Home / Cilt Bakımı / Evde Mükemmel Cilt İçin 5 Bakım İpuçu
evde mukemmel cilt icin bakim ipuclari
evde en doğru cilt bakımı

Evde Mükemmel Cilt İçin 5 Bakım İpuçu

Bir kadın doğru ve doğal cilt bakım bilgilerini bilmezse her zaman cilt hakkında yaptığı yıpratmak olacaktır. Bu donuk veya çok kırmızımsı görünebilir. Veye burunda çok fazla parlaklık olabilir.Cilt bir kadının güzelliğinin en önemli bölgesi olduğunu, onun giyim tabiri caizse genellikle herhangi bir elbise daha çekici gösterdiğini biliyor muydunuz ?Hiçbir kadın, özellikle cilt için, kötü göründüğünü hissetmek istemez… Evde mükemmel bir cilt elde etmek için çok kolay ipuçları var. Bir kadın aynada kendine her sabah ve her gece baktığında kendiyle gurur duyacağı cilt bakımı nasıl yapması gerektiğini öğrenmelidir.Cilt rahat olmak ve güzel hissetmek için yapılmalıdır ve ünlü cilt bakım sırları nelerdir araştırmalıdır.

Bizi büyüleyecek güzellik uzmanları tarafından sağlanan evde doğal cilt bakım  ipuçları ve püf noktaları var. Cildiniz her zaman kameraya da hazır olmalı, cildinizi temizlemek için   tavsiyelerimizi izlerseniz hiçbir resminizde Photoshop gerektirmez. Sonuçta, ünlü yıldızlar da uzmanlardan en iyisini öğrenip mükemmel ciltleri ile dikkat çekiyorlar.

evde en doğru cilt bakımı
evde en doğru cilt bakımı

1.  Cildinize iyi kabuğu verin : Düzgün bir yüz genellikle iyi bir cilt, sadece serbest bırakılmasını bekleyen, kuru ve ölü deri altından çıkarılarak bulunur buda yüz soyma, pelling yaptıktan sonra elde edilir. Bu hızlı teknik ile yüzünü şov dünyasının en büyük ödül törenlerinde ki gibi, kırmızı halının üzerinde parlamaya hazır görünen ciltler gibi olmasını sağlayabilirsiniz.Kırmızı biber ile bir meyve asidi kabuğu ilginç bir seçimdir ve kullanımında kadınlarda muhteşem cildi getirerek, cildin gerçekten istenmeyen hücrelerinden temizliyor. Görünüşe göre iltihabı ve cilt sıkılığını minimumda tutmak  size daha genç bir görünüm verecek çok gerekli kollajen uyarımı sağlayacaktır .


2.  Mükemmel bir cilt için en doğru ne yemek gerekir : Bunu çoğu insan yapmıyor, vücut yeterli vitamini vermek cilt güzelliği için çok önemlidir. Vitaminler cilt yüzeyinin daha aydınlık ve çekici görünmesini sağlar. Herkes güzellik cilt bakım ipuçlarından bu önemli detayı yaparsa ciltteki etkilerinin tadını çıkarabilir. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği dahil her yemek sırasında Yeşillikler yemesi gerekir. Ayrıca, cildi korumak için güneş ışınlarına önlem almayı da unutmayın. Pürüzsüz ve net cilt dış katmanını sağlamak gerekir. Yeşiller, vücuda oksijen getirecek  sizi şişirmeden koruyacaktır. Kesinlikle hepimiz hayatımızın en büyük günlerimizin  keyfini çıkaralım ve bir şey daha karbonhidrat kaybını sağlayalım.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Evde Yırtık Jean Pantolon Yapımı

Ayrıca bakınız: 10 İnanılmaz Doğal Anti Aging Cilt Bakım Çözümü

 3. Eğer zamanınızdan yüzünüze masaj yapmaya ayırırsanız  Altın Küre yıldızları gibi güzel cilt ile bakmanızı sağlayacaktır:  Bir kadının cildini gençleştirmek için kullanabileceği en iyi araçlardan biridir. Bunun için kuru cilt ve temiz bir yüz ve eller gerekir. Sen doğru şekilde ve çene üzerinden yukarı doğru masaj yaparak tapınaklara ulaşana kadar yukarı hareket devam, arterler olan boyun dibinden de başlayabilirsiniz,  gözlerin etrafında da hafif baskılar  yapın keyfini çıkarın. Ayrıca ense masaj yaparken ara ara aşağı hareket etmelidir.

4. Cildinizi duşta iyi ovduğunuz dan emin olun : Bu ​​sizin için hazır olmak için büyük bir olay gibi olmasın duş yaparken cildinizi birkaç kez iyi bir şekilde ovalayın.Bunun için iyi bir yıkanma lifiniz olmalı.Yağlı ve ölü derileri yok etmeli.  Ciltte pigmentasyona yardım ve inflamasyon etkilerini azaltarak, gece maskesi veya bir peeling’ den daha iyi gelir.Taze görünümlü ve çok rahatlatıcı etkisi vardır. Sanki yüz oturumu terk etmiş yeni bir cilt gelmiş gibi uyanırsınız. Duş peelingini yani cildi duşta duş bezi ile ovalamayı haftada birkaç kez kullanarak hafta boyunca, günün her zamanı en iyi ve taze cilt görünümünü sağlayacaktır.

5. Bal maskesi kullanın : Her zaman evde yapılan maskeler arasında en doğal ve etkilileri bal cilt maskeleridir.Bir bal maskesi için çeyrek fincan bal, çeyrek fincan kahverengi şeker ile süt ve 2 yemek kaşığı zeytinyağı  ile karıştırarak burada bir macun kıvamı maske yapılmalıdır.Eğer çok koyu olursa bir daha çeyrek fincan süt ekleyebilirsiniz. Bu cildin pul pul olmasını önler, cilt sinirlerini yatıştırmaya ve akşam kötü görünen kızarık ve yorgun cilt görünümünü önlemenin harika bir yoludur. Cildinize Güven anahtarı verir ve stresin cilt üzerindeki etkilerini siler. 10 dakika kadar yüzünüzde bekletin ve daha sonra yavaşça masaj yaparak ılık suyla yıkayın.Cildinizde herhangi bir işaret yoksun , pürüzsüz, temiz ve taze ve güzel cilt görünümü verecektir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Doğal Yollarla Makyaj Temizleme Yöntemleri

Bir önceki yazımız olan Çatlak Tedavisi | 2021 başlıklı makalemizde çatlak tedavisi, çatlaklar ve çatlakların azalması hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Yaz Aylarında Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?

Yazın Cilt Bakımı Nasıl Yapılır? | 2021

Yazın Cilt Bakımı Yapmalı Mıyım? Yazın kendinize tatil vermiş olabilirsiniz ama cildiniz tatil bilmez ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.