Home / Saç / Farklı Cilt Tonlarında Sarışın Saç Rengi
Kahverengi sarışın saç rengi
Kahverengi sarışın saç rengi

Farklı Cilt Tonlarında Sarışın Saç Rengi

Farlı cilt tonları için sarışın saç rengi kullanımı ve editör tavsiyeleri hepsi makalemizde!

Sarışın saç rengi yıllardır kadınlar tarafından kullanılan eskimeyen ve giderek her yıl popülerliğini arttıran cinste bir saç rengidir. Ayrıca sarışın saç rengi erkekler tarafından da seksi ve dikkat çekici olarak bulunmaktadır. Ancak her saç renginde cilt tonlarının önemi çok yüksek olması nedeniyle sarışın saç renginde de bu durum mevcuttur. Cilt tonunuzun farklılıkları farklı sarışın tonları tercih etmelisiniz. Peki hangi cilt tonu hangi sarışın rengi tonunu tercih etmeli diye soruyorsanız makalemizi okumaya devam ediniz.

Platin sarısı saç rengi 2016
Platin sarısı saç rengi 2016

İlk olarak beyaz bir cilt renginiz varsa sizlere önerimiz platin sarısıdır. Platin sarısı beyaz cildinizle uyum sağlarken diğer cilt türlerinde çok aykırı ve yapmacık durmaktadır. Bu nedenle beyaz teniniz bu saç rengi ile daha çok vurgulanacak ve yüz hatlarınız daha çok dikkat çekecektir.


2016 Altin Sarısı Saç Rengi
2016 Altin Sarısı Saç Rengi

Eğer cilt renginiz ne esmer ne de beyazsa orta tonlarda bir cilt rengine sahipseniz Altın sarısı saç rengini tercih edebilirsiniz. Yukarıdaki örnekte de olduğu gibi gözlerinizde renkli ise bu saç rengi direkt size hitap etmektedir.

Kahverengi  sarışın saç rengi
Kahverengi sarışın saç rengi

2016 yılında en çok tercih edilen sarışın modellerinden birisi de kahverengi sarışın modelidir. Yukarıda görmüş olduğunu bu saç rengi hemen hemen her cilt tonuna uygun olmakla beraber bu rengi her türlü aktivite ve ortamda dilediğinizce kullanabilirsiniz.

2016 sarışın Saç Renkleri
2016 sarışın Saç Renkleri

Orta renkte bir cilde sahipseniz sizlere uygun ideal seçenekler arasında ünlülerinde sıklıkla tercih etmiş olduğu Bal sarısı rengi bulunmaktadır. Genellikle blonde modeli ile uyumlu olan bu renk birçok saç modeli ile çok hoş ve şık bir görünüme kavuşacaktır.

Esmer tenliler icin sarışın saç rengi
Esmer tenliler icin sarışın saç rengi
Sarışın saç rengi 2016
Sarışın saç rengi 2016

Eğer esmer bir ten rengine sahip iseniz saçlarınıza Altın Blonde veya tereyağı sarısını saç modelini uygulayabilirsiniz. Özellikle yaz sezonunda bronzlaşan tenlerinize çok yakışacak olan bu saç renklerini yukarıda gördüğünüz üzere birçok ünlü model ve şarkıcı da tercih etmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015-2016 Sonbahar-Kış 30 Saç Rengi Tavsiyesi

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.