Home / Saç / Evde Loreal Ombre Saç Boyası ile Saç yapımı
düz kısa saç ombre
düz kısa saç ombre

Evde Loreal Ombre Saç Boyası ile Saç yapımı

2016 ombre saç renkleri ile dikkatleri üzerinize çekmenin tam zamanı! Kuaföre gidemeyen bayanlara özel evde kendi kendinize ombre saç boyama nasıl yapılır? Loreal ombre saç boyası kullananlar ve sizlere ilham olması amacıyla 2016 ombre saç renkleri galerimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Değerli okuyucularımız 2016 yılının ombre saç türünün moda dünyasına damgasını vuracağını düşünmekteyiz. Ombre yani sıcak saç rengi trendinin birçok renk ve tür olarak seçeneği bulunmaktadır. Eğer sizlerde bir gün saçlarınızda ombre saç türünü uygulatırsanız ombreden bir daha vazgeçemeyeceğinize eminiz.

2016 kısa düz saç ombre
2016 kısa düz saç ombre

Ombre saç stili saçlarınızın uçlarına doğru daha sıcak renklerin ışıltı şeklinde attırılmasıyla oluşmaktadır. Ombre  saç stili fransız kökenli  bir saç trendidir. Bu saç stili oldukça zahmetsiz olup kısa zamanda tarzınıza şıklık katacaktır. 2016 yılında ombre saç stiline her yerde ve çoğu bayanda rastlayacaksınızdır. Ombre saç stilinin sonsuz renk seçeneği ile kalın,yumuşak veya isterseniz doğal tercih edebilirsiniz. Cesur davranın, korkak hareket etmeyin.Bu saç stiline tercih ederek dolgun,bakımlı ve dikkat çekici saçlara sahip olacaksınızdır.Eğer ombre saç stilini tercih edecekseniz aşağıda size ilham olması için derlediğimiz ombre saç galerisine göz atabilirsiniz.


Loreal Ombre Saç Boyası ve Evde Ombre Saç Yapımı

Loreal’in ombre saç boyası ile evde saç yapımı ile evde kendi kendine ombre yapabilirsiniz. Nasıl mı?

Öncelikle kozmetik ürünler satan bir mağazadan Loreal ombre set alıyoruz.

loreal ombre seti no 1,2,3
loreal ombre seti no 1,2,3

Ombre saçlarda krepe ve balyajdan farklı saçınızın uçlarından ve diplerinden 2/3 açık bir ton yani daha açık halidir. Normalde doğal oluşan ombre vardır güneş altında fazla kalan bayanlarda oluşur. İşte bu güneşte kalmadan evde yapılan yöntemdir :). Evde yapılan obrede saçınızın dipleri korunur.  Loreal ombre set ile doğru uyguladığınız takdirde doğallık bozulmayacaktır, saçlarınız şık ve hacimli olacaktır. Loreal ombre setleri olarak 3 değişik renk seçeneği var. (Loreal kızıl ombre setleri ve Loreal açık sarı saçlar ombre seti şeklinde.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saçlarda Ombre Işıltılar | 2021

Evde Loreal Ombre Seti ile Saç Yapımı

Loreal ile Omre yaparken bekleme zamanını saç tipine ve saç durumunuza göre değişmektedir. Saçınızın durumunu alttaki yorum kısmından bana bildirebilirsiniz. Örnek veriyorum sari saç renki öncesinde açılma işlemi görmüş saçlara kullanımı maximum 10 dakika olmalıdır aksi takdirde saçlarınızı yakakabilirsiniz. Uygulamadan sonra beklerken saçlarımızı kontrol edelim. Uygulama yapmadan önce saç tarağı ile saçlarınızı ortadan ikye ayıralım ve saçınızın uçlarına bir kap içerisinde yaptığınız boya karışımının hepsini kullanın ve setten çıkan tarak ile yukarıdan aşağıya tarama işlemi yapın! Bu işlem saçlarınızda doğal bir görünüm yapacaktır. Saçlarınızın ön tarafındaki kat kısımları içinde aynı şekilde uygulayın ve süre olarak 10 dk çok çok yeterli.

Ombre Saç Fiyatları

Kuaförüne göre 2016 fiyatlarınız sizler için araştırdık. Şuanda ombre fiyatları 100 tl ile maximum 250 tl arasında yaptırabilirsiniz. Fakat biz size Loreal ombre setini öneriyoruz. Böylece evde kendiniz yaparak sadece 21 tl gibi bir rakam ile ombreli saçlara kavuşabilirsiniz. Eğer internetten nereden alınacağını bulamazsanız alttaki kısımdan yorum yazın ben size satış linki vericem.

2016 Ombre Saç Renkleri ve En İyi Saç Modeli Fikirleri Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

One comment

  1. Ombre sac ıstıypruö fakat suan sac rengim patlıcan moru sacımı ombre yaptrsam yanar mı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.