Home / Benim Stilim / Gelin Ayakkabısı Nasıl Seçilir
gelin ayakkabisi secimi nasil yapilir1

Gelin Ayakkabısı Nasıl Seçilir

Özellikle özel önem ve özen gerektiren gelin ayakkabısı seçimi, genel düğündeki her ayrıntı kadar dikkat edilmelidir. Gelinin düğün boyunca rahatı ve kesinlikle çarpıcı görünümü için önemlidir.Rahat edeceğiniz bir düğün ayakkabısı tüm akşam boyunca gülümsemenizi ve daha güzel mutlu görünmenizi sağlar. Gerçekten belirli bir model üzerinde seçim yapmadan önce iki kere düşünmek gerekir, böylece gelin ayakkabısı iyi bir karar ile seçilmiş, gelinin  görünümünü oluşturan tüm ayrıntılar özenle seçildiğinden her hangi bir aksiliğe ve tedirgin olacak bir şeye sebep vermemiş olunacaktır. Bu yüzden sizlere üst kapsamlı bir şekilde düğün ayakkabısının nasıl seçilmesi gerektiğini tanıtan, düğün gelin ayakkabısı seçiminde yardımcı olacak geniş bir rehber ekledik. Tüm ayrıntıları ve ek elemanları ile birlikte, özel gün için maksimum etkili ve unutulmaz bir görünüm oluşturmak için dikkat etmeniz gerekenleri bu yazımızda bulabileceksiniz.

Gelin Ayakkabı Seçimi için dikkate almanız gerekenler;

Yani biz gelinlik ayakkabısı için özel bir tasarıma seçerken gerçekten düşünülmesi gereken temel ayrıntıları ve  aşağıdaki faktörleri inceleyerek işe başlayabilirsiniz.

Gelinlik Modelinin Uzunluğu

Yani aslında seçtiğiniz ayakkabı için önemli birincil faktör gelinliğin uzunluğu . İdeal gelinlik modeline göre size düğün ayakkabısı alınmalı .Gelinlik tarzınız ile ayakkabı birlikte uyumsuz olmamalı. Bu güvenli olmak da dahil olmak üzere bu ayakkabılar ile rahat hissedeceğiniz den emin olmasıdır. Gelinliğin rengi rengi ve gelinliği uzunluğu ayakkabınız ile uyumlu ve şık durmalıdır.


Kısa ve kolsuz gelinlik için bazı sandal tipi ayakkabılar veya hafif açık tasarımları satın alabilirsiniz. Gelinlik hafif  ve sade modellerine gelince, biz orta topuklu ve ayak bileği çevresindeki bazı şerit benzeri askıları ile açık ayakkabı önerebiliriz. Balerin ayakkabılar bale tipi gelinlikler ile sadece mükemmel olur. Unutulmamalıdır düğün ayakkabı hakkında bir şey daha örneğin abartılı ve şık gelinlikler  için daha sade ve abartısız ayakkabılar seçilip gelinlik ile  dengelenmelidir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bot giymenin rahat ve tarz yolları

Platformlar ve topuklu Tasarımlar

Ancak şık katil topuklar, düğün görünümü  çin en iyi alternatifleri değildir. Konfor ilk tercihiniz olmalı ve çünkü  tüm gün ayakkabı üstünde en az 12 saat harcamak zorunda olabiliriz. Gerçekten, o gün için olması gereken en önemli şeydir rahat olmanızdır!

Uzatılmış stiletto ayakkabılar için tercih bu tasarım ayaklarınızı görsel olarak daha büyük gösterebilir  bu yüzden iyi bir fikir olmayabilir. Gelecekteki kocanız siznden pek uzun boylu değil ise , topuk uzunluğuna gelince, o zaman ondan daha uzun boylu olmamak için bazı orta yükseklikteki ayakkabıları  seçebilirsiniz!

En iyi topuklu gelin ayakkabısı seçimi

Eğer tüm günün keyfini çıkarmak istiyorsanız,  neden sadece sevimli ve özel ince tasarlanmış topuklu ayakkabılardan bir çift almayın  değil mi? Bu topuklar daha ince ve uzun boylu görünmeniz için yeri doldurulamaz olduğu elbette doğrudur, ama topuklar üzerinde rahatsızlık hissediyorsanız ve topuklar ve konfor arasında seçim yapanız gerekirse ikincisi daha önemli varsayalım.

Gelin Ayakkabısı değiştirme

Eğer evde topukları bırakmak istemiyorum derseniz ve ya huzursuz hissetmek istemiyorsanız , size muhteşem yüksek topuklu ayakkabılarınızı değiştirmek için sadece  rahat topuklu ayakkabı çiftini de alarak akıllı bir hile kullanabilirsiniz!

Cesur ol!

Yani şahsen ben bunu istiyorum, ama  başkalarının görüşleri düşünüyorum ve ne seçmeliyim ? Bu aynı zamanda inci, kristal ve çivili botlar hatta çılgın seçenekleri ile süslenmiş olan gelinlik ayakkabı gibi abartılı alternatifleri içerir! Bu konuda gelinlik modeliniz ile uyumlu olduğunu düşünüyorsanız cesur olabilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Kışın Deri Etek Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer, blazer kombin ve bluz kombin hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Korse Çeşitleri

Kadın Korse Çeşitleri | 2021

Korse Ne İşe Yarar? Kadın korseler, bugünlerde birçok kadın için çok önemlidir. Korseler, kadın gardırobunun …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.