Home / Makyaj / Eyeliner Nasıl Sürülür?
2016 Eyeliner Modelleri
2016 Eyeliner Modelleri

Eyeliner Nasıl Sürülür?

Eyeliner Nasıl Sürülür? Kalem ile Eyeliner Sürme Teknikleri ve Moda Eyeliner Stillerini Bu yazımız da Derledik.

Kadınlar için bakımlı ve güzel olmak çok önemlidir. Bu nedenle kadınların dışarı çıkarken makyaj yapmadan çıkmaları imkansız ötesi bir durumdur. Çok sıradan bir gün dahi olsa kadınlar makyajını yaptıktan sonra dışarı çıkmaktadırlar. Kadınların makyaj yaparken en çok tercih ettikleri ve sıklıkla kullandıkları ürün ise Eyelinerdir.

Eyelinerler son zamanların popüler makyaj ürünü olmakla birlikte erkeklerinde beğenisini kazanan bir üründür. Dikkat çekici ve hoş bir görünümü olan eyelinerları gözlerimizin üzerinde kullanarak bakımlı ve güzel bir hale bürünebilirsiniz. Eyelinerları doğru ve güzel sürmek günümüzde hemen hemen tüm kadınların ortak sıkıntısıdır. Bu nedenle herkesin bu sıkıntıyı yaşadığını bilerek evlerimizde sürekli tekrar ve pratik yaparak doğru ve güzel bir şekilde eyelinerları sürebiliriz. Zaten pratik yaptıktan sonra bu konuda uzmanlaşarak eyeliner sürme sıkıntısını aşacaksınızdır.


Eyeliner sürerken dikkat etmeniz gereken ilk husus ellerinizin titrememesidir. Elleriniz titrediği takdirde doğru ve güzel bir Eyeliner süremezsiniz. Daha sonra ise Eyeliner sürerken baştan sona sürmelisiniz. Yani bir ortadan bir sondan sürmek yok. Eyelineri sürerken başlayıp bitireceksiniz. Eyeliner konusunda en çok gelen soruların başında ise gözümüz açıkken mi kapalı iken mı Eyeliner sürelim sorusudur.  İster gözünüz açıkken ister gözünüz kapalıyken sürünüz. Doğru ve güzel bir Eyelineri nasıl sürebiliyorsanız sürün. Bazı kadınlar gözü açıkken daha iyi sürerken bazı kadınlar ise gözleri kapalı daha sürmektedirler.

Günümüzde birçok eyeliner türü ve modeli bulunmaktadır. Ancak yaptığımız araştırmalara göre en çok kalem eyeliner modeli kadınlar arasından tercih edilmektedir. Bunun nedeni ise kalem eyeliner sürmek diğer eyeliner türlerine göre daha basittir. Sizlerde bu zor ve sıkıntılı işlemi en basite indirgemek istiyorsanız mutlaka kalem eyeliner kullanmalısınız

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Esmerlere en çok yakışan makyaj renkleri ve teknikleri

Son olarak ise Eyeliner renkleri seçerken saç ve cilt renklerinizi ön planda tutarak seçim yapınız. Bu konu hakkında kuaförlerinize danışabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

2 comments

  1. Gerçekten çok faydalı bir konuya değinmişsiniz. Sayenizde saçlarım artık daha güzel olacak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.