiz istemedik oda gelip arkadaşımıza dedi üstelik bize bakarak yanımızdaki arkadaşa bir soru sordu daha önce eşimden kağıt falan almıştı bnde arıyordum al kız burda dedi

  48. Dolunay ece katılıyorum benim durumum gibi bu arada bana cvp verdiğin için saol çok teşekkür ederim ??

  49. lütfenn cevaplayınnnnnnnnnnnnnnnnnn.

    • Yani aşık olmak cok guzebir duygu fakat fazla kaptirmamak gerekiyor karsi taraftan beklenmeyecek hareket olunca cok uzuluyorsun

  50. ama çocuk dediğiniz bazı maddelere uyuyor.çocuk çok yakışıklı.aşııııııııııık olduum bee.çok güzel bi duygu .bugün sırf çocuğa bakarken düştüm ayağımı incittim.üstelik çocoğun üstüne.

  51. slm ben okulda bi çocuğa aşık oldum bazen göz kontrastı oluyor aramızda .onu görmek için her teneffüs üst kata çıkıyorum.beni görünce biraz havalanıyor .hareketleri değişiyor.ama o hiç bizim kata gelmiyor.daha aramızda bunlar 1 haftadan beri oluyor.sizce aramızda ne var .lütfen yardımcı ollun.

  52. Doğru yaptım mı yoksa yanlış mı ? Cevap verirseniz çok sevinirim

    • Kız üzüldüm ama en iyisini yapmışsın
      Aman elini sallasan ellisi sana erkek mi yok ileride cok seveceğin biri çikar inşallah

  53. Dolunay ece uğraşma gerek yok yazdıkların için çok saol onunla konuştum ben seni sevmiyorum dedi başkasını seviyorum o da beni seviyor galiba dedi bu yüzden ben De ona tamam dedim bir de git ona sevdiğini söyle dedim ve ben De rahatladım bitti böylece daha doğrusu bu ben beni sevenleri göremedim beni sevenler vardı sırf onun için hiç onlarla konuşmadım hakaret ettim onlara ben onu haketmiyormusum bunu anladım ona karşı su an hiçbir şey hissetmiyorum bitirdim.

  54. Dolunay ece bana yardım ettiğini için çok saol biz onunla konuşuyoruz su an bugün beni gördü giderken arkama baktım diyordum o da bana doğru kafasını çevirmiş bakıyordu ve yazisiyor benle seven insan yazisir benle sevmeseydi öyle bakmazdı bana dedim ona o kadar rahatladım ki anlatamam artık daha yakınız onunla bir erkek gelip saçımı çekti bakıyordu kıskandı bence çünkü gitti sonra iki dk sonra felan geri geldi ve okuldan çıkarken bir yanıma bakıyorum o gözüme girmeye çalışıyor tekrardan teşekkürler

  55. Sevdiğimi ona söyledim su an konuşuyoruz onunla arkadaşı. Da gördü o yanımdan geçerken öyle bir bakti ki bence benimle çıkmak istiyor ve başka erkekler görünce daha da uzun bakıyor sizce seviyor mu ha bu arada sevip de söyleyemeyen varsa sakın utanmasindirek söyleyin size daha çok ilgi gösterir sakın utanmayin ben senelerce tuttum hiçbir anlamı yokmuş söyleyin direk beni seviyor mu??

  56. Bakıyor gülüyorsa bnce bi hoşlantı vardır hemde arkadaşının gülmesini görünce dahada emin oldum. Doğum günü işine gelirsekte arkadaslarinida yanina alip gidebilirsin cesaret daha fazla gelir bnce hediye olarakta tişort kazak parfüm gibi şeyler alabilirsin.

  57. Artık bana baktıkça bakıyor yani ve çok şey!Ege çalışıyor ve bence gelip diyecek birisiyle konusunca bana. Bakarak konuşuyor ve artık peşine takılmaya basladi

  58. Bakip duruyor arkadasim ben saydim dedi beş saniye felan bakiyormus fazla değil mi onda soyle bir çekingenlik var ben ona bakınca bakamiyor o bana bakınca ben ona bakamiyorum zaten bugün ona dokundun o da bana ne olduğu uzun hikaye ama anlikti birdenbire oldu dokunmamış o zaten nereye gideceğini şaşırdı bir sağa bir sola gidip durdu en sonda sola gitti daha bir sürü şey var buna benzer bugün çok güzel bir gündü sizce seviyor mu?? Yardım ederseniz şimdiden teşekkürler

  59. Dolunay ece yorum yazdığınız için saol ama galiba beni seviyor çünkü artık yanımdan geçmesi bitene kadar bakıyor ve gülüyor bana doğru ve ayrıca takip ediyor sınıfının katına gelip bizim sinifin oraya bakıyor fake hesap çok iyi oldu siz de yapın derim bence artık bir şeyler hissediyor bence tekrardan teşekkürler ve bu arada doğum günü için ne yapayım aramızda hiçbir şey yok ama ne yapacağımı bilmiyorum bir de atıyorum onun doğum günün. Kutladim nasil cesaret edeceğim bana nolur yardim edin

  60. Bugün bilerek yanıma geldi ama konuşmak için değil sonra kolunu koluna surtup durdu sonra biraz uzaklasti cunku herkes birbirini itikliyordu okulda sonra o etrafına bakıp durdu beni görmek istedi belki de daha çok şey oldu onlarla koustuk ama onla arkadaşı ile o da dinledi sadece bir de guluyordu

  61. Neyse bosverin beni sevmiyormuş bitti benim için o doğum günü felan da yok ona çok görür benim gibi bir insanı geri kafa

