Home / Saç / Evde Kendi Kendinize Yapabileceğiniz 16 Çabuk Saç modeli
Evde Kendi Kendine Saç Yapma
Evde Kendi Kendine Saç Yapma

Evde Kendi Kendinize Yapabileceğiniz 16 Çabuk Saç modeli

Evde kendi kendinize resimli anlatımlar ile yapabileceğiniz çabuk saç stilleri. Bazen hiç mi hiç zaman olmuyor ve anında çıkmak zorunda olduğumuz zamanlarda mutlaka yapmasını bilmemiz gereken saç modelleri;

Sevgili blog ziyaretçilerimiz size en son moda trendlerini haber etmek ve sizlere ilham vermek için her zaman buradayız. Gardroplarımızı biraz elden geçirmemiz gerekiyor bir kaç şık parça eklemeliyiz beyaz, haki ve sarı renkler bu sene moda. Ama bizim saçlar ne olacak? Dağınık saçlarla dışarı çıkamayacağımızı biliyoruz. Biraz acelemiz olduğunda bile en azından bir şapka takmak yada karışık bir topuz yapmamız gerekiyor. Saçlarımız yağlı ve kirli ise ve bunu yıkamak için zamanımız yok ise o zamanda saçlarımız için bir bebek pudrası kullanmalıyız. Bebek pudrası saçlarınıza yeni bir görünüm verecektir ve anı kurtarmanıza yardımcı olacaktır. Şimdi denemeniz için 16 çabuk saç modeli ile inanılmaz bir kolleksiyon yaptık. Her bir stil için 3 ila 5 dakika gerekmekte ve herhangi bir özel malzeme beceri veya teknik gerekmiyor. Eğer yorgunsanız kolayca bir topuz ve at kuyruğu yapabilirsiniz bunun için aşağıdaki galerimize göz atmanızı tavsiye ederiz. Nasıl yapıldığını gösteren resimler kolayca sizlere modellerin nasıl yapılacağını izah etmektedir. Parti ve piknik için bir 16 adet saç modelinden birini seçin ve resimli tutorialleri takip ederek saçınıza uygulayın. Eğer tek bşınıza yapmak için kendinize güvenmiyorsanız annenizden veya başka bir arkadaşınızdan yardım isteyebilirsiniz. Bazen detaylı saç yaptırmak veya yapmak için vaktiniz olmayabilir işte o onlar için sizlere seçtiğimiz 16 adet saç stilini deneyebilirsiniz.

 1-Süper şirin renkli saç bandı ile saç stili resimli anlatımlı;


Süper şirin renkli saç bandı ile saç stili resimli anlatımlı;
Süper şirin renkli saç bandı ile saç stili resimli anlatımlı;

2-Yapması kolay harika uzun at kuyruğu modeli;

Yapması kolay harika uzun at kuyruğu modeli
Yapması kolay harika uzun at kuyruğu modeli

3-Sıradışı çabuk saç modeli resimli anlatım ile hemen deneyin;

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Onarıcı Ve Koruyucu Saç Maskesi | 2020
Sıradışı çabuk saç modeli resimli anlatım ile hemen deneyin
Sıradışı çabuk saç modeli resimli anlatım ile hemen deneyin

Diğer çabuk saç modelleri için galerimize göz atabilirsiniz;

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.