Home / Saç / Gelin Saçı Aksesuarı 2014 Modası
pudra rengi gelin saci aksesuarlari 2015

Gelin Saçı Aksesuarı 2014 Modası

Gelin Saçı Aksesuarı 2014 Modası

Gelinlik seçimi, duvak tercihleri derken gelin saçı da önemli bir ayrıntıdır. Gelin saçı aksesuarları 2014 modası çiçekli ayrıntılar ile ön planda. Hem doğal bir hava verilen saçlara minik renkli çiçekler yerleştirilerek muhteşem bir hava katılıyor. Çiçekten taçlar da yoğun olarak tercih edilenler arasında. Daha çok çiçek taçlar açık saçlarda kullanılırken, saça serpiştirilen renkli çiçek saç aksesuarları ise her model için kullanılabiliyor.

Gelin saçı aksesuarları 2014/ 2015 modası arasında bir de taşlarlar süslenmiş dantel bantlarda kullanılıyor. Gelinliğinizin içinde yüzünüzün güzelliğine dikkat çekmek için alnınızın hemen bitiminden bağlanan bu bantları kullanabilirsiniz.

Gelin saçı aksesuarları 2014 modası üzerinde etkisini gösteren incili tokalar, saç modelinin ayrılmaz bir parçası gibi duruyor. Farklı tasarımlardan yola çıkarak renkli seçeneklerden de yararlanılabilir. Gelinliğin altına giyilen farklı renkteki ayakkabınıza uygun bir saç aksesuarını da tercih edebilirsiniz. Farklı bir çözüm yolu arayan gelin adayları sade bir gelinliğin üzerine şapka şeklinde tüllü alternatiflerden de yararlanabilir. Aslında bu seçim duvak yerine de geçecektir.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Gelin Saçı Aksesuarları 2015

Check Also

Evde Dalgalı Saç Yapımı

Evde Dalgalı Saç Yapımı | 2021

Evde Dalgalı Saç Nasıl Yapılır? Bu muhteşem dalgalı saçı mükemmelleştirmek çok uğraştırıcı ve maliyet isteyen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.