  62. Bu arada başkasını sevmiyormuş ben yanlış anlamadım arkadaşım eskisiden daha uzun ve içten baktı dedi neden sizce kadın ve blog hoşlanıyor mu yoksa ben mi yanlış dusunuyorum

  63. Kadın ve blog sanki bana bir ozuru varmış gibi bakıyor ben ona bugün ne zaman baksan gözünü be den alamdi beni başka kızlarla kiskandirmaya çalıştı mesela bugün tam sınıfima girecektim o beni gordu ben onu sonra bir kızın yanına gitti hepde benim oraya dönüktü galiba onlara baktim mi diye dusundugu ve eskiden gözünü hemen çevirirdi neden şimdi bunları yapmıyor ve arkadaşları benim yanıma geliyor o utanır gibi bir tavrı vardı neden böyle sizce elektrik felan mi alıyor bu arada doğum günü için ne yapabilirim şimdiden teşekkürler

  64. Kadın ve blog lütfen yardım edin lütfen

  65. Lutfen bana cevap verin lutfen allah rizasi icin

    • Cevap yukarıda. Allah sizden de razı olsun. Buraya yazan tüm herkes için yazıyorum. Umarım hepiniz ciddi ve seviyeli ilişkiler yakalarsınız. Öncelikle dürüst, namuslu ve güzel ahlaklı olan erkekleri size nasip olur inşallah. Sağlıcakla kalın.

  66. Selam bizim sinifta biri var ben ondan hoslaniyorum ama onun benden hislanip hoslanmadigi.i bilmiyorum birkeresinde bizim siniftaki bir kiz ona seni seviyorum demis oda benim baska sevdigim var demis sizce benden hoslaniyormu bana arada bir bakiyor bazende konusuyoruz ama cok konusmuyoruz kardesimle daha cok konusuyor bu arada ayni siniftayiz sizce beni seviyormu ayni siniftayiz ve benimle hic konusmuyor yan sinifta olan kardesimle konusuyor

    • Ahu Gözde,

      Aşağıdaki bakışlar, hal ve hareketler var ise aranız da bir şeyler başlama olasılığı vardır diyebiliriz. Fakat şu aşamalar da beklemekte fayda var.

      Seven erkek sevdiğini sürekli bakışları ile kontrol ederek bakışlarına karşılık olarak bakmak ister. Eğer bu bakışlara karşılık siz baktığınızda kendi bakışlarını hemen kaçırır ve hemen akabinde tekrar size bakar. Erkekler bu bakışmalar ile sizi test ederler ve ona vereceğiniz tepkiyi ölçer.

      Bu test ile şu verileri elde ederler; acaba benden hoşlandı mı? ve onunla ilgilendiğimi anladı mı?. Benim bu bakışlarımdan haberdar mı? diye bir dizi merak eder ve hoşlandığı kadın ile göz göze gelmeye çalışır.

      Erkeğin bu bakışlarına karşılık olarak kadınlar şu şekilde hareketler ile ona sevdiğini belli eder. Kadınlar sevdiği erkekle diyalog halindeyken gözleri kısar ve gözlerinin içleri gülerek konuşurlar. Kadınlar ilgi duyduğu erkekle diyalog kurarken hafif utangaç takılırlar.

      Size aşık erkek size bakarken onun size baktığını yakaladığınızda hemen utangaçlık yapar ve size bakmaktan biraz kaçınır. Size ilk kez baktığını zamanlarda o bunun erken olduğunu düşünür ve sizin anlamanızı istemez ise onun size bakışlarını bu ilk zamanlarda yakalamanız zordur. Bir ortamda size bakan erkek herkesle konuşur vaziyetteyken siz etki alanın daysanız yani onun yakınlarından bir yerlerdeyseniz hemen susar ve fazla konuşmaz. Siz onunla bir diyalog kurma durumu olduğu zamanda ise hemen utanır, kızarır ve göz bebekleri büyür.

    • Ben de sevdiğim çocukla aynı sınıftayım ve hareketlerini anlayamıyorum bana çok yakın davranıyor oyunlarda iyi olmadığım halde hep beni takıma seçiyo sürekli göz göze geliyoruz sınıfta bana sesleniyor benim taklidimi yapıyı bana karışıyo hatta bi gün yemekte bana börek uzattı tadı nasıl güzel mi diye ama bi kız var ona da çok yakın o yere düşünce onu kendisi kaldırdı saçlarına dokunuyor sürekli konuşuyorlar hiçbirşeyi anlayamıyorum ama galiba beni arkadaşı olarak görüyo…sizce?

  67. İntikam anlamıyorum zaten benimle dün uğraşıp durdu gerçekten bence beni seviyor ya ben hissediyorum gerçekten ya o gözler beni goruyor bence intikam alamadım alınmıyor cunku nereye donsem orada görmeye çalışıyorum onu çoğu zaman da görüyorum kısacası yukarıdaki yorumuma bakmayın unutulumuyor çünkü

    • Biraz kafanızı dinleyin. Onun bulunduğu ortamlarda onunla fazla ilgilenmeyin. Sular durulacaktır. Kendiliğinden size gelip ciddi anlamda açılana kadar bekleyin derim.

