Home / Makyaj / Genç kız düğün makyajı ve saç modeli 2014 -2015
genc kizlar icin dugun makyaj ve sac modeli 2014 2015

Genç kız düğün makyajı ve saç modeli 2014 -2015

Zarif Makyaj Büyüleyici bir güzellik; İşte genç kızlar için harika bir düğün makyajı ve saç modeli örneği…

Parlak gözleri, naturel kaşları ve kırmızı parlak  dudaklar? Evet 2014- 2015 makyaj trendlerinden genç kızlar için en uygun ve güzel olanı.

Belki makyai çin 16 yaşındaki bir genç kız için garip olabilir, ama makyaj çok doğal ve sade duruyor.genç kızlar veya daha küçük hanım efendiler özel gecelerde, düğün, nişan, parti günü bu makyajı yapabilirler.Genç kızlar ; Olgun bir kadın gibi çok fazla makyaj yapmadan da harika görünebilirsiniz.sizin cildiniz daha canlı ve taze aşırı makyaj sizi aslında yaşlı ve kötü gösterebilir.

Güzel şık bir bir şık elbise ve düz doğal saçlar , evet saçlar çok havalı  ve makyaj benim favorim gerçekten enfes görünüyor değil mi?

Evet, bu genç kızlar için güzzel bir elbise olurdu hacim verici popo özelliği olan bir elbise böylece vücut hatlar daha belirgin ve güzel görünüyor…Ve ışıltılı stiletto ayakkabılar ile kırmızı ebisesini tamamlıyor.


Makyaj ;Kirpikler ve kaşlar 

Her şeyden önce, koyu ve süper-doğal kaşları ile sarı saçlar gerçekten çok uyumlu.Kahverengi bir maskara ile daha kaşlar ve saçlar birbirini tamamlıyor.derin ve daha çarpıcı doğal bir görünüm için sarışınlara kahverengi maskara ideal.

Işıltılı far

Gözlerinizin iç köşelerine pırıltılı vurgulamalısınız;  böyle güzel bir bakış ve görünüm için harika bej ışıltılı bir far kullanabilirsiniz. Muhtemelen piyasadaki en sevilen aydınlatıcı ürünlerinden. Bu çok şaşırtıcı bir ürün ve tamamen doğal olduğunu düşünüyorum .

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbaharda Yaptırabileceğiniz Düğün Saç Stilleri

Siyah göz kalemi

Üst kirpiklere-onları kalın görünmesi için büyük bir hüner olan köklerinde siyah ince bir şerit var. Bunu yapmak için, sadece hafifçe kirpiklerinizi parmağınızla tutarak gözünüzü yukarı kaldırın ve yumuşak kurşun kalem ile  astar ile göz pınarlarınızı ince bir şekilde doldurun. Suya dayanıklı bir göz kalem daha kalıcı olur ve akmaz.

Kırmızı dudak parlatıcısı

dudaklarda  güzel kırmızı hafif bir leke gibi duran kırmızı dudak parlatıcısı ile makyajınızı tamamlayın. Dudak görünümü gerçekten  yumuşak, şeftali kırmızı renginde . Bu dudak çok hoş ve yanak içinde biraz çalınabilir!

Şimdi bir daha son kez düğün için genç kız makyaj ve saç stiline bakalım…

 

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Dalgalı Saç Yapımı

Evde Dalgalı Saç Yapımı | 2021

Evde Dalgalı Saç Nasıl Yapılır? Bu muhteşem dalgalı saçı mükemmelleştirmek çok uğraştırıcı ve maliyet isteyen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.