Home / Saç Modelleri / Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Sarı Saç Modelleri
erkeklerin kadinlarda begendigi sari sac renkleri ve modelleri

Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Sarı Saç Modelleri

Erkeklerin kadınlarda sevdiği sarı saç renkleri ve modelleri nelerdir ?

Erkeklerin sarı saç rengi aşkını ve beğenisi bilmeyen kadın yoktur diye düşünüyorum.Her ne kadar sevdiği bir partneri olsa da güzel bir sarı saç renginde hatun gördüklerinde şekli kayar ve tüm ilgisi sarışın kadına doğru yönelir.Peki Erkekleri baştan çıkaran ve kadılarda en çok beğendikleri bu sarı saç renkleri ve modelleri neler ?

Tabi her kadına sarı saç rengi yakışmaz.Ten rengi ile sarı saç rengi uyumlu olmalı.Ama size yakışan bir sarı tonu ile balyaj ve röfle uygulaması yaptırıp sarı saç rengine daha doğal geçişler yapmanız mümkün olabilir.Bunun için en doğrusu profosyonel bir kuaförden fikir almaktır.Erkeklerin hoşlandığı kadın tipleri başlıklı makalemizi incelemek için buraya tıklayınız.

Erkeklerin kadınlarda seksi bulduğu sarı saç renkleri ve modelleri incelemenin zamanı !


Doğal – dalgalı sarı saç renkleri ve modelleri

Erkeklerin öncelikli olarak dikkatini çeken beğendikleri sarı saç renkleri ve modellerinden biri doğal sarı dalgalı saç modelleri geliyor.Kadınlar kırmızı tonlarında bir ruj sürdüklerinde ise erkeklerin gözünde ışıl ışıl parlıyor…

Yandan balıksırtı örgülü sarı saç modelleri

Yandan örgülü balıksırtı sarı saç modelleri hem çok trend hemde erkeklerin en çok beğendiği havalı saç modelleri arasında.Uzun ve sarı saç rengini varsa çok şanslısınız çünkü balıksırtı örgülü saçlar en çok sarı saç renklerinde uyumlu duruyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Erkeklerin aşık olduğu en güzel saç modelleri !

Mavi göz ve sarı saç modeli

Mavi gözlü sarı saçlı kadınlarda erkeklerin en beğendiği kadınlar arasında gelir.

Kahküllü sarı saç renkleri

Erkeklerin büyüleyici bulduğu bir sarı saç modelide kahküllü sarı saç modelleri.Kahküllerin kazandırdığı vurgu gözler sarı saç renkleri ile daha bir seksi görünüyor.

Ombreli sarı saç renkleri ve modelleri

Ombreli ve sarı balyajlı saç renkleri erkeklerin ilgisini çeken ışıltılı sarı saç renkleri arasında geliyor.Saçlardaki ombre vurgular ve renk geçişleri sarı saçlarda çok hoş  görünüyor.Erkekler kadar kadınlarda bu saç renklerini çok beğeniyor.

Altın sarı saç renkleri ve modelleri

Altın tonlarında olduğu sarı saç renkleri ve modelleri yine erkekleri baştan çıkarmaya yetiyor.Beyaz tenlilere daha çok yakışan altın sarı saç renkleri canlı ve iddialı saç renklerinden.

Gür saçları her zaman bakımlı ve dolgun. Onun saçlarına kıvrımlar kadar seramik düzlüğü de yakışıyor. Eşi Jay-Z de onun en çok bu halini beğeniyor.Buğulu ve seksi göz makyjajı eklendiğinde bu kadınlar dahada cazibeli görünüyor.

Kıvırcık ve gür sarı saç renkleri ve modelleri

Kabartılarak ve ekstra hacim vererek yapılan kıvırcık sarı saç modelleri erkeklerin en çok sevdiği sarı saç renklerinden bir diğeri.

Gözlük ile sarı saç modeli

Yüz şekline uyumlu bir gözlük zaten erkeklerin seksi bulduğu bir kadın örneği.Ve bu gözlük sarı saç renkleriyle birleştiğinde kadını dahada etkili ve çekici hale getiriyor…

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Doğal Dalgalı Saçlar

Doğal Dalgalı Saçlar| 2021

Doğal Dalgalı Saçlar Nasıl Yapılır? Hafif su dalgası doğal saçların yükselişte olan popüler saç modelleri …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.