  68. Herkese benden bir öneri bir kişi sizin gözünüze bakması anliktir geçer gider mal gibi biz de inaniriz bu yüzden de her zaman birisi bize aşık zannederim baylar bayanlar hiç biri öyle olmuyor ama hiçbiri en doğrusu ona sormamız ya da size duygularını açığa vurduğu zamandır sakın hayallere kapılmayın sadece son günü bekleyin ben yaptım siz yapmayın su an açıdan ölüyorum ama ben ondan intikam al aşını bilirim resmen benle oyun oynadi nerye gidersen bugün bulaştı ama bugün onunla fake hesaptan yazışırken hiç de öyle değildi ben duygu diye birisini bile tanımıyorum dedi hatta yemin etti baskasini seviyormus ben de sildim onu ne kadar az da olsa sildim nefretle üzüntü karışık duygular icerisindeyimne yapacağım hiç bir fikrim yok ama sonu galiba intikam olacak baksaniza nerden nereye onu silip atacağım ve yeni bir hayat onsuz bir hayata baslayacagim benim dediklerimi dikkate alın üç buçuk senedir ben onu bekledim bana da eziyet üç buçuk ne ya söyleyin birisi bana benim üç buçuk senemi aldı aklımı aldı kalbimi çaldı artık calamaz çünkü onu ben ait olduğu yere getirdim bir daha da ayrılmayacak hem de onun için çivi gibi kalbim yerinde oturmuş mal gibi her yolu denedi siz yapmayın telapatidir felan sakin sadece kendinizi yalana suruklersiniz her şey ayrıntıda gizli ben o ayrıntıyı göremedim onda artık ondan igreniyorum bir daha da iki kalpten emin olunca diyecegim evt asla emin olmadan yapmayın benim kalbimi öyle bir kırdı ki içimde deprem oldu resmen eğer bana aşık felan. Olursa ki hiç sanmıyorum onu öyle koyacağım ki o günü sabırsızlıkla bekliyorum o zaman kendisi benim intikamimin bataklığına düşecek ve benimkisi tek kara sevda olarak ortaya çıkıyor ben oldum bir daha olmeyecegim onun yüzünden kalbime güvenmiyorum içimdeki sese güvenmiyorum ne zaman yanından geçerse içimden ne geçiyorsa içimden konuşacağım ona asla sevdiğimi soylemeyecegim ogrenmeyecek geçmişi beni. Gibi ona o kadar emek eden insanı haketmiyor o kimseyi haketmiyor hele beni hiç yüzünü bile görmek istemiyorum neden uzun yazdım biliyor musunuz çünkü ben ancak böyle rahatliyorum hayatımın kıyamet günü bugün ölüm günü ama değiştim ben yeniden doğdum geçmişten bir iz bile kalmadı ama iz olarak sadece kendim kendime yapayanliz kaldim

  69. Kadın ve blog onunla yazmıştım ama benim olduğumu bilmiyor ben başkasını seviyorum dedi sizce doğru mu yanlış mı

  70. Kadın ve blog lütfen yardım edin bana bakıyor ne yapmalıyım lütfen ne yapmam lazim

  71. Kadın ve blog siz galiba son yazdığımı okudunuz bir kaç tane daha yazdığım var ama sakın yanlis anlamadım kötü anlamda demiyorum hani emir vermek gibi o mu bana desin ben mi diyim o kadar erkek arasında beni seviyor mu sevmiyor mu bir de onun doğum günü yaklaşıyor neler yapabilirim ona bu cevaplarıniza önceliklerinden daha çok ihtiyacım var hepsine cevap verirseniz sevinirim ha bu arada sizi yorduysam ozur dilerim elimde değil aşk başka bir şey bunu ancak yaşayan anlar

  72. Ama cesaret edemiyorum yanında erkek grubu her zaman var peki neden o bana diyemiyor sevdiğini ya da beni seviyor mu ha bu arada bana yorum yazdığınız için gerçekten teşekkür ederim ona bir adım daha yaklaşmis gibi hissettim bugün yine bana baktı hatta arkadaşım dedi ama sonra hemen utandı arabanin arkasina geçti ve arkadasimla dolaşırken konuşuyorduk bana baya sure bakmış ya biliyorum bakmak ile olmuyor ama benim içime bu geliyor zaten hiç aynı sınıfta felan da değiliz beni seviyor mu yoksa normal mi kadın blog bir şeyler hissediyor mu hissediyorsa neden demiyor

  73. Bana da nolur kadın ve blog her şey güzel gidiyor ama ben anlayamıyorum bakıyor bakıyor o kadar içten ve güzel ki zaten o gözleri beni benden alıyor beni seviyor mu kadın blog yoksa ben onu sevdiğim için mi öyle dusunuyorum bana çok benziyor her hareketi dusunceleri bile ama benim yanimda bir arkadaşım var bence o da onu seviyor ama benim onu sevdiğimi bilmiyor arkadaşım ne zaman onu yanından geçerse utanıyor ya o arkadasimi seçerse beni seçer mi kaç senedir ben onu bekliyorum ama hiç bir şey yok sadece sevdiğim kişinin arkadasinin bana seni biri seviyor dedikten sonra böyle oldum ben ama bence beni seviyor bu kadar olmaz herhalde bana yardım edin kadın ve blog nolur yalvarıyorum

    • Madem onu çok istiyorsunuz. Karşı taraftan da elektrik alıyorsanız. Ben olsam cesaretli bir anımda, müsait bir zamanda bir kenara çekip ona bana bakışlarının bir manası olup olmadığını sorarım. O zaman belki dile gelip sizden hoşlanıyorum diyebilir. En kötü bir manası yok der.
      Selamlar, Sağlıcakla kalın.

