Home / Benim Stilim / Eylül Stil ipuçları 2014
eylu bayanl stilleri 2014

Eylül Stil ipuçları 2014

Çoğunuzun artık bildiği gibi, Eylül büyük moda ve stil için büyük bir ay. (Aslında bu hafta,) bu ay, tüm dünyada moda haftalarında tasarımcılar kendi bahar koleksiyonlarını sergileyecek.  Bu sezon için yeni ve moda eğilimleri olan  sonbahar parçaları ile dolaba eklemeler yapmak için mükemmel bir eylül ayı. Söylemeye gerek yok, Eylül ayında moda önünde sonsuz  ilhamlar, eylül stilleri var.  Eğer biraz daha fazla eylül stilleri ve kombinleri için fikir arıyorsanız bu yazımız tam size göre…, İşte sizlere eylül modasından 2014/ 2015 eylül stilleri .

1. Mavi bluz ve mavi puantiyeli etek

Yaz günlerinin sonuna geldik ama moda tam hızıyla devam ediyor…Pastel tonlar özellikle mavi eylül için süper stil fikirlerini bize sunuyor. Monoton bir görünüm yaratmak için komnilerinize  maviden, bir kaç farklı renklerde ekleyerek eylül stilinizi tamamlayın.Çalışan bayanlar için pastel mavi gömlekler ve desenli mavi etekler-günlük giyim için pastel mavi bluz -gömlek ve mavi kot pantolonlar önerebiliriz.

2.Jean( kot) pantolonlar

Kot pantolonlar yaz kış bayanların en popüler stillerine imza atıyor, ünlüler bile en etkili kombinlerini rahat ve tarz jean pantolonlarından yana yapıyor.İşte eylül stiliniz için yılın trendi paçası katlı yırtık kot pantolon ..


3. Kolej ceketleri

Kolej ceketler , denim ve deri ceketler eylül için her zaman eğlenceli bir seçim ve bunlar herhangi bir kıyafete şıklı söz verir. Kolej ceketleri eylül ayında  moda haftasında sokak stil sahnesinde önemli bir oyuncu olacak.Kedi gözü gözlük ve ekose etek trend ve etkili bir stil için harika bir tamamlayıcı…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Maskülen Tarz Kombinler Yapmanın Yolları | 2021

4. Rahat+cool

sonbahar modasında en çok rahatlığı ve cool stilleri seviyorum.Ve bu da, benim giysilerden salaş kıyafetler  için de geçerli.Bu fotoğraf gibi açık renk bir kazak üzerinize atabilirsiniz,sonbaharda hazır almak için harika bir yoldur. Henüz kazak giymek için sıcak ve yeterince soğuk olmayabilir.

5. İnci küpe

Gittiğim her yerde yeni trend inci  küpe görüyorum . Onlar iki inci birlikte takılıyor, kulak memesi arkasında büyük bir ve önünde küçük bir tane var ve onlar şimdi çok trend.

6. Beyaz renk parlak bluz ve gömlekler

Hafif olması kadar feminen duruşu beyaz ve parlak gömlek giymek için yeterli.. Eylül hala oldukça sıcak bir ay. İnce Parlak bir bluz gün boyunca serin tutması ve geceleri biraz ışıltı verecek büyük bir parça.

7. Zamansız her şeydir

Bu ay, klasik bir renk düzeni için denim ile lacivert ve uzun parçaları eşleştirin. Zamansız ve şık bir stil…

8. Siyah, beyaz, ve kırmızı

Şimdi karıştırın ve siyah ve beyaz parçaları  kombinlemenin tam zamanı. Ve dramatik bir üçlü için kırmızı bir ruj seçin..Siyah, beyaz ve kırmızı seçimler ile kıyafetinizi bitirmeyi unutmayın.

9. Nakış ile daha şık

işlemeli ve nakışlı olan her şey son zamanlarda bizim radarımıza aldığımız parçalardan. Bu geçiş dönemi için (bu sevimli işlemeli kot ceket gibi) işlemeli parçalar giyin.

10. Örgü kıyafetler

Sadece şık ve rahat bir stil görünümü için örme kıyafetleri, eylül stil listenize eklemeyi unutmayın.

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Korse Çeşitleri

Kadın Korse Çeşitleri | 2021

Korse Ne İşe Yarar? Kadın korseler, bugünlerde birçok kadın için çok önemlidir. Korseler, kadın gardırobunun …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.