Home / Saç / Esmerlere Saç Rengi Önerileri | 2020
Esmer Tenlilere Saç Rengi Önerileri
Esmer Tenlilere Saç Rengi Önerileri

Esmerlere Saç Rengi Önerileri | 2020

Esmerlere Saç Rengi Önerileri Nelerdir?

Esmer tene sahipseniz ve saç renginizde oynama yapmak mı istiyorsunuz? Bu işi kolayca üstlenip cesur davranabilirsiniz çünkü esmerlere saç renkleri arasından birçoğu yakışmaktadır. Cildinizin ana ve alt tonunu dikkate aldığınızda yeni saç rengi seçmeniz basit bir karardan ibarettir. Kendinizi ve teninizi tanımanız seçeceğiniz saç rengini de etkileyecektir.

Esmerlere saç rengi önerilerine dair ünlüler ve stilistlerden ilham alıp önerilerimizi hazırladık. Bu yılın Esmer kadınlar için trend saç renkleri ve yakışacak saç rengi tonları genelde küllü ton saç renkleri, kumral renkler ve koyu tonda saç rengi tonlarıdır. Balköpüğü saç rengi tonları ve kızıl saç rengi tonlarından uzak durun.

Ten renginiz koyu renkte olduğundan ön planda olacaktır ve saçlarınızdan daha canlı bir renk olarak kalması için saç rengi tercihinizi doğru yapmanız gerekir. Saç renginize göre biraz daha ikinci planda olan renkler seçmeniz doğru bir seçim olacaktır. Sizler için derlediğimiz esmer tenli hanımlar hangi saç renklerini kullanmalı galerisini incelemenizi tavsiye ederiz.


Birçok ten rengi bulunmakla beraber esmer tenli kadın sayısı da bir hayli fazladır. Esmer tenliler koyu ve kapalı cilt tonlarına sahiptir. Bu kapalı ve koyu cilt tabakası yüz üzerindeki kusurları kapatabilmektedir. Ancak tabi ki yüz güzelliğinizi de kapatabilir.

Esmerlere Koyu Saç Trendi

Esmerlere koyu saç trendi içinden bir renk seçerek yüz güzelliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Esmer tenli kadınları incelediğimizde artık her saç rengini kullandıklarını görmekteyiz. Pastel renklerin artmasıyla beraber her kadın farklılık olsun diye saçlarını bu renklere boyatmaktadır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Doğal Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

Esmerlere saç rengi önerileri; cilt renginize oldukça uyumlu olan kahve tonlarıdır. Esmer teninizle kahve saç tonları muhteşem bir görünüme kavuşmaktadır. Saçlarınızı kahve tonlarında uzun tutmanız daha iyi bir seçim olacaktır. Açık düz veya dalgalı saç modelleri çok yakışacaktır. Esmerlere koyu saç trendi içinde yer alan kahve tonları, saçlarınızın arasına ışıltılar attırabilir veyahutta ombre saç modelini tercih edebilirsiniz.

Esmerlere saç rengi önerilerinden bir diğer saç rengi de sarı tonlarıdır. Ancak esmer tenliler sarının her tonunu kullanmamalıdırlar. Esmer bir tene sahipseniz küllü sarılar sizin için en ideal bir seçenektir. Son olarak yukarıda da değindiğimiz üzere esmer tenli kadınlar pastel renklerden olan mor,mavi ve siyah saç renklerini kullanabilirler.

Esmerlere Trendin İlk Rengi; Bal Kahve

Esmerlere saç rengi önerileri içinde başı bal kahve çekmektedir. Esmer tenli bayanların kahverenginin bal tonları ile  birbirine bu kadar uyum sağlaması şaşırtıcı. Seksi ve çekici bir saç rengi için esmerler kendilerine en çok yakışan ballı kahve saç renklerini mutlaka tercih etmemeliler.ayrıca koyu tenle uyumlu olan ballı kahve saç renkleri yüz hatlarını daha çok ortaya çıkarıyor ve doğal bir güzellik sağlıyor. Birde canlı renklerde makyaj yapılırsa çarpıcı bir esmer kadın her erkeği baştan çıkarabilir!

Kızıl Kahverengi

Saçlara doğal açılmış izlenimi veren  kızıl kahverengi saç rengi gerçekten esmer bayanlara çok yakışıyor.Özellikle kahverengi ve ela gözlerin ideal saç rengi.Ayrıca hafif ışıltılar da kahverengi saç renginde mükemmel görünüyor

Esmerlere Koyu Saç Rengi Önerileri; Orta Kül Kahve

Esmer tenli bayanlara yakışan bir diğer saç rengi de orta küllü kahve saç renkleri.Özellikle dalgalı saçlarda renk dahada ortaya çıkıyor ve esmerlere artı bir cazibe ekliyor.Uzun ve ota küllü kahve saç rengi ayrıca yüzü ince ve uzun göstermek içinde yüzü çevreleyen ve yumuşatan esmerler için ideal saç renklerinden.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Onarıcı Ve Koruyucu Saç Maskesi | 2020

Esmerlere Koyu Kül Kahve Tonları

Esmer bayanlar için doğal ve klasik bir saç rengidir.Mutlaka kusursuz bir canlılık ve parlaklık saçlarınızı vurgular… Özellikle katlı ve uzun saç modellerinde bu renk çok daha güzel görünüyor.

Esmerlere Ombre ve Balyaj

İşte esmerlere yakışan yılın trendi en güzel saç rengi; Ombre kahve saçlar. Esmerlere ombre ve balyaj kahve saç renkleri, esmer ten ile mükemmel bir şekilde bütünleşmektedir. Bu saç renkleri ile yüze canlılık ve parlaklık katabilirsiniz. Esmerlere Ombre ve Balyaj yaptırmak çok yakışmaktadır. Özellikle kahve tonları saç renklerini en güzel taşıyan ten rengine sahip olduğunuz için çok şanslısınız.Bunu göz ardı etmemenizi tavsiye ederiz.

Kahverengi saç uçlarınıza iki ton daha açık Ombre gölgeler yaptırmayı deneyin. Esmerlere Ombre ve Balyaj yaptırmak çok yakışacaktır. Saçlarınızla dikkatleri üzerinize toplamaya hazır olun.

Esmer Tenlilere Karamel Kahve

Karamel kahve bayanların en çok tercih ettiği popüler saç renkleri arasında. Esmer bayanlarda karamel kahve saç rengi çok yakışmaktadır.Saçınızın ana rengi kahverengi olsa da saçların üzerinde altın ışıltılar ve hafif bakır tonları birlikte saça harika bir parlaklık ve ışıltı ekler. Esmer tenli ve uzun katlı saç modellerinde harika durur.

Kestane Kahve

Kahverengi gözlü ve esmer tenli bayanlar için kestane kahve saç rengi en çok yakışan saç renkleri listesindedir.Birçok esmer ünlü kestane kahve saç rengini tercih etmektedir.Ayrıca çikolata kahve saç rengi ile de hemen hemen aynı bir saç rengidir.

Siyah

Daha gizemli ve seksi görünmek isteyen esmer bayanların saç rengi hiç şüphesiz siyah saç rengi olmalıdır. Siyah saç rengi esmer tenli bayanlara yakışan saç renklerinin başında gelir. Eğer simsiyah bir saç rengi istiyorsanız  Megan Fox siyah saç rengini baz alabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Cara Delevingne en iyi saç modelleri

Diğer esmer saç rengi tonları için aşağıdaki resimlerden fikir edinebilirsiniz…

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

2 comments

  1. Bende de hafif esmerlik var sac rengi ve modeli konusunda kafam.karisık yardimcci olursaniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.