  74. Kadin ve blog lutfen cevap vetin nr olur acilllll

  75. Kadin ve blog lutfen benim soruma cevap verin

    • Kadın ve blog nolur bana yardım et bugün okul çıkışında iken yanından geçtim biraz yana kaydı resmen gozlerimin içine baktı önceki yorumları mi okuyup ve bunu da okuyup bana cevap verebilir misin kaç gündür bekliyorum

  76. Ya lutfen bu yazılarınıza çok ihtiyacım var cevap yazarsanız çok sevinirim

    • Merhaba bizim sinifta bir erkek var bazen ben ona baktigimda bana bakiyor bazende ben oglen arasi siniftayken sinifa geliyor ama benimle hic konusmuyor birkeresinde sadece oglen arasi bana kapiyi kapatirmisin demisti sizce beni seviyormu cevap verin lutfen hemen

  77. Lütfen yorum yazın bana ne yaptığı hiç belli olmuyor onu geçen sınıfına girmek zorunda kaldım oyoe bakıyordu sadece ama biraz utandı sonra bi kız ona çarptı böyle baktı ona ben kıskancimdan ölüyorum her kızı dovesim geliyor bu beni seviyor mu ?? Lutfen cevap verin çok acil

  78. Bugün farkettim merdivenlerden çıkarken sol sağa çapraz gitti önümde durdu ve biraz bekledi iki sn felan arkadaşları da yukarıdan bakıyorlardı çocuğa ismiyle guldulet ve bana da bence arkadaşlarına anlatmış ve bugün okul çıkışında iken baktığını çok hissettim sonra durdu ve ben giderken o da gitti çok utanıyor benden yardım edin bana beni seviyor mu??

  79. Benim okulumda bir çocuk var ve bana gecen carparmis gibi yaptı dışarıda arkadasimi beklerken o da vardı o da aramızda bir metre veya iki metre var yoktu ordan bana bays uzun uzun baktığını hissettim ksfami hafif unun tarafına geçirdiğinde başka tarafa döndü zaten onun arkadaşı bana seni biri seviyor dedi belki o dur zaten arkadaşım da öyle diyor bana hep göz ucuyla bakıyor bir ara merdivenlerden koşarak aşağıya inerken karşıma o çıktı ikimizde durduk ve balistik ben o ara guluyordum o normaldir gülmeye başladı ve hep öyle yapıyor yüzü felan kizariyor bana değmeye çalışıyor ve nereye gidersen bir Arkadaşına orada miyim yapıyorum diye baktırıyor çocuk goz atıyor beni görünce onun yanına gidiyor ve bir ara bu benim sınıfın kapısını önünde idi arkadaşları ile beraber sonra benim geldiğini gorup geri adım attı ben de o ara koşuyordum ve ona carptim beni seviyor mu yardim edin lütfen !!! Artık öğrenmek istiyorum çünkü kapılmak istemiyorum ana asigim ben yorum yazarsanız şimdiden tese

  80. Kadın ve blog yardım edin bana bakıyor ama asikmi bilmiyorum

  81. Merhaba, biz tanısali beş yıl oldu hala arkadaşız ama ben onu çok seviyorum. Hareketlerimle tavrimla belli etmeye çalışıyorum çok da üstüne gitmiyorum başlarda benimle çok ilgileniyordu sürekli arar mesaj atardi hâlâ da öyle ama sevip sevmediğini bilmiyorum. Biseye uzulsem arar saatlerce konusur yuzumu guldurene kadar kaoatmaz o telefonu gozlerimin icine bakarak konusur ama gozlerini kacirir surekli ben ona bakmadigimda bana bakar Gece gündüz farketmiyor saat kaç olursa olsun sürekli arar sürekli ne yaptığımı sorar ailemi sorar ona doğum günlerinde ya da canı sıkıldığı zamanlarda hediyeler aldım çok mutlu oldu onun için bişey yaptığımda küçük bir çocuk gibi seviniyor benden hiç biseyini saklamaz herseyin anlatır bende ona öyle mutlu olduğunda da üzüntülü oldugundada ilk beni arar o uzak bi şehirde yaşıyor is yüzünden benimde orda bi iş bulup calismami istiyor benim ailesinden sonra en değerli kişi olduğumu söyler sürekli ama anlayamıyorum seviyor mu dostu olarak mı görüyor

    • Evrem hanım, Merhaba,

      Yazdıklarınızdan çıkardığım kanaat şu ki; çok iyi bir dost gibi gözükse de sizinle ileriye dönük bir beraber yaşama arzusu var. Yani ciddi anlamda bir ilişki gözüküyor. Fakat size bu zamana kadar açılamamasının sebebi vereceğiniz tepkiden çok korkması olabilir. Biraz daha cesarete ihtiyacı var.
      selamlar,

  82. Kadın ve blog bizim orada bi berber var ben neki ordan geçsem bana bakıyor benden büyük ama bakıyor tabi müşterisi olmayınca yakışıklı ama benden büyük 10 yaş kesin var hatta fazla bakiryor kardeşim orda tras olur bende öyle çirkin değilim gözüm yeşil dudaklarim kırmızı vücudum zayıf ve uzun güzelim diyemi bakıyor yoksa asikmidir bakıyor ve bakarken ağzı aralanıyor asikmidir

  83. Kadın ve blog bizim orada bi berber var ben neki ordan geçsem bana bakıyor benden büyük ama bakıyor tabi müşterisi olmayınca yakışıklı ama benden büyük 10 yaş kesin var hatta fazla bakiryor kardeşim orda tras olur bende öyle çirkin değilim gözüm yeşil dudaklarim kırmızı vücudum zayıf ve uzun güzelim diyemi bakıyor yoksa asikmidir bakıyor ve bakarken ağzı aralanıyor lütfen sizce asikmi

