Home / Elbise Modelleri / Nikah İçin Beyaz Elbise Modelleri| 2021
Nikah İçin Beyaz Elbise Modelleri
Nikah İçin Beyaz Elbise Modelleri

Nikah İçin Beyaz Elbise Modelleri| 2021

Nikahta Ne Giyilir?

Düğün yapmak ve düğün hazırlık aşaması sizi korkutuyor mu? Veya gelinlik modelleri size çok mu abartılı ve süslü geliyor? İsterseniz başınızda böyle bir durum söz konusu ise ufak bir kokteyl tarzı nikah ile bu işi bitirebilirsiniz. Gelinlik yerine sizi o geceden kurtaracak şık beyaz elbiseler giyebilirsiniz. İsterseniz küçük bir duvak veyahut saç aksesuarı ile şık bir ayakkabı tercihi ile bu özel gününüzde hem abartıdan yoksun hemde güzel görünüme kavuşacaksınız. Bu sezonun gelinliklerine alternatif olarak en şahane beyaz elbise modellerini sizler için derledik.

Beyaz Elbise Modelleri

Özel gününüzde melek gibi görünmek ister misiniz? Beyaz elbiselerin her modeli ile bu görünüme kavuşacağınıza emin olun. Nikah dairesine giderken veya dış çekim için beyaz elbiseye ihtiyacınız olduğunda çok fazla tereddüt etmenize gerek yok. Gelinler için düğün yemeklerinde, nişan gecesinde ve nikahlarda giyebilecekleri birçok beyaz elbise modelleri vardır. 

Tesettür Beyaz Elbise

Düğün için bazı zarif İslami gelinlikler ve modaya uygun başörtüsü stilleri mi arıyorsunuz? Düğün, Müslümanların hayatında kutsal bir olay olarak kabul edilir. İki kişi için yeni bir başlangıçtır. Bazı Müslümanlar bunu sadece çok yakın aile ve arkadaşlarla basit ve sakin bir olay olarak görür ve nikah dairesinde kısa bir tören yapar. Yine de Müslüman kadınlar olarak düğünde hem gösterişli hem de mütevazı görünmek için ne giyeceğinize karar vermek zor olabilir. Başörtüsü Müslüman kadınlar için bir tevazu sembolüdür ancak nikah veya dış çekimde güzel görünmesi için farklı kıyafetlerle farklı şekillerde kombinlenebilir. Kullanacağınız kumaş detayı elbette tesettür beyaz elbise için farklı hava katacağından güzelliğinizi de etkileyecektir.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  H & M yaz 2015 mayo koleksiyonu

Nikah Elbiseleri

Nikah zamanı gelip çatmak üzere ve siz ne giyeceğinize karar veremiyorsanız doğru yerdesiniz! Yazın gelmesiyle beraber nikah salonları dolup taşmaya başladı bile. Nikah sonrası yemeğe veya dış çekime gidecekseniz biraz özenmek istemiş olabilirsiniz. Gün içinde giymek için fazla “ağır” durmayan bir model nikah elbisesi için ideal olabilir.

Nikah ve düğün dediklerinde benim aklıma direkt bembeyaz rengi geliyor. Ama modayı takip ettiğimde düğün kıyafetleri için bembeyaz renkten ziyade kırık beyaz veya krem rengine çalan elbiseleri de tercih edebileceğimizi gördüm. Sizin için nikah elbiseleri olabilecek elbiselere galeride yer verdim.

 

Nikah veya dış çekim öncesinde merak ettikleriniz varsa aşağıda yorum yaparak sorabilirsiniz. Düğün telaşında arayıp da bulamayacağınız detaylar için sitemizi incelemeyi unutmayın…

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.