Home / Moda / Esmerlere Yakışan Saç Renkleri | 2020
Esmerlere En Çok Yakışan Saç Renkleri
Esmerlere En Çok Yakışan Saç Renkleri

Esmerlere Yakışan Saç Renkleri | 2020

Esmerlere Yakışan Saç Renkleri

Doğru saç rengini seçmek, neredeyse mükemmel fondöten rengini bulmak kadar zordur. Mükemmel saç renginizi bulma arayışı, cildinizin alt tonlarına bakarak başlar. Esmerler, koyu bir ten rengine sahip olduğu için her saç rengi esmerlere uymamaktadır. Koyu ten için güzel saç renkleri listesinin sonu yok. Bronz tenli kadınlar, hiç düşünmeden cesur, parlak tonları taşıyabilirler. Sıcak altın kahverengiden buzlu maviye kadar hiçbir şey sınırsız değildir.

Saçınız oynayabileceğiniz tek şeydir çünkü her zaman uzar, öyleyse neden çeşitli renkleri denemiyorsunuz? Kusursuz cildinizi en iyi şekilde gösterin. Saçınızda değişiklik yapmak için yeni bir ton kullanabilirsiniz. Trende uymak aynı zamanda güzel görünmek isteyen esmer kadınlara uygun saç renkleri nelerdir diye merak mı ediyorsunuz? Bu yazımızda sizin için esmer tenli kadınlara uyan saç renkleri ve stilleri hakkında bilgi vereceğiz.

Esmerlere Saç Renklerinden Hangileri Yakışır?

Baldan kakaoya, kestaneden maunya, esmerler için saç rengi seçenekleri sınırsız ve gerçekten muhteşem! Açıkçası, ten renginiz size en iyi görünen renklerde önemli bir faktördür, ancak saçınız için uyumlu tonlara odaklanmak, saç boyatmaya başlamak için ideal bir yerdir.


Sarışın ve hatta canlı gökkuşağı tonlarını kullanmak isteseniz de bilmeniz gereken bir detay var. Koyu renkler saçların kalın ve sağlıklı görünmesi için her zaman güvenli bir seçimdir. Yeni bir renk trendi ile saçlarınıza değişiklik yapmak istiyorsanız, turkuaz, zümrüt ve avcı yeşilleri gibi gölgeleri tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda daha koyu tenliler için mavi ve yeşilin alt tonları oldukça ideal bir seçenek olabilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bitkisel Yağlarla Saç Bakımı

Yaz mevsiminde geçen tatil ve eğlence güzel günlerde güneşlenerek bronzlaştığınız, naturel (doğal) yollardan ten renginiz esmerleşmiş olabilir veya doğuştan esmer bir cilde sahipsinizdir. Peki esmer tenli olup da farklı bir saç trendini denemek mi istiyorsunuz? Öyleyse teninize uygun bir saç rengi bulmanın tam da zamanı!

Yaz aylarında dikkatleri üzerimize çekmek bizim için oldukça önemliyse bu konuyu dikkate almalıyız. Beyaz tene sahipken artık bronz olmuş buğday ten veya esmer tene sahibiz. Peki saçlarımızın rengi için ne yapacağız? Beyaz tenliyken bize yakışan açık sarı saç renkleri esmer ve bronz tende çok saçma ve alakasız durmaktadır. Esmer de olsanız beyaz tenli de olsanız bu ipucu bilgiyi unutmayın; siyah saç rengi sizi karartır!

Esmerlere yakışan saç renkleri arasında en iyi saç rengi seçimi karamel saç rengi tonları ve bal köpüğü saç rengi ve irlanda kızılı diye tabir adilen açık kızıl saç renkleri güzel gider. kavrulmuş koyu karamel saç rengi ve bal köpüğü ombre ile birlikte denerseniz kendi kendinize güzel bir saç rengi bulmuş olursunuz.

Esmerler İçin Kırmızı Tonları

Esmer Ten Kırmızı Saç
Esmer Ten Kırmızı Saç

 

Kızıl saç rengi, esmerlere yakışan saç renklerinden biridir ve harika görünmektedir. Saçınızın koyu teninizle kontrast oluşturmasını ve ona ekstra bir parlaklık vermesini sağlar. Ancak, kırmızının birkaç tonu vardır ve hepsi koyu teniniz ile mükemmel olmayabilir.