  84. Biz ucay önce ayrildik bana beni sevemedini söyledi aradan uç ay geçtikten sonra donersin geri gibisinden bi şeyler dedi normal davrandim arkadaşça sonra buna onu sevdiğimi söyledim bana erkeklerin fotolarini begendin iyiki olmamis dedi ilk ayrilik sebebi de buna benzerdisonra bana gönül kimi severse ask onda güzeldir ben sana önceden aciklamasini yaptim dedi tamam mutluluklar dedim sana da dedi geçen gün yanima geldi telefonumun sifresini sordu soylemedim erkeklerle konusuyon drmi doverim dedi hayir dedim yalan soylemr dedi senmiyim ben dedim o ben gosteriyim dedi gosterdi kimseyle konusmuyomus arkadasima sey dedi iste bu yuzden olmuyo biseyini gostermiyo demis yanima geldi bi arkadasim srni sordu ayarlimmi dedi hayir dedim mesaj atcak sana drdi hayir dedim sonra yanina cagirdi okulda arkadasini bana ayarlasana dedi o seni asar dedim sor dedi tamam dedim sormaya gittim arkadadimin birine sormayami gitti demiş arkadasim evet demiş buda vallami demjs sonra ben istemiyo kiz deidm sonra bende sinir oldum o dediği çocuğa istek attim okula gittim diğer gün istek atmissin dedi evet dedim sen attin yanibfalan dedi evet dedim neden dedi sen istedin sen soyledin dedim ayarliyim dedi hayir dedim begendinmi dedi hayir dedim konuscaksan soyliyim dedi konuşmak istersem mesaj atar im dedim bugün hic yüzüme bakmaddi olduğum yerlerden gitti sizce kiskandimi sogudumu

    • Başak Merhaba,

      Kısaca özetlersek sizin ilişkiniz bir çıkmaza girmiş. Açıkçası arkadaş başka birini de bulamadığından ve sizi de elinden kaybetmek istemediğinden dolayı çıkmaza girmiş durumda. Buradan bir ilişki çıkmaz, ancak sizi oyalar.

  85. Kadın ve blog lütfen yardım edin

  86. Benim komşunun oğlu bana iltifat ediyor benim yeteneklerini beğendim kendisini de öyle gösteriyor ama sevdiği bir kız arkadaşı var hatta sevgilisi ama iltifat ediyor bana sürekli asikmi

  87. Bana tatlisin dedi hemde ben ona birşey demeden sonra arada iltifat ediyor arada bakışlarını yakaliyorum ben tiyatrocuyum oda hemen bende ama o kadar değil galiba benim için dedi ama sevgilisi var ve çok seviyor çünkü arkadaşım bi sevdiğin varmi demişti oda evet dedi adını felan söyledi ben onu seviyorum sizce asikmi

  88. Kadın ve blog şimdi bana tatlisin diyo ama sevgilisi var ve çok seviyor ama bana iltifat ediyor ben tiyatro yapmayı seviyorum ve yapıyorum dedim oda. Bana bende seviyorum bende tiyatro biliyorum dedi sizce asikmi

    • Tuğba merhaba,

      Peki sizin ona karşı duygularınız ne yönde? Ara ara bakışlarını yakalıyor musunuz? Tam olarak belli olmamakla birlikte söylemleri ile size biraz ilgisi olduğunu görüyoruz.

  89. Kadın ve blog çok güzel bir site

  90. Komsumuzun oglu 2 yildir taniyorum beni cok sevdigini soyledi cikma teklifi etti benimde ona karsi ilgim vardi ama gercekten seviyormu diye supe duydugum icin hayir dedim o anda gozleri doldu bana dusun ama olumsuz karar verme dedi bende tamam dusuneyim dedim ama yine hayir dedim bu kez peki anliyorum dedi boylesi ikimiz icinde daha iyi dedi bu arada o abimin arkadasi bende bundan dolayi hayir dedim ama hayir dememe ragmen bana goz kirpiyor opucuk atiyor ben otobuse biniyorum oda benim pesimden gelip biniyor inerken buradami ineceksin diyo alttan alttan bakip duruyor sizce beni gercekten seviyormudur.

    • Efşan Merhaba,
      Sizden hoşlanan ve bunu çok açık bir şekilde ifade etmiş birisi ve sizinle flört etmek için çok ısrar ediyor. Size güven veriyorsa bir flört dönemine geçebilirsiniz. Bu dönemde düşünceleri ve söylemleri ile gerçekten sevip sevmediğini daha net görebilirsiniz.

  91. Yani o bizim komşumuz ben onu 3 yıldır tanıyorum ama galiba onun sevgilisi var aramızda 5 yaş var ama bana iltifat ediyor sen tatlisin saçların çok güzel gibi ne yapmaliyim

  92. Ben ona tatlı yermisin dedim o bana sen tatlisin dedi sonra konuşuyorduk ben saçlarım kabarık memnun değilim dedim o hayır çok güzel saçların var dedi ama kabarık aramızda 5 yaş var beni seviyormu

    • Ahsen Merhaba,
      Ne kadarlık bir süreç geçti aranızda veya yeni tanıştığınız birisimi, biraz daha detay verebilir isiniz? Söylenen sözlerden size ilgisi olduğu çok açık.
      Selamlar,

  93. Kadınveblog sizi seviyorum çok güzel bir site

  94. Kadın ve blog aramızda 5 yaş var benle uğraşıyor ben Hint kınası yapabiliyorum o bana da yaparmısin dedi asikmi

  95. Ben ona tatlı yermisin dedim o bana sen tatlisin dedi sonra konuşuyorduk dedim benim saçlarım kabarık fazla memnun değilim dedim o hayır çok güzel dedi ama kabarık yni komşunun oğlu bana asikmi

  96. Teşekkür ederim.

  97. Kadın ve blog lütfen ben onu seviyorum o beni seviyormu

  98. Ama tabii bakıyor ama benden 10 yaş büyük ve bana kızıyor ve kuzenim ama öyle çok kızmiyor bi ara bana başına masaj yaptırmıştı sonra ben bise istedim herkes aynı şeyi istedi dediki duru başıma masaj yaptı onu kirmiyim sonra pikniğe gittik yakar top oynadık ben saydirmalara kaldım yandım ama yinede aferin mükemmeldin dedi asikmi

  99. Kısacası babası konuşmamızı istemedi. Bende saygı duydum konuşmayalım dedim. O zamanlaro konuşmak istiyordu , ben istememiştim. Bana söylediği yalanları öğrendim. Ona uzun uzun paragraflar halinde mesaj attım içinde bir tane bile hakaret yoktu sonra bana bir ton küfür etti. Sevgisi bitti mi? Ailevi sorunlarıda vardı ondan mıdır? Ben bu şekilde konuşmasına nasıl cevap verebilirim?

