Home / Saç Modelleri / Erkekleri Size Aşık Edecek 7 Saç Modeli !
erkeklerin kadinlarda begendigi spor sac modelleri 2015

Erkekleri Size Aşık Edecek 7 Saç Modeli !

Erkekleri Size Aşık Edecek 7 Saç Modeli !

Sadece etrafınızdaki erkeklere sorun size ilk önce sarışın saç modellerine bayıldıklarını söylerler:) sarışınlar erkeklerin daha çok beğendiği ve aşık olduğu kadınlar.Peki Erkeklerin genel olarak kadınlarda aşık olduğu ve en çok beğendiği saç modelleri neler? sizde merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin !

İşte Erkeklerin En çok sevdiği 7 kadın saç modeli ….

1. BOHO UZUN SAÇ MODELLERİ

Biliyorum her erkek sorulduğunda, İLK olarak söylediği saç modellerinden boho uzun ve dalgalı saç modelleri var. . Onlar bu kadınlara daha kolay  aşık oluyor . Bir kadının, dalgalı uzun saçları varsa ve yumuşak ve miss kokulu ise hiç bir erkek bu etkiye dayanamaz:). Zaten dalgalı uzun saçlarınız varsa siz de , muhteşem görünüyorsunuz!


2. SPORTIF SAÇ MODELLERİ

Hiç düşünmeden günlük bir saç modeli yaparız sıradan bir atkuyruğu ve şapka ile dağınık saçlar.İşte bu saçlarda erkeklerin aşk duyduğu heyecanlandığı kadın saç modelleri arasında.Bu duruma göre,erkekler sportif yüksek toplu saç modellerini kadınlarda  seviyorlar…

 

3. TOPUZ MODELLERİ

Erkekler bazı topuz modellerini kadınlara çok yakıştırırlar, özellikle örgü topuz modelleri ve dağınık topuzlar kadınlarda etkilendikleri saç modelleri arasındadır.Bir kalem etek giyin ,üstünüze düğmesi açık bir bluz seçin , ve örgü bir topuz yada dağınık ir topuz yapıp kırmızı rujunu sürün! İşte erkeklerin kadınlarda aşık olduğu özellikler bir arada!

4. HACİMLİ SAÇ MODELLERİ

Kadınlar zaten, bunu biliyorlar.Erkekler dumanlı gözler ve şık bir kadın gördüklerinde hele ki saçları da hacimli ve havalıysa, özellikle büyük seksi saç modellerine bayılırlar. Saç spreyi ve köpük ile sizde bu hacimli saç modellerini evde kolayca yapabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kadın Yüz Şekline Göre Saç Modelini Belirleme Detaylı Anlatım

5. YÜZÜ ÇERÇEVELEYEN KATLI SAÇ MODELLERİ

Saçlarınızı uzun veya kısa olsun, farketmez.Erkekler  yüzü çerçeveleyen katlı saç modellerini kadınlarda tatlı ve seksi bulur. Eğer yüz şeklinize uygun ise sizde bu saç kesimini deneyebilirsiniz.

6. KEÇİ KULAK SAÇ MODELİ

Amigo kadın saç stilleri.Bizim küçükken yaptığımız keçi kulan saç modelleri ve iki yandan örgü modelleri.İşte erkeklerin aşık olduğu dayanamadığı etkili saç modellerinden bir diğeri.

7. KISA VE ŞIMARIK

Eğer saçlarınız orta boy ve ince telli ise bu kısa ve hacimli saç modelleri ile olduğunuzdan daha çekici görüneceksiniz.Erkekler hacimli ve dalgalı bu kısa saç modellerini, kadınlarda seksi ve gizemli buluyor.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

One comment

  1. Ah şu sarısınlar, çok güzel bir yazı olmuş erkeklerin can evinden vuracak türde bir yazı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.