Home / Saç / Erkeklerin aşık olduğu en güzel saç modelleri !
Erkeklerin kadinlarda en cok sevdigi saclar 2016
Erkeklerin kadinlarda en cok sevdigi saclar 2016

Erkeklerin aşık olduğu en güzel saç modelleri !

Kızlar, tüm aşık erkek arkadaşlarınıza sorun – bizim sevdiğimiz bazı  saç modelleri ve saç stilleri ile erkekler  aynı düşüncede olmayabilir. Aşk bazen ayrı dünyalardan olabilir. Onların reaksiyonları daha faklı  çalışır, ama erkekler neredeyse oy birliğiyle, aşık olduğu kadınlarda çok beğendiği bir kaç saç modeli ve stili var. Bu erkeklerin-onayladığı saçlar nelerdir, sorabilir miyim? Okumaya devam edin! İşte erkeklerin kadınlarda en çok beğendiği ve aşık olduğu saç modelleri

1. HACİMLİ  UZUN VE DALGALI

Her erkekğe sorulduğunda, mutlaka bir erkek-onaylı saç modeli olarak yaptığı ilk seçenek hacimli uzun ve dalgalı saçlar olarak listelenmiş. Onlar, bir kadın, dalgalı saçları, uzun ve  akan su gibi görmek için  tarz ve dokunulası yumuşaklıkta seviyor. Zaten dalgalı saçlarınız varsa, muhteşem! Yoksada, saç spreyinden yardım alın, baş aşağı saçlarınızı atın, sonra parmaklarınızı tarak olarak kullanıp kalın ve kabarık dalgalar yapın ,sıcak saç maşaları ile de ekstra büyük dalgalar yapabilirsiniz.

2. SPORTIF SAÇLARINIZ

Bazı erkekler bizim favori tembel gün bir görünüm için seçtiğimiz spor atkuyruğu saçları seviyor.bunu hiç düşünmemiştim, ama görünüşe göre, çocuklarda kullanılan  çok sportif yüksek at kuyruğunu çok beğeniyorlar! Bu saç modelinde ağır makyajı, atlayın.


3. DÜŞÜK TOPUZ

Düşük topuz ile erkekleri gönlünü çalabilirsiniz.Çoğu erkek düşük topuz saç modelli zarif kadınlara hayranlık duyar.Eğer bir üğün gününüz varsa yine ilk tercihiniz düşük dağınık topuzlardan yana olsun.

4. KABARIK SEKSİ SAÇLAR

Biz zaten, bunu bir biliyoruz  değil mi? Erkekler duman gözleri ve davetkâr bir bakışı, özellikle büyük seksi saçlar ile seviyor. Baş aşağı fön, biraz karmaşa, daha sonra bir toka ile   tutturun .Saç spreyi sıkın, köpük uygulayın, saçınızın kurumasını bekleyin. Vay!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İnce Telli Saç Modelleri | 2020

5. YÜZÜ ÇERÇEVELEYEN KATLI SAÇLAR

Saç uzun veya kısa olsun, erkeklerin aşık olduğu başka bir saç modeli ise  katlı saç kesimlerine… Katlı saçlar neredeyse her saç tipi ve uzunluğu ile uyumlu olur.

6. İKİ YANDAN DÜŞÜK ATKUYRUĞU

Amigo … ne erkekler amigo sevmez mi diye düşünüyorsun? Her iki tarafta elastik bir toka ile onları tutturun ve ekstra amigo ilham  için dalgalar uzunluğu ile süsleyin.

7. KISA VE ŞIMARIK

Eğer ince telli saçlarınız varsa, kısa bir tarz harika bir fikir olur. Erkeklerinde seveceği bir tarz rock olabilir. Bir peri kesim deneyin!

8. AÇILI BOB KESİM SAÇLAR

Bobs dünyadaki her erkeğin sevdiği bir kadın saç modeli! Senin orta boy saçların veya kısa saçların varsa   açılı bob ile harika görünebilirsin.Erkeklerin beğendiği saçlardan  en popülerinden biridir!

9. DÜZ VE SEKSİ

Bu, saç süper düz süper parlak ve süper şık bir makyaj ile her erkeği kendine aşık eder. Düz saç çok, çok güzel ve sofistike .Saçlarınızı kaynak yaptırın ve dümdüz deneyin erkek arkadaşınız buna bayılacak.

10. DOĞAL DALGALAR

Düz saç size uygun  değilse, merak etmeyin! Erkekler su dalgası doğal saçları da seviyor ! Doğal dalgalar çocuklarda özellikle yumuşacık ve çok güzel duruyor.Onlar sizin için ilham kaynağı olabilir.

11. BOHO ÖRGÜ

Son olarak, sadece saçın ön kısmında örgü çok  şık görünüyor, bohem örgüler,oldukça popüler bir saç stili.. Bu şık olduğu kadar da sevimli ve sevgilin bu saçın için çılgına dönücek!

Bunlardan hangisi sizin erkekler için iyi bir etki bırakır, erkek arkadaşınızın sizde  en çok beğendiği saç nedir konu altındaki yorum kısmından bizimle paylaşır mısın ?

2016 yılı erkeklerin beğendiği en güzel saç modellerini sizler için derledik.

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Okul İçin Son Moda Saç Stilleri 2016

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.