Koyu kırmızı – Bordo, kiraz ve koyu kumral renkler, koyu ten tonlarına sahip kızlar için mükemmeldir. Cildi tamamlar ve harika görünmenizi sağlar.
Röfle – Kırmızı vurgular, genellikle koyu ten tonlarına eşlik eden kahverengi ve siyah saçlarda harika görünür. Böyle bir saç renginin avantajı az bakım gerektirmesidir. Kökler konusunda endişelenmeden, saçınıza tam bir makyaj yapabilirsiniz.
Ombre – Bordo ve bu kadar zengin şarap kırmızısı saç tonları, bir ombre için harika bir seçimdir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saç Rengi Nasıl Açılır?

Esmerler İçin Sarı Saç

Esmerler İçin Sarı Saç
Esmerler İçin Sarı Saç

Sarı saç, esmerlere yakışan saç renklerinden biridir. Her kadın, hayatı boyunca en az bir kez sarışın olmayı hayal eder. Şarkıcılar ve oyuncular sarı saç rengiyle harika görünseler de, en profesyonel stilistlere sahip olduklarını unutmamalısınız. Bu arada, saçınıza gerçekten ne kadar bakabileceğinizi düşünmelisiniz.

Renk, kül gibi turuncu bazlı ise, aklınızdan bile geçirmeyin. Saçınızı paçavra gibi gösterebilir.
Doğal saç renginizden iki tondan daha uzağa gitmeyin. Koyu ten rengine sahip kadınlar altın, bej ve açık sarışının tadını çıkarabilir.
Koyu tenli kadınlar için mükemmel sarı saç rengi; koyu sarıdır. Genel görünümü daha açık hale getirmek için altın vurgular ekleyebilirsiniz. Koyu tenle son derece doğal görünmediği için platin sarışından kaçının.

Esmerler İçin Kahverengi Saç

Esmerler İçin Kahverengi Saç
Esmerler İçin Kahverengi Saç

Kahverengi saç boyası, koyu ten rengine sahip kadınlar için en iyi fikirlerden biridir. Doğal görünüyor ve çok fazla bakım gerektirmiyor. Kahverenginin sıkıcı olduğunu düşünüyorsanız, onun tüm tonlarını görmemişsinizdir. Bal, altın, kül, kırmızımsı kahverengi, koyu ten ve bronz ten renginde olan kişiler için en popüler seçeneklerdir. Saçınızı aydınlatırken doğal görünme de sağlar.

Espresso ve altın kahverengi gibi daha koyu tonlar da ten renginize uyabilir. Ama uygun makyajı seçmeyi düşünmelisin.
Saçınızın parlamasını istiyorsanız, bronz kahverengiyi düşünün. Esmerlere yakışan saç renkleri arasındadır. Zengin kahve kahvesi, koyu ten rengine sahip kişiler için en iyi saç renklerinden biridir. Her durumda, bakımı minimumda tutmak için doğal renginizden iki tondan öteye gitmeyin.

Koyu Ten İçin Ombre ve Röfle

Röfle veya ombre, koyu tenliler için en iyi saç rengi seçimi olabilir. Ombre veya röfleyi, doğal saç renginizde veya ihtiyaçlarınıza en uygun boyayı seçtikten sonra oluşturabilirsiniz. Her zaman platin saç telleri hayal ettiyseniz ancak gülünç görünüyorlarsa, koyu sarı saçlarda açık sarı tonlar yaratabilirsiniz. Kahverengi boyalar, orta kahverengi vurgularla harika görünür. Özel bir görünüm oluşturmak için vurguları yüzünüzün çevresinde ve başınızın üstünde tutun.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Burgu Topuz Nasıl Yapılır?

Esmerlere yakışan saç renkleri arasında seçim yapmadan önce daima bilgi sahibi olun. Zaten bir hata yaptıysanız üzülmeyin. Birkaç hafta içinde bir kuaförden başka bir randevu alın.

Sizin için oluşturduğumuz esmer tenlilere uygun saç renkleri galerimize bakabilirsiniz;

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Bal Köpüğü Saç Rengi

Bal Köpüğü Saç Rengi 2022

Bal Köpüğü Saç Rengi Saçlarınızı cool bir renkle yenilemeye ne dersiniz? Bal sarısı saçlar sizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.