Home / Aşk & İlişkiler / Erkekler için daha cazip olan kadınların 7 özelliği
erkekler icin daha cazip olan kadinlarin ozellikleri 2016 2017
erkeklere hangi kadınlar daha cazip gelir

Erkekler için daha cazip olan kadınların 7 özelliği

Erkekler için Daha Cazip, Güzel Olan Kadınların Özellikleri

Kadınların erkeklere göre çekici bulunmasına gelince, erkeklerin gizemli standartlarına bağlı olduğu gibi görünüyor.Ama erkeklerin en çok cazip buldukları kadınların ortak özelliklerinde birkaç önemli detay var. Biz istersek güzellik ve görünüm olarak spor ve aynı anda parlak mor ruj da tercih edebiliyoruz, her kadının tarzı ve zevki farklı olabiliyor.Dağınık bir topuz bile bazen bizi bir anda değiştirebilir – bize küçük dokunuşlar ve farklılar bile  güzelliğimiz de sihirli dokunuşlar ekleyebilir.

Bu düşünceyle, biz biraz araştırma yaptık ve erkeklere “en cazip” gelen kadınların özellikleri ne ? yedi çok ilginç çalışmalar bulduk.


Erkeklere kadınların daha çekici gösteren 7 özellikleri neler yazımızı aşağı kaydırarak okumaya başlayın!

Parlak, İnci Beyaz Dişlere sahip kadınlar

Bu çalışmaya göre, sizin inci beyaz ve parlak dişleriniz erkeklere cazip  geliyor ve etkileyebilir. Araştırmacılar az sarı dişlerin bile  daha az çekici olarak algılandıkları bulundu. Çalışmada ayrıca zekice beyaz gülümsüyor, doğal beyaz gülümsüyor diye anlattıkları kadınlar fazla çekici olarak yargılandığı bulundu.

Kırmızı Rujlu kadınlar

Bu çalışma, Kişilik ve Sosyal Psikoloji Dergisinde kırmızı renk rujlu ve ve beyaz dişilerin erkeklerin cazibe anlayışı arasında doğrudan bir ilişki olduğunu bulur. Çalışmaya göre, beyaz dişlerinizi parlatın ve dudaklarınıza  kırmızı ruj uygulayın, tüm yollarla “erkekler bu kırmızı etkinin altına girdiği görünüyor”.

Bunları da kaçırmayın; Erkeklerin Hoşlandığı Kadın Tipleri

Büyük Kalça-ince Bel Oranı olan kadınlar

İnce belli ve büyük kalçalı vücut tipleri (şimdilik) pistlerde görmüş olabiliriz, ama Yeni Zelandalı araştırmacılar erkeklerin büyük oranı üzerinde  büyük bir kalça ve ince bir bel oranı tercih ettikleri sonucuna vardır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sonbahar için yaratıcı tırnak desenleri 2015-2016

Yüksek Sesli Kadınlar

Bu çalışma adamlar Güzel ve yüksek kadın seslerini tercih ettiği anlaşıldı..Ama bunun uğruna, sadece kamusal alanda ses getirmek için bunu yapmamanızı tavsiye ederiz. Bu yönünüzle dikkatleri üzerinize çok fazla çekmeyin ters bir tepki yaratabilir.

Esmer Kadınlar

Sarışınlar daha eğlenceli olabilir, ama esmerler erkeklere göre daha cazip olarak görülür? Bir 2008 den çalışma erkek denekler tarafından esmerlerin sarışınlara göre  “daha olumlu” puan verildiği, ve bildiğimiz saç uzunluğu ise  kadınların çekiciliği değerlendirmesinde sadece zayıf bir etkisi olduğu bulundu.

Az Makyaj

Yine başka bir çalışmada erkelerin daha az makyaj yapan kadınlar daha cazip ve doğal güzel olarak değerlendirdiği tespit edildi.

Uzun Boylu Kadınlar

Kadınların uzun bir vücudu olması erkeklere daha cazip ve çekici gelen özelliklerinden biri.
Bu çalışmalardan herhangi birini duydunuz mu? Aşağıdaki yorum kısmından sizde bize düşüncelerinizi söyleyin.

Bir önceki yazımız olan Selülitten Kurtulmanın Etkili 22 Yolu | 2021 başlıklı makalemizde selülit, selülit giderici ve selülit nedir hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sanal Fal Nedir?

Sanal Fal Nedir? | 2021

Sanal Fal Nedir? Sanal fal, falcılar ile fal baktırmak isteyen kişileri anonim veya açık şekilde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.