Home / Saç / Festival ve konser için yeni 15 Örgülü Saç Modeli 2015
konser ve festival icin orgu sac modelleri 2015
konser ve festival için orgu sac modelleri 2015

Festival ve konser için yeni 15 Örgülü Saç Modeli 2015

Önümüzdeki günlerde festival ve konser günleri yoğunlaşmaya başlayacak. Gitmeden önce saç modeliniz ile ilgili plan yapmak isterseniz sizin için seçtiğimiz ”Festival ve konser için yeni 15 Örgülü Saç Modelleri 2015”  resimlerine bakmanızı tavsiye ederiz.. Yılın en büyük trendlerinden biri bizim kıyafetlerimize eğlenceli ama tatlı ve gevşek görünüm eklemek için bohem örgülü saç modeli kullanılmasıdır. Her kız bir basit bir gün için bile her durumda yapabileceği iyi bir örgü saçı seviyor. Bu ilham veren örgülü saç modellerine gelince, gerçekten bazılarını denemek isteyeceksiniz. 2015 Festival ve konser için örgülü saç modelleri ile  kendinizi daha muhteşem ve güzel hissedeceksiniz.

Aşağıda sunulan  örgülü saç modellerinden birini seçebilir şık ve  havalı bir saç stili elde edebilirsiniz. Festival ve konser için nasıl saç modeli yapabilirim?

1. Dağınık, gevşek iki örgülü sarı saç modeli 
Eğer, daha kolay ve cool bir saç modeli isterseniz, ve kıvırcık saçlarınız varsa bu iki örgülü gevşek ve dağınık saç modeli konser için çok havalı olabilir. Her yüz şekline yakışan ve tatlı gösteren iki örgülü saçı dağınık ve hafif gevşek olarak örün, yüzünüze birkaç saç tutamı düşürün.Festival ve konserde şehvetli bir stil oluşturmak için süper.

2. Islak Etkili  Örgü Saç Modelleri
Katmanlar ile güzel bir Fransız örgü saç modeli seçebilirsiniz. Zaten 2015 yılı için podyumlarda büyük trendlerinden biri ense ile beraber Fransız örgü ıslak saç modelleri olduğunu gördük.Islak görünümlü örgülü saç stilleri güzel dalgalar halinde harika görünüyor.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saçlarda Ombre Işıltılar | 2021

3. Plaj Dalgaları içinde Bebek örgülü Saç Modeli
Eğer beach plaj dalgalı saç dokusunu seviyorsanız, bu tatlı genç saç modeli içinde vahşi ve eğlenceli görünebilirsiniz. Bebek örgülerini plaj dalgalı saçlarda muhtemelen 5/6 adet ile yapılıyor, üstte birlikte lastik toka ile toplanıp sanki aşağı bir ip olarak iniyor gibi yapılır.Saç rengi ise hafif doğal olarak güneşten açılmış görünümü veriyor.

4. Küçük örgülü dağınık saç modelleri
Havalı küçük örgüler kulakların arkasından inerek dağınık saç arasında harika görünüyor.Konser ve festival için çok ideal ve güzel bir saç modeli. Spor olan düz saç içinde küçük örgüler gizlidir. Onlar biraz  gizem, eşsiz  bir dokunuş ve festivalde kendinizi sunmak için eğlenceli bir saç modeli. Sezon için çok  trend olan kiraz kırmızı dudaklar ile kombine edildiğinde çok seksi bir görünüm elde edebilirsiniz.
5. Arkadan Düğümlü  Çift Balıksırtı Örgülü Saç modeli
Adı zaten her şeyi söylüyor. Arkada birleşen iki filistin örgü vardır;  Ve ilgili bir düğüm vardır. Mükemmel balık sırtı örgü başınızın arkasında merkezinde bağlanarak düğüm yapılıyor. Özellikle Ombre sarı saçlarda harika görünüyor. Kesinlikle herkesi etkileyici olacaktır.

İlgili; Bu yaz için 5 örgü saç modelleri 2015

6. Prenses Örgülü Topuz Modeli 
Eğer prenses gibi görünmek istiyorsanız,  hafif  bukleli saçlarınızı hemde örgü ile birleştirerek  topuz görünümü verebilirsiniz. o zaman kesinlikle herkes sizin hakkınızda konuşacak ve sizi seyredecek. Tüm başınızı kapsayan bu tarz modeller seçebilirsiniz. öÖrgü, topuz, dalgalar  bir araya geldiğinde biraz ortaçağ etkisi de yaratacaksınız. Kesinlikle festival ve konser saç stiliniz için tavsiye ediyoruz.

7. Hollandalı Örgülü Topuz
Eğer şık görünüyorsun ama spor  örgü stili  istiyorsanız, Hollandalı örgü ile devam diğer başın bir tarafında hareket eder ve bir bobin halinde bağlanır, hem de bir yan topuz haline  seçebilirler, kahküller alnına karşı gevşek bırakılmalı ve maksimum sofistike festival görünümü için hayranlık uyandıracaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Saç Rengi Trendi; Rose Gold

8. Yan içi kurdeleli Balıksırtı Örgü Saç Modeli
Örgüler  içine dokunan neon renkli bir kurdele ekleyerek harika bir balık sırtı saç modeli tercih ederken yan örgü festival ve konser için daha etkileyici olur.  Konserlerde daha benzersiz görünmek isteyen biz kadınlar, en güzel saç stilini seçmek için bir büyük fikir.
9.  Yukarıdan Yarım  Örgülü Saç Modeli
Kolayca hem örgü yapmak, hemde saçlarınızı dağınık kullanmak istiyorsanız, saçınızın yanları  ön kısımlarından aldığınız tutamları örün ve başınızın arkasında ve yukarıda birleştirin. Ayrıca, yarım toplu saç modelleri tamamen yılın tümü için tarzında ve konserlerde her anın tadını çıkarırken trend görünmenizi sağlar.

10. Düğüm Örgü Saç Modeli
Romantik  bayanlar bu  dağınık örgülü saç modellerini konser, festival, düğün gibi günlerde seçebilirler.Ayrıca bir yan görünüm örgü  tarzı ile çok çok daha iyi görünüm yapabilirsiniz.

11.Burgulu Balıksırtı Örgülü Atkuyruğu Modeli
Atkuyruğu balıksırtı örgü saç modeli bükülme ile daha iyi görünmektedir. Bunun için uzun saça ihtiyacınız var.Romantik bir stil oluşturmak içinde hala modern zamanlar için mükemmel ve  kullanışlı bir saç stili. Bu saçlarda romantik bir dokunuş ve tüm sanatsal yetenekleriniz ile festival için mükemmel kılan bir tatlılık vardır.

12.Rock – keskin kenarlı Fransız Örgü Saç Modeli

Örgü ile  daha asi bir tarz elde etmek isterseniz yandan keskin hatlı bir örgü ile saçı kalan kısmını daha sade bırakarak rock tarzı örgü saç modeli yapabilirsiniz. Özellikle birimi, , dalgalar ve rocker bir duygu eklediğinizde festival ve gezi için mükemmel bir seçim olur.

13. Romantik Örgülü Dağınık Topuz 
Siz de romantik saç modellerini yapmak istiyorsanız, size bir başka önerimiz dağınık örgülü topuz modelleri. Saçınızın her iki tarafında iki örgü yapın ve topuz için saçınızın geri kalanı ile birlikte topuz yapın.

14. Süper Şık Dörtlü Halat Örgü Saç Modeli
Tüm örgüler üç şeritten ile yapılır. Ama İkili tutamlar, dörtlü ve hatta beş ya da altı saç tutamı ile de örgülü saçlar yapılabilir.

15. Saç örgüsü  içinde Örgü Saç Modeli

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bere İle uygun saç modelleri 2015

Bunlarda ilginizi çekebilir; Kadınlar için 2015 İlkbahar Trend Saç Renkleri

Tek bir örgü yapıyorsak bunu neden iki yandan örgü ile arkadan birleştirip örerek aşağı doğru yapmayalım ki ? Ve bu saç stili dünya çapında birçok festival saç stillerinde yapılan popüler bir saç modeli. Sizde saç örgü becerilerinizi gösterirken aynı zamanda oldukça sevimli de görünebilirsiniz. Sadece, iki saç tutamını önden yanlardan ayırın ve her ikisinize ayrı ayrı yarıya kadar örün, yarıda arkada birleştirip, tam ortdan başka bir saç tuttamı da alıp aşağıya doğru hepsini birlikte örmeye devam edin.Böylece saçınızın arkasında örgüler  zincir bir kolye gibi aşağı doğru inecektir. Bu şüphesiz, nefes kesen bir festival ve konser saç modeli olacaktır.

Festival ve konser için 2015 yeni Örgülü Saç Modelleri Aşağıdaki Galeriden daha detaylı İnceleyin…

 

 

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

One comment

  1. kız arkadaşım bu saçlardan yapıyor hep 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.