Home / Saç Modelleri / Evde 5 kolay topuz modeli ve yapımı
evde yapabilceginiz kolay topuz modelleri

Evde 5 kolay topuz modeli ve yapımı

Biliyorum her kadın en az haftada bir kez saçını topuz yapma gereğini duyar, ama pek çok kolay topuz seçim için,yüz şeklinize uygun olanı bulmanız gerekir. İster inanın ister inanmayın, topuz son derece hızlı olabilir . saçı ile daha fazla zaman harcamak isteyen bayanlar için 5 dakikadan az zamanda evde kolay topuz modelleri ve yapımı hakkında ip uçları hazırladık.

Bir daha ki topuz yapımında bu harika kolay topuz modellerini evde sizde deneyin!

BALERİN TOPUZ

Benim en sevdiğim şık, kolay topuzlardan biri balerin topuz modeli. Öncelikle, saçınıza yüksek bir at kuyruğu yapın yukarı çekmek için yeterince uzun olduğundan emin olun. Sonra, onlar düzgün şekilde  tokanın etrafında dolaştırmak için atkuyruğunuzu dümdüz tarayın . Sonra, sol elinizle elinizin en yakın tokanın  altında saçlarınızı tabanını kapın ve etrafına sarın.  Şimdi, bir topuz yapmak için düğüm etrafında at kuyruğunun tüm gevşek uçlarını katlayarak sarın.Son olarak, saç spreyi ile küçük saçların çıkmasını engelleyin!


DAĞINIK TOPUZ

Bir arkadaşınız çevrimiçi gördükten sonra bana bu updo tavsiye etti gerçekten yapmak  çok kolay ve  kesinlikle çok güzel! Bu görünüm oluşturmak için, saçınızın alt bölümü ile , gevşek bir topuz yapmak ve tel toka ile sabitlemelisiniz. ve daha sonra bir baş aşağı at kuyruğu yapmak için saçınızın üst yarısı kısmını alarak gevşek bir şekilde bağlayın ve  tüm bağlantılarını önce o gevşek etrafında bir topuz halinde sarın.

GEVŞEK TOPUZ

Favorim ve  basit bir topuz modeli, sadece “germe” etkisi altındaki gevşek bir ters oluşturmak için at kuyruğunun elastik bir şekilde bağlayın. Daha sonra at kuyruğu alt kısmını yüksek at kuyruğu içine saçını sokarak sabitlemek. Sonra, saçın üstünden yukarı doğru çekin . Topuzun aralarından küçük küçük saç telleri çıkması daha güzel görünmesini sağlar.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kaküller ile 20 En Güzel Saç Kesimi 2015

DÜŞÜK TOPUZ

Benim en sevdiğim düşük topuzlardan biri,  özel bir yere gidiyoruz, ya da sadece ona dışar da küçük bir ekstra özel bir şey vermek istiyorum .Gece dışarı çıkmak için düşük topuz modeli harika bir seçim..

BURGU TOPUZ

Prenses kızlar ;

bunu yaparken saatlerce uğraşacak gibi bir topuza benziyor diyebilirsiniz ama başka bir kolay topuz modeli olduğunu söylemek isterim. Bu şık, şık ve  eşsiz bir topuz modeli! Güzel yumuşak bir spreyi ile saçlarınızı kabartmaya başlayın. Sonraki, Yok Slip kavrama  gibi Elastik bir esnek lastik saç bandı işinizi görür. Eğer kalın saçlarınız varsa, iki saç taçı   kullanarak daha iyi çalışabilirsiniz. Tapınak alanına göre başınızın bir tarafında başlayarak, yukarı ve saç tacı üzerinde saç sarmaya ve tıkamaya başlatın. Diğer tarafa ulaşana kadar saç taçı etrafında saç sarmaya devam edin. Son olarak, gerekirse saç spreyi ya da bir çift  tel toka ile saçlarınızı alt kısımlardan sabitleyin!

Diğer yapımı kolay topuz modelleri için aşağıdaki galerimizi inceleyip fikir alabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde dağınık topuz, salaş atkuyruğu ve salaş topuz hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.