    • Ece Merhaba,
      Anladığım kadarıyla ortada sevgi ve saygı kalmamış. Öncelikle ailevi sorunların olması önemli değil size küfür edilmesi hiç kabul edilebilir bir durum değil. Sizi gerçekten sevse sizinle konuşmalarına özen göstermesi gerekirdi. Kendisine vereceğiniz cevap ise hayatta başarılar dileyip yolunuza bakın.
      selamlar,

  100. Kadinveblog lutfen yardimci olun

  101. Ben lise birdeyken sinif arkadasim beni seviyormus ama reddedrim diye bir turlu soyleyememiş lise bir yaz tatilindeyken sevgilimin olduğunu ögrendi ve hayirli olsun diye mesaj atti o zamanlar beni sevdiginden haberim yoktu. Neyse okullar acildi lisd ikiye geçtik benimbir sekilde sevgilimden syirmays calisti onumkotuledi beni sevdigininben haal anlayamamistim .arkadaslarim derste surekli sana bakiyor diyuorlardi bzaen derste beni kast ederek mesajlar veriyorfy hatta anladigiminsanmasin diye baska bir kizi seviyorum diyuip benim icin onunls konusrmusun dedi gittim konustum hiz hyr dedi megerse kiz onun arkadasiymis onceden planlamislarneyse ben sevgilimdeb ayrilfim ara karneyi aldan bir gun once bana sevdigini soy!edi ben cevp veremedim utandim ertesi gun karneyinalirken bile yuxune bakamadim utandim. O gun bana mesaj atip uzerimdekinin ince oldugunu falaab soyledi ilgi gosteriyordu. Çikma teklifi etti uzulmesin diye cevao vermek istemedim. Biz aslindatam kafa dengiydik ama ben sevgil olmak isytemiyordum o istiyordu. Cok sakasirdik gece 2-3 lere kadar konusurduk cok eglenirdik. Yaz tatiline girdigimizde bir gun babasi bana mesaj atti iste oglunu kavgaya surukluyirmusum onun derslerini dusuruyormusum benim derslerimmyuksektu onunki dusuktu ama ben derslerinde yardimci olmaya calisirdim ders anlatirdum ama benindinlemez surekli ben anlatirken bana bakardi. Babasidir diye tamam abi konusmam dedim ardindan onun bana soy!edigi yalanalri ögredim eski sevgilimijn adindan bir hesapla onunla konusmasini bana kotu gostermek icin yapmis bizimmbarismamiz icin kuzeni bananmesaj atti barismak istemeyinve bana hakaret etti meğerse o da o da kuzeni degilmis kendisi yaziyormux beni facebook hesaplarinden rahatsux eden birilari olmustu megerse o da oymus ben rahatsiz oldugum durumda onsmuhtac kaliyoruj o da bunu bildigi icin boule yapiuordu. Ben bu ogrendiklarimi ona mesaj attim boyke boule dedim bana sen mal misin dedi salak seni gercekleri goremeyecek ksdar malsin dedi onceden aramiz bu kadar iyiykn benj severken bana dogum gunu videosu hazirlarken. Birden ne o!ldugnu anlayamadim yardimci olur musunuz babasiyla araalri kotuydiu onu iste calistiriyorfu banasi yazlaro. Birden neden bana bu kadar tepki verdi nede bana kufur ve hakaret etti anlayamadim lutfen yardimci olun benj onceden seviyor muydu seviyorsa bile neden bu sekilde davrandi sizce ne yapmaliyim?

  102. Öncelikle çok güzel bir site

  103. Beni görebilmek için 180 km yoldan gelip bana süprizler yapıyor araba kullanırken bile eli elime dokunuyor ailesinden önce bana haber veriyor aşığım tapıyorum sana diye cümleler kuruyorr ben bu adama aşığım ama korkum ne bilirmisiniz aşık olupta kavuşamayanlar varya ….Ömrüm mutluluğum olsun sonsuz aşk….

    • Piraye hanım, Sizi gerçekten seven biri olduğu sözlerinizden belli oluyor. İnşallah ailelerde anlaşır da güzel bir yuva kurarsınız. Korkmayın karşılıklı sevgi ve saygınız tüm engelleri aşacaktır.

  104. 4 seneye yakındır sevdiğim biri var. Şu an birlikteyiz ama çok şey yaşadık daha doğrusu yaşadım. Arkadaşımı seviyordu fakat ben bilmiyordum o 4 senin ilk senesi zamanlarında çıktım ettik hep kabul ettim beni sevmediğini bildiğim halde çocuk sayılırdık daha. Sonra zaman geçti vazgeçtim hiç düşünmedim 3-4 ay. O 3-4 ay dediğim zaman da başkasıyla birlikteydim ve ondan sonra ilk defa birine karsı birseyler hissettiğimi farkettim. Ikimix aynı liseye düştük. Ilk dönemin sonlarından beri heo bir konuşma çabası içindeydi onu hicbir zaman kırmamıştım hayatım boyunca. Hiç arkasından konuşmadım, o da hiç konuşmadı arkadaş gibi olduk işte ama kabul etmek istemedim. Yediremedim doğal olarak eskiyi hatırladım. Beni kullanacağını düsündüm tekrar. Tabii bu süreç içerisinde ben birlikte olduğum insanla çoktan ayrılmıştım. Birgün o sevdiğim insanla okulda yalnız oturduk babasını küçükken kaybetmişti ve bu konuda çok hassas olduğunu bilirdim. Ilk defa onun üzerine yemin edip beni bu sefer gerçekten sevdiğini söyledi bende geçmisten gelen hislerimle o günden sonra sıcak bakmaya basladım ve kabul ettim 1 gün sonrasında. Denemek istedim. Gerçekten değişmiş gibi ilgileniyor. Görmek istiyor sürekli özlediğini söylüyor. Ama ara sıra hala eskiden sevdiği kızı sevdiğini düsünüyorum takıntı haline geldi birnevi. Sizce beni gerçekten seviyor mudur. Beni kaybetmekten de korkuyor. Ayrılmayı hiç istemiyor sürekli yazıyor o tür bir durumda. Gerçekten sevebilir mi yani başta sevmeyen bir erkek ?

    • Sena hanım bana göre sanki en başından beri hep sizi seviyormuş gibi geldi. Bazen genç erkekler ilgi duydukları kızları kıskandırmak ister. Aslında bu hareketi gönül işlerindeki acemiliğinden kaynaklanır. Aslında hedefi hep sizdiniz.

      • Hmm ama bilmiyorum bana daha onceki cıkmalarımızda beni aslında hic sevmedigini şu an çok sevdigini hatta asık olduğunu söyledi fakat bazen eski sevgilisini hala sevdigini dusunuyor gibiyim ?

        • ilişkiniz güzel ve mutluysanız eski defterleri artık fazla karıştırmamak lazım. 🙂

          • Haklısınız öyle de yapiyoruz zaten ama eski ilgisini kaybetmiş sanki 1 haftadır soğuk gibi ama inkar ediyor. Nasil davranacagimi sasirdim lutfen yardimci olun.

          • Çoğu erkek sevgisini zor belli eder. Erkekleri bu tür gönül meselelerinde fazla sıkmamak gerekiyor.

  105. Durup durup bana bakıyor ben ona bakınca ya gülümsüyor ya göz kırpıyor ama bunu 8 saniye sonra yapıyor hatta bana taktiği lakap bile var bugün biyere gittik kalabalık sonra benim gözüm bi yere daldı oda ilk bana bakıp sonra benim baktigim yere baktı orada benim içecegim bitmediği halde bana dolduruyor o ilerde oturuyor diğerleri de fotoğraf çekilirken ben cekilmedim sonra oda bana baktı ama çoğu zamanda kiziyor o benim kuzenim ben onu seviyorum o beni seviyor mu dur asikmidir

  106. Ama bazen de beni disliyor ne yapmalıyım

  107. Beni sevdiğini belli ediyor ama bana fazla ilgi gostermiyor biraz utangaç ama yani bana tutuluyor sonra ben bakınca kafasını çeviriyor sizce bana asikmi

    • Simge, arkadaşın size olan ilgisini bakışlarından yakalamışsınız zaten, Utangaç erkekler sevdikleri kızı ulaşılmaz olarak görür. Sizi sevdiğini söylemektense yerin dibine girmeyi yeğlerler. Size bunu söylemesi çok uzun bir zaman alabilir. Fakat ona bir ışık göstererek bunu hızlandırabilirsiniz.

  108. Benim bir arkadaşım var. Ayni arkadaş ortamındayiz. Bana karşı ne hissettiği konusunda bir türlü karar veremiyorum. Arkadaş olarak mı görüyor yoksa seviyor mu? Moralim bozukken sürekli gelip beni guldurmeye çalışıyor. Nedenini soruyor. İlgilenmeye çalışıyor Onun ön sırasında oturursam sacimi ceker. bise yapar. uğraşıyor surekli. okul bitiminde ayrılırken tokalaşırken elimi hemen bırakmıyor. Tam o sırada başka bir şeyler söyleyip o zamanı uzun tutmaya çalışıyor. Bir çok defa benim değerli bir arkadasimsin veya benim için değerlisin türünden sözler soyledi. Bazen soyledikleri özel, gizli olmasa bile konuşurken özellikle kulağıma doğru eğilip öyle konuşuyor. Okulda goz göze geldiğimiz de gözlerini kısarak bana bakıyor. Ama bi süre once 3 4 ay önce ayrıldığı sevgilisinden bahsetti. 1 ay kadar çıkmışlar. Su tarih su saat bitti. Su tarih su saat başladı diye anlattı. Ne hissettiğini nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Sizce ne hissediyor??

    • Yasemin, Söylemiş olduğunuz olgulardan size ilgisi olduğunu gösteriyor. ilişkisinden ayrıldığını size tarihleri ile birlikte söylemesi size bir mesaj. Bazı erkekler uzun yolu seçip bu şekilde ilk kelimeleri sizden bekliyor ve bu şekilde davranışlar sergileyebiliyorlar. Erkeklerin yaptığı bir hata ilk sözleri karşı taraftan beklemek, bir kadın kolay kolay erkeğe sana ilgim var vb.. tarzında sözler söylemez.İlk girişi her zaman erkek yapmalıdır. Size açılamamasının bir sebebi de sizinle arkadaş olarak başlaması ve utangaçlığından olabilir.

    • Evet hoslaniyor. Erkekler kızlara dokunduğu zaman (elini tutma gibi) “bu fırsatı zor bulurum ” diyerek sohbet başlatır ve uzatmaya çalışır ayni zamanda da nasıl ve hangi sorular sorabilirim, ne konusabilirim diye düşünür.

  109. Arkadaşlar bana cevap verseniz ona göre davranicam kizlar

  110. O benim öğretmenim benle konuşurken kaslarını kaldırıyor ellerini kutletiyo sizce bana asikmi

  111. O bana hareketleri yapıyor ama benim iyi olduğum konularda beni onun başı yapmiyor ben ona aşığım o bana asikmi

    • Mesela benim yanımda eli çenesine gidilo ama ben tiyatroda başarılıyım ama beni başrol yapmadı ve beni aldırış ediyor ama ben bilmiyorum sizce bana asikmi

  112. Orta okul 8. sınıftan beri ondan hoşlanıyorum. Konuştuğumuzda gözlerinin içi gülüyor. Ama onun eski sevdiği bir kızdan bahsedince bu sefer sanki ondan hoşlanıyormuş gibi davranıyor. Tabi bende o zaman kıskanıyorum. Sizce o beni mi yoksa o kızı mı seviyor?

    • Eda hanım,

      sizi bir yakın arkadaşı olarak görme ihtimali var. bir arkadaş toplantısında veya bir davette biraz uzak mesafelerden size baktığını sizde bakınca gözlerini kaçırdığını farkettinizmi peki? eski bir kız arkadaşından bahsedilmesi sizi kıskandırmak için olabilir.
      selamlar,

  113. gecen gun japon bi arkadasmla bulustum 28 yasnda. ben 21 yasindayim. Sahilde yururken elim tuttu ama cok gevsek tuttu ?buyuzden vucut dilin anlayamiyorum. gece benim evime geldiginde pencereden disari bakip bisi dusunuyor gibi duruyodu yanina yaklastim o sirada bana bikac kez bakti bakisini yakalayinca gozlerini kacirdi sonra terar bakti sevgili degiliz. sizce bunun anlami nedir, amaci sapiklik mi yoksa seviyo mu ?

    • Aslı Hanım,

      sevgili olmadığınız birine bu kadar yaklaşmayın bence. Fakat anlamlı bakışlarını yakaladıysanız birşeyler başlayacak gibi. Hakkınızda hayırlısı.

      selamlar,

  114. Öncelikle merhbalar
    Benim sormak istediğim bir şey var etkilendiğim biri var ve şu an askerde onu gerçekten aşığım fakat durumu dile getiremiyorum;çünkü korkuyorum onun bana karşı birşeyler hissttiğini düşünmüyor değilim ama hissetse neden açılmasın?
    dikkatimi çeken birşey daha var bakışlarını yakaladım fakat arkadaşça değildi gözlerimin içine glümseyerk bakıyordu peki neden aradan 1 gün geçti gelip benimle alakalı sorular sormuş kardeşime ne için ona soramıyorum keşke o kadar cesaretim olsaydı..

  115. ben lisede okuyorum bizim bir felsefe hocamız var liseye ilk başladığımdan beri farkettim sürekli bana bakıyor ama üzgün üzgün ben bakınca gözlerini kaçırıyor hep bana soru soruyor beni gördüğü zaman yüzünde bir üzülme ifadesi oluyor bir gün sınav esnasında yine bana bakıyordu ben farkettim ama gözlerini kaçırmadı hep benimle ilgileniyor bana ayrıcalık tanıyor sizce bu ne olabilir ben 17 hocam 28 yaşında

    • Merve Hanım,

      Anlattıklarınıza göre hocanızın size ilgisi olduğunu gösteriyor. Üzgün olarak bakmasının sebebi de yaş farkından ve pozisyonu gereği böyle bir şeye cüret edipte size hiç açılamayacak ve bu yönde konuşamayacak olması. Fakat duygularına hakim olamadığı için size bu durumu ara ara sürdürüyor. Aslında kendi içinde duyguları ile bir savaş veriyor diyebiliriz. Bazen duygular frensiz arabaya benzer kontrol etmesi güçtür.

  116. MERT GERÇEKTENDE BU KONU SENLE BENİ ANLATIYOR HAYATIMIN ANLAMISIN SANA DELİLER GİBİ AŞIĞIM SEN BENİ İSTER SEV İSTER SEVME
    AMA BEN SANA BAYILIYORUM GERTÇİ SENİNDE BENİ SEVDİĞİN BELLİ

    • Sinem Hanım, Merhaba,
      seviyosanız gidin konuşun bence 🙂
      Selamlar,

    • BENDE SENIN DURUMUNDAYIMM. ÇOCUĞA ÖLÜYORUMM AKLIMDAN ÇIKMIYOR. GÖZ GÖZE GELİNCE ERIYORUM RESMEN… SENDE DE OLDUĞU GIBI BENDE ONUN BANA KARŞI BIR ŞEYLER HISSETTIGINI HISSEDIYORUM. MUTLULUK SEBEBIM OLUYOR. HERYERE ADINI KAZIYORUM. ISTER SEVSIN ISTER SEVMESIN BEN ONA BAYILIYORUUM. YALNIZ OLMADIĞIM ICIN COOOK MUTLUYUM…

  117. Eğer bu makale ilginizi çekmiş ise bunuda okumanızı tavsiye ederim. https://www.kadinveblog.net/gercekten-asik-erkek-nasil-davranir-iste-kanitlari/

  118. Hangi bayan ilgiyi sevmez. Çok fazla ilgiden bayan değilde genelde erkekler bıkıyor. Aslında erkekleri bazen kendi hallerine bırakmamız gerekiyor. Her ilişkide karşılıklı güveni oluşturmalıyız. İlişkilerin temeli güvendir.

  119. Cok fazla ilginin de asik usandirdigi bir gercek. Bence herseyi tadinda kararinca yapmak gerekiyor.

  120. Bence erkeğin sevdiği her zaman sevdiği kızın yanında olmak istemesi, olamadığı zamanlarda ise araması, mesaja boğması ile belli olur:) Benim sevgilim bir gün göremese beni 10 kere arıyor ;3

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.