Home / Saç / Genç Gösteren Saç Renkleri ve Modelleri 2019
2018 Genç gösteren kızılımsı saç rengi tonları
2018 Genç gösteren kızılımsı saç rengi tonları

Genç Gösteren Saç Renkleri ve Modelleri 2019

Kadınları genç gösteren saç renkleri ve modelleri

Genç görünmek her kadının arzusudur.Özellikle 35 yaşına geçen kadınlar saç rengini ve saç modelini seçerken daha genç gösteren saç renklerini tercih etmeliler.Tabi bu birazda cilt rengiyle uyumlu olmalı.Ten renginizle uyumlu olmayan saç rengi de yaşlı görünmenize neden olur.Beyaz ve soluk bir ten renginiz varsa çok açık sarılar sizi yaşlı ve donuk gösterebilir.Koyu ve doğal saç renkleri her zaman kadınları daha genç gösterir.İlk seçeneğiniz bunlar olabilir.Sarı ve bakır gibi açık saç renklerini daha genç yaşlarda kullanın, yaşınız 30- 35 üzerine çıktığında daha koyu saç renklerini tercih ederek cildinizin daha canlı ve parlak görünmesini sağlayabilir böylelikle daha genç gösterirsiniz.

Genç gösteren saç renklerinden ilk önceliğimiz koyu kahve, koyu kumral ve siyah saç renklerinden yana olabilir. Koyu saç renkleri yüzünüzü enerjik ve canlı gösterir.Sarı ve tonları ise yüzünüzü mat ve bitkin gösterir. Eğer illaki sarı olsun diyorsanız canlı renklerde makyaj tercih etmenizi tavsiye ederiz.Bunun yanı sıra bakır ve kızıl saç renkleri de yüzdeki kusurları çok daha belirgin hale getirir.Kırışıklar ve çizgiler bu saç renklerinde dikkat çeker hale gelir.

Genç gösteren saç modelleri arasında ise kaküllü ve perçemli saçlar çok idealdir. Kahküller göz çevrenizdeki kırışıkları ve kusurları kapatır ve dikkatleri saçlara verir. Perçemli ve kahküllü topuz modelleri, yana atılmış kahküllü saç modelleri, yandan örgülü gevşek örgülü saçlar da genç gösteren saç modelleri arasında örnek verilebilir.Üstler koyu saç uçları açık olan  ombre saç renkleri popüler olduğu kadar bayanları daha genç gösteren saç rengidir. Simsiyah bir sert saç rengi yerine koyu kestane, koyu kahve gibi saç renklerini seçip daha yumuşak ve doğal görünebilirsiniz.Özellikle beyaz tenli bayanlara simsiyah, mavi siyah gibi saç renklerini önermiyoruz.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kazak ile 20 Şık Kış Kombini 2015

Saçlarınızda çok beyazlar varsa ve ten renginiz buğday ve koyu ise küllü sarı gibi beyazları belli etmeyen ve buğday tenli ve esmer bayanların ten rengini soluk göstermeyen küllü sarı saç renklerini önerebilir.

Genç gösteren saç modelleri arasında diğer seçenekleriniz ise uzun dalgalı ve hacimli saçlardır. Bu saçlar yüzünüzdeki sorunları kamufle etmeye ve dikkatleri saçlarda toplamaya yardımcı olur.Yine Bob kesim asimetrik saç modelleri de daha genç gösteren saçlar arasındadır.

2019 yılında sizleri genç kılacak saç renkleri;

Kızıl saç renkleri: Saçlarınız için kumral saç rengi tonları yerine kızıl renkler seçin.

Kahverengi renk tonları: Çikolata kahve saç rengini mutlaka deneyin. Siyah ve koyu kahverengi saç renklerinden uzak durun. Yaşlandıkça cildimiz solar, sebei yüzümüzde hücrelerin ölmeye başlamasıdır.

Sarışınlar: Platin saç rengi, bal rengi, bal köpüğü. Daha genç gözükmek için sarışınlara tavsiyemiz ciltlerine bir pembe, güneş sarısı allık veya altın rengi sürmesi gerekir.

Saça ışıltı katmak: fazla abartıya kaçmadan saça ışıltı yaptırmak doğal bir görünüm ve uzun ömürlü bir saç rengi sağlıyor.

Beyazlar; Saçlarınızdaki beyazları ortaya çıkmasına izin vermeyin.

Ombre seçeneğinde saçlarınıza ekleyeceğiniz karamel tonlar, yani karamel saç rengi tonları ile yapılan ombreler ile her zamankinden daha genç gözükeceksiniz.

Sizler için seçtiğimiz genç gösteren saç renkleri ve modelleri ile ilgili görsellerimiz i inceleyerek daha iyi fikir alabilirsiniz. Ayrıca galerinin sonunda 5 yabancı ünlünün hem yaşlı gösteren saç modeli ve renkleri ile aynı ünlülerin genç gösteren saç modeli ve renkli hallerini karşılaştırabilir galerimizde inceleyebilirsiniz.

Genç gösteren saç renkleri hakkına daha fazla bilgi edinmek isterseniz konu ile ilgili diğer bir makalemiz olan https://www.kadinveblog.net/genc-gosteren-ideal-sac-renkleri/ ni mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Okul İçin Son Moda Saç Stilleri 2016

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.