Home / Makyaj / Esmer ve Siyah Saçlılar için Makyaj Önerileri
siyah sacli esmer tenli bayanlar icin makyaj önerileri 2016 2017
siyah sacli esmer tenli bayanlar icin makyaj önerileri 2016 2017

Esmer ve Siyah Saçlılar için Makyaj Önerileri

Koyu tenli esmerler yakışan makyaj önerileri yanında siyah saçlı bayanlara en çok yakışan makyaj ipuçlarını sizler için derledik. 2016 – 2017 makyaj trendlerinin arasından siyah saçlı esmer bayanlar için hazırladığımız bu konuyu detaylı olarak resimlerden de görebilirsiniz.

Sokakta, iş yerinde veya oturduğunuz bir cafe de bayanların makyajlarını inceleyip cilt rengi ile uyumlu olan, güzel görünen makyajları daha iyi anlayabilirsiniz.Koyu ve siyah saç renklerinde, esmer tenli bayanların veya arkadaşlarınızın makyajlarını inceleyin, kendi cilt renginiz ile aynı olanları değerlendirin bu size zamanla bir çok makyaj fikir verecektir. Kadınveblog ekibi olarak bugün esmer ve siyah saçlı bayanlara yakışan makyaj renklerini ve teknikleri inceledik ve bir araya topladık.Umarım sizlere yardımcı olacaktır.

Esmer ve siyah saçlılar için Eyeliner Teknikleri

Esmer makyajı için ve siyah saçlı bayanlar da gözlerinde çok fazla ve yoğun Eyeliner uygulaması ve rimel sürmesine gerek yok. Zaten kirpikleri ve gözleri ön plandadır.Biraz maskara ve ince bir Eyeliner ile bile harika göz makyajına sahip olabilirler. Özllikle siyah saç ile siyah Eyeliner muhteşem bir ikilidir, esmer tene çok güzel uyum sağlar.Gözlerinin daha etkili olması için Eyeliner sürdükten sonra parmak uçlarınız ile hafif dağıtarak seksi buğulu bakışlar elde edebilirsiniz.


Esmer ve siyah  saçlar için göz makyajı

Kedi gözü makyajı 2016 ‘in en trend makyaj tekniklerinden.Esmer ve siyah saçlı bayanlar kedi gözü makyajı ile her erkeği bakışları ile etkisi altına alabilirler.Far renkleriniz ise natürel tonlarda ve koyu renklerde olabilir.Bordo, mürdüm, füme renkleri esmer bayanların gözlerine çok yakışır.Sonbahar ve kış renkleriyle de uyumlu bu renkleri göz makyajınızda kullanabilirsiniz.Özel gece makyajınız için ise ışıltılı kahve ve bordo, mor farlar ile daha çekici görünebilirsiniz.Ama dudaklarınızı daha sade tutmalısınız.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Konturlü hat makyajı yapımı video

Siyah Saçlar ve Esmer tenler İçin Ruj Renkleri

Mürdüm, bordo, koyu kırmızı, fuşya ve koyu pembe ruj renkleri esmer tenli ve siyah saçlı bayanlara en çok yakışan ruj renkleridir.Koyu cilt tonu ve siyah saçlar arasında bu çarpıcı ruj renkleri ile her yerde tüm dikkatleri üzerilerine çekmeyi başarırlar.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.