Home / Saç Modelleri / Gelinlik Saçı Modelleri 2015
Kıvırcık Gelinlik Saçı Modelleri
Kıvırcık Gelinlik Saçı Modelleri

Gelinlik Saçı Modelleri 2015

Yeni trend en güzel uzun, topuz, kıvırcık, sade ve değişik tarzlarda gelinlik saç modellerini sitemizde inceleyebilirsiniz…

Genç kızların en büyük hayalidir gelin olmak ve ömürlerinde bir kez yaşayacakları bu günde hayatlarındaki en güzel göründükleri gün olmasını isterler. Bu güne hazırlıklar en az 6 ay önce başlar. Gelinlik, gelin ayakkabısı, gelin tacı ve gelin çiçeği alınır. Peki saçlar nasıl yaptırılacaktır?

2015 Gelinlik Saç Modelleri maşalanmış (kıvırcık) saçlar ve örgülerle bezenmiş. Maşalanarak tek tarafa toplanan dalgalı ya da safi kıvırcık saçlar ile inci tac kullanımı sıkça rastlanılacak olan saç modellerinin başında geliyor. Yine kıvırcık hale getirilmiş üst taraftan kabartılarak sağ ya da sola bukleler dökülen açık saç modelleri de tercih edilen gelinlik saç modellerinin başında geliyor.


Kıvırcık Gelinlik Saçı Modelleri
Kıvırcık Gelinlik Saçı Modelleri

Örgü, bu senenin gelinlik saç modellerinde 3. sırayı alıyor. En sık kullanılan örgü yapıldığı yere göre farklı havalar katıyor gelinlerimize. Bazen başın hemen üzerinde taç görevini gören örgü bazen saçın arka kısmına yapılarak dağınık topuzun farklı bir şekle bürünmesini sağlıyor.

Örgü gelinlik saçı modelleri 2015
Örgü gelinlik saçı modelleri 2015

Sade toplanmış saç modelleri de yine sıkça tercih edilen gelinlik saç modelleri arasında yerini alıyor. Düz kabarık saç modellerinin yanı sıra tüm saçın örgülerle bezenerek tepede yapılan topuzlar da dikkatleri üzerine çekiyor.
Tepede yapılan gül bukleler ile bezenen dağınık topuz modelleri bu sene incilerle süsleniyor. Sade saç modellerinde kullanılan kısa tül duvaklardan ziyade, bu yılın dağınık saç modellerinde kullanılan duvaklar oldukça gösterişli. Geleneksel gelin tacı modasının dışında bu yılı inciler, çiçeklerden yapılan tek sıra taçlar ve kurdeleler moda olacak gibi görünüyor. İnci ve taşlar da bu yılın dağınık topuzunun yakın dostları olacak gibi duruyor.

Gelinlik saç modelleri günden güne daha da özgünleşiyor. Geçtiğimiz yıllara oranla daha dağınık ve daha özgün olan bu modeller, her yıl olduğu gibi bu yıl da saç renkleri ile uyum sağlayacak şekilde tasarlanıyor. Açık sarı ve kumral tonlarına sahip gelin adayları genellikle saçlarını tek taraftan toplatıyorken; koyu renk saçlı bayanlar dağınık topuz ve safi açık bırakın saç modellerini seçiyorlar. Kraliçe tacı gibi taşlı işlemeli taçlar, bu yıl yerini tek sıra inci ya da çiçekten dizilmiş taçlara ve eğer taç kullanmak istenmez ise kurdelelere bırakıyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Omuz uzunluğunda trend 10 katlı ünlü saç modelleri

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.