Home / Saç / Genç Bayanların Saç Stili ve Modelleri Nasıl olmalı?
Genç Bayanların Saç Stili ve Modelleri Nasıl olmalı?
Genç Bayanların Saç Stili ve Modelleri Nasıl olmalı?

Genç Bayanların Saç Stili ve Modelleri Nasıl olmalı?

2016 Genç Bayan Saç Stilleri ve Editör yorumları

2016 yılında Genç bayanların saç stili ve saç modelleri nasıl olmalı işte editörümüzün yorumu ve tavsiyeleri ile genç bayanlara özel saç modelleri.

Sevgili takipçilerimiz Kadınveblog.com olarak Kadın ve Moda Bloğumuz da , trendler, saç stilleri, saç modelleri ve renkleri, kombinler, makyaj ve diyet konuları hakkında bilgiler bulabilirsiniz. Bugün de sizlere saç kategorisinden 2016 yılında genç bayanlar için saç stilleri konusu ile karşılıyoruz. Öncelikle genç bayanlar genç olduklarını unutmamalılar. Çünkü bulunduğunuz yaş dönemi yeni saç stili ve kesimi için en ideal dönemdir. Ki bu çağlar sizin özgürlük ve özgüven hissinizin en çok bulunduğu dönemlerden birisidir. Artık bu özgüveni ve özgürlük hissini tatma vakti gelmedi mi ? Kadınveblog olarak 2016 yılının genç bayanlar için en çok tercih edilecek saç stilleri hakkında çalışmamızı okuyarak şık ve kusursuz olma konusunda birçok bilgiye sahip olabilirsiniz.

1-Genç Bayanlara Özel Dalgalı ve Dağınık Saç Modeli;

Genç Bayanlara Dalgalı  ve Dağınık Saç Modeli
Genç Bayanlara Dalgalı ve Dağınık Saç Modeli

Genç okurlarımız sizlere önerebileceğimiz ilk tavsiye  yukarıdaki fotoğrafta da bulunduğu üzere dalgalı ve dağınık saç modelidir. Bu saç modeli genellikle orta ve kısa saç yapısına daha uygundur. Günlük yaşantınızda da rahatlıkla kullanabileceğiniz bu saç modelinde bukle ve dalgaları daha kıvır kıvır olmasına özen gösteriniz. Saç şekillendiriciler kullanarak dilediğiniz zarif buklelere ve dalgalara sahip olabilirsiniz. Eğer evlerinizde bu saç modelini yapacaksanız ince uçlu bukle oluşturucular kullanınız.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Resmi Yerler İçin Saç Modelleri 2016

2-Sütçü Örgüsü Saç Modeli Genç Bayanlar için;

Genç Kızlar için Sütçü Örgüsü Saç Modeli
Genç Kızlar için Sütçü Örgüsü Saç Modeli

İkinci olarak 2016 yılında sütçü örgüsü diye adlandırılan saç modeli genç bayanlar tarafında fazlaca tercih edilecektir. Genellikle birçok kadın tarafından daha genç görünmek için bu saç modeli tercih edilmektedir. Kış ayları için uygun bir seçenek olan bu saç modeli soğuk hava şartlarında sizi rahatlığa eriştirecektir. Balo gibi davetlerde de şık ve zarif bir görünüm kazanmanıza yardımcı olacaktır. Örgü kısmının taç takılan bölüme getirilmesine özen gösteriniz. Eğer fark yaratmak istiyorsanız örgü modelini klasik değil de dikkat çekici bir model seçerek bunu başarabilirsiniz.


3-Genç Bayanlar için Balık Sırtı Saç Örgü Modeli;

Genç Bayanların Tercihi Balık Sırtı Saç Örgü Modeli
Genç Bayanların Tercihi Balık Sırtı Saç Örgü Modeli

Genç bayanlar için ideal seçenekler arasında balık sırtı örgü modeli de bulunmaktadır. Bu saç modeli genellikle uzun saçlı bayanlar tarafından kullanılmaktadır. Gün geçtikçe bu saç modeli kullanım alanını giderek yaygınlaştırmaktadır. Ayrıca ünlü model ve oyuncular tarafından da kullanılan bu saç modeli herkesin beğenisi kazanmıştır. Örgüyü yan tarafınıza alarak herkesten farklı bir şıklığa kavuşabilirsiniz.

4-Pratik ve Kolay Genç Bayanlara At Kuyruğu Saç Modeli;

At Kuyruğu Saç Modeli Genç Bayanlara Çok Yakışıyor
At Kuyruğu Saç Modeli Genç Bayanlara Çok Yakışıyor

Dördüncü olarak 2016 yılında  genç bayanlara at kuyruğu saç modelini önereceğiz. Genellikle okula giderken tercih edilen bu saç modeli kurdele gibi aksesuarlarla süslenerek günlük yaşantınızda da kullanabilirsiniz. Ünlüler tarafından da tercih edilen bu saç modeli sizi şık ve zarif kılacaktır.

5-Hafif Kabarık Duran Saç Modeli;

Genç Bayanların Gözdesi Hafif Kabarık Saç Modeli
Genç Bayanların Gözdesi Hafif Kabarık Saç Modeli

Genç okurlarımız için son olarak ise 2016 yılında hafif kabarık saç modeli ideal seçenekler arasında yer almaktadır. Bu saç modelinin en basit hali bile oldukça büyüleyici ve kadınsı bir havası bulunmaktadır. Bu saç modelinin arka kısmına örgü eklerseniz daha şık bir hal alacaksınız.

Genç Bayanlara Özel Kısa Saç Stil ve Modelleri Galerisi;

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bakır Saç Rengi Ve Modelleri | 